Σωματειακή ΟΤΑ Περιστερίου: Απών από τον αγώνα για τις παράνομες απολύσεις του Δήμου, ο σύλλογος εργαζόμενων Δήμου Περιστερίου

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Η σωματειακή επιτροπή του συνδικάτου ΟΤΑ εργαζομένων δήμου Περιστερίου στις 31 Αυγούστου το μεσημέρι, ανταποκρίθηκε και πρωτοστάτησε στο κάλεσμα εργαζομένων των παιδικών σταθμών που είναι υπό την απειλή απόλυσης τους.

Εργαζόμενοι σωματεία και φορείς της πόλης μας στάθηκαν στο πλευρό μας ενάντια στις 14 απολύσεις, που θέλει να επικυρώσει η διοίκηση Παχατουρίδη με νόθα απόφαση του Νομικού προσώπου. Αφού μετά από τη δυναμική παρέμβαση εργαζομένων δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ διοικητικό συμβούλιο Ν. Π.

Αντίθετα ο σύλλογος εργαζομένων του δήμου Περιστερίου όχι μόνο έλαμψε δια της απουσίας του αλλά έβαλε πλάτη στο σχεδιασμό της διοίκησης για τις απολύσεις αυτό αποδεικνύεται και από τις κρυφές συναντήσεις που είχαν με τον πρόεδρο του Νομικού προσώπου, όπως και από τη στάση της εκπροσώπου εργαζομένων στη διοίκηση του Νομικού προσώπου που κοσμεί τα ψηφοδέλτια της Συνδικαλιστικής Ανατροπής (EΛ. ΕΚΦΡΑΣΗ) όπου νομιμοποίησε τη δήθεν συνεδρίαση και έβαλε την υπογραφή της να απολυθούν οι εργαζόμενοι.

«Καταγγέλλουμε την πολιτική της διοίκησης Παχατουρίδη που υλοποιεί συνειδητά, την αντεργατική πολιτική όλων των μέχρι τώρα κυβερνήσεων. Θέλει να απαξιώσει τη συγκεκριμένη δομή από προσωπικό, στοχεύοντας την παραχώρηση τους σε ιδιωτικά συμφέροντα, όπως έχει κάνει μέχρι και σήμερα με μια σειρά υπηρεσίες».

Η Σωματειακή Επιτροπή απαιτεί να μη γίνει καμία απόλυση, να ανανεωθούν όλες οι συμβάσεις των εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς, μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους.

Συνεχίζουμε τη μάχη και καλούμε εργαζόμενους του δήμου Περιστερίου φορείς σωματεία συνδικάτα να στηρίξουν αυτό τον αγώνα έμπρακτα με αποφάσεις Σωματείων, ανακοινώσεις, καταγγελίες, και με την παρουσία τους στο δημοτικό συμβούλιο που θα ζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα την Παρασκευή 4 Αυγούστου 12:00 στο ΚΥΒΕ

  • Τελικά, όπως είναι πλέον γνωστό, το Δημοτικό Συμβούλιο, ματαιώθηκε από τον Πρόεδρό του κύριο Λώλο με αστείες δικαιολογίες
Μοιραστείτε το:
Tagged