Ένωση Γονέων Περιστερίου: Για την ανάκληση της μη ανανέωσης των συμβάσεων 14 εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς Περιστερίου

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Αιφνιδιαστικά μέσα στο κατακαλόκαιρο, η  Διοίκηση του Δήμου Περιστερίου ανακοίνωσε τηλεφωνικά σε  14 εργαζόμενους των παιδικών σταθμών με προγράμματα ΕΣΠΑ, την απόφασή της για την μη ανανέωση των συμβάσεων, τη στιγμή μάλιστα που έκαναν  χρήση της καλοκαιρινής τους αδείας, με τις οικογένειές τους.

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Περιστερίου στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων που διεκδικούν την επαναπρόσληψή τους και το αυτονόητο δικαίωμα στην εργασία.

Καλεί την Δημοτική αρχή να εγκαταλείψει την πολιτική των απολύσεων και να προχωρήσει στην οριστική διασφάλιση του εργασιακού μέλλοντος όλων των συμβασιούχων προχωρώντας στην μονιμοποίησή τους με την μετατροπή των συμβάσεων σε Αορίστου Χρόνου και την κάλυψη πλέον όλων των αναγκών του Δήμου με μόνιμο προσωπικό.

Θα συμμετάσχει στη διαμαρτυρία των εργαζομένων την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στις 12:00 στο Κ.Υ.Β.Ε. Περιστερίου κατά τη συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο και καλεί τους Συλλόγους Γονέων να στηρίξουν το δίκαιο αίτημα των εργαζομένων.

Το ΔΣ

η Πρόεδρος                                       ο Γεν. Γραμματέας

Γιαννακοπούλου Ανθούλα              Ζηρογιαννόπουλος Γεώργιος

  • Τελικά, όπως είναι πλέον γνωστό, το Δημοτικό Συμβούλιο, ματαιώθηκε από τον Πρόεδρό του κύριο Λώλο με αστείες δικαιολογίες
Μοιραστείτε το:
Tagged