SEX…..Η Μεγάλη Οπισθοχώρηση

Σέξ
Μοιραστείτε το:

SEX…..Η Μεγάλη Οπισθοχώρηση

Ο καλός ο στρατηγός ξέρει πότε να στέλνει τα στρατεύματά του μπροστά, και πότε να τα στέλνει από πίσω. Και επειδή η βασίλισσα αμύνεται πάντα οργανωμένα, πάρε 6 στρατηγικές για να μπεις από την κερκόπορτα.

1ο Βήμα – Πες το κι έγινε

Οι περισσότερες γυναίκες θεωρούν τα πισωγυρίσματα ως την κατεξοχήν αντρική αδυναμία. Στην περίπτωση όμως που η δικιά σου αντιληφθεί ότι επιμένεις πολύ, θα σου το πιστώσει ως εμμονή και ίσως να μην ενδώσει ποτέ. Για να αποκλείσεις αυτό το ενδεχόμενο, πρέπει να προσέξεις τον τρόπο με τον οποίο θα το προτείνεις. Για παράδειγμα, μία ερώτηση, του τύπου: «Έχεις σκεφτεί ποτέ να το κάνεις από πίσω;», είναι ταυτόσημη του: «Ώστε εκπνέεις κι εσύ μετά την εισπνοή;» και πιθανότατα θα την ξενερώσει.

Η Tracey Cox, συγγραφέας του The Sex Doctor, σου εκμυστηρεύεται: «Πολλές γυναίκες απολαμβάνουν το πρωκτικό σεξ, αν -και πρόκειται για ένα τεράστιο “αν”- γίνει με τον σωστό τρόπο». Αυτό που βγάζει τις περισσότερες εκτός παιχνιδιού είναι οι αυθαίρετες κινήσεις σου σε πρώιμο στάδιο. Το τρικ του “οπ, λάθος τρύπα!” όχι μόνο δεν πιάνει, αλλά σκοτώνει και την παραμικρή ελπίδα σου. Αν μη τι άλλο, είναι επώδυνη η διείσδυση σε απάτητα στενά χωρίς λίπανση και σωστή προετοιμασία. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μάλιστα, αν την πονέσεις, θα δυσκολευτείς να την πείσεις ξανά. Αρνητική είναι και η κατάληξη όταν το ζητάς επανειλημμένως, επίμονα και απεγνωσμένα – θα φας πόρτα.

Αντιθέτως, οι πιθανότητές σου να της τη φέρεις από πίσω αυξάνονται αν το παίξεις συγκαταβατικός. Ζήτα το παιχνιδιάρικα και ολοκλήρωσε την πρότασή σου με μία φράση, όπως: «Αν δεν θες, δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις. Με το να δοκιμάσουμε, όμως, δεν χάνουμε τίποτα. Το πολύ πολύ να μας αρέσει!». Όπως λέει και η Cox: «Πρέπει να καταλάβει πως το γεγονός ότι κάτι θεωρείται κοινωνικό ταμπού δεν σημαίνει αυτομάτως ότι είναι και απαγορευμένο. Δεν έχει περάσει εξάλλου και πολύς καιρός από τότε που οι γυναίκες κάθονταν σπίτι τους και μόνο οι πόρνες γνώριζαν τι θα πει “στοματικό σεξ”. Χρησιμοποίησε αυτό το επιχείρημα, για να της δείξεις ότι τα πράγματα οδεύουν προς το φυσιολογικό, όταν οι απόψεις πάνω σε θέματα-ταμπού (βλ. πρωκτικό σεξ) γίνονται πιο ελαστικές ή αλλάζουν τελείως».

2ο Βήμα – Πάρε τα μέτρα σου

Όταν με το καλό συμφωνήσει να γίνεις Τούρκος στο κρεβάτι της, δύο είναι τα σύνεργα που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις μαζί σου: προφυλακτικά και λιπαντικό. Ο δονητής είναι προαιρετικός, αλλά σίγουρα θα διευκολύνει το έργο σου και θα σου δώσει έξτρα μπόνους στην ικανοποίησή της. Φρόντισε μόνο το μηχάνημά σου να έχει βάση, ώστε αν προχωρήσεις σε διείσδυση, μη χαραμίσεις το υπόλοιπο της βραδιάς παίζοντας στο κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού. Εναλλακτικά, προμηθεύσου έναν μικρό δονητή και -αφού παίξεις με την κλειτορίδα της- χρησιμοποίησέ τον για να ερεθίσεις την περιοχή στα προπύλαια.

Όσο βρώμικο τώρα κι αν θεωρείς το σημείο και όσο κι αν αηδιάζεις στη σκέψη τού τι μπορεί να συναντήσεις στην ανασκαφή, μη διανοηθείς να της κάνεις κάνα κλύσμα την προηγούμενη μέρα. Συμβούλευσέ την απλώς να φάει υγιεινά και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Οι Em και Lo, συγγραφείς του The Big Bang και ιδιοκτήτριες του site www.emandlo.com, σου θυμίζουν: «Για να ταξιδέψει το φαγητό από τη μία άκρη του εντέρου στην άλλη πρέπει να περάσει μία μέρα. Βεβαιώσου, λοιπόν, ότι το προηγούμενο εικοσιτετράωρο θα έχει φάει ελαφρά. Καλού κακού, ας αποφύγει γαλακτοκομικά, κρέατα και υπερβολικά επεξεργασμένες τροφές κι ας μην ντραπεί να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα σου, όσες φορές κι αν νιώσει την ανάγκη». Έτσι, το πιθανότερο είναι η ανασκαφή σου να κυλήσει ομαλά και οι μνήμες της να μη βαφτούν με σκούρα χρώματα. Για να την κάνεις να νιώσει ακόμα πιο ασφαλής, απόφυγε να στρώσεις τα ανοιχτόχρωμα σατέν σεντόνια στο κρεβάτι σου. Προτίμησε καλύτερα κάτι σκουρόχρωμο και πιο φθηνό.

3ο Βήμα – Βάλτη στην πρίζα

Αφού καταρρίψεις το άβατο της πίσω πόρτας της, ξεκίνα αναγνωριστικές με τον εξοπλισμό σου. Ακόμα και στην ακραία περίπτωση, που εκείνη συμμερίζεται τον ενθουσιασμό σου, θα πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση. Μη φτύσεις, μη βρίσεις και μην αρχίσεις τα μπατσάκια από την πρώτη φορά. Μόνο όταν διαπιστώσεις ότι η βρυσούλα της άρχισε να στάζει, έχεις το ελεύθερο να πλησιάσεις στο αυτί της και να της ψιθυρίσεις διάφορες σκέψεις σου. Δώσε βάση στο σφυγμό της -που πιθανότατα θα έχει συντονιστεί με τον δικό σου, λόγω της πρωτόγνωρης εμπειρίας- και προσπάθησε να τη χαλαρώσεις. Αν καταφέρεις να ελαχιστοποιήσεις την προσμονή, η διάβαση θα παραμείνει αφύλακτη και η διάσχισή της θα φανεί αυτονόητη και για τους δυο σας. Αντιθέτως, αν το πολυσυζητάς και το προγραμματίζεις, το πιθανότερο είναι να κυριαρχήσει ο φόβος και η ανασφάλειά της. Αν θες λοιπόν να το κάνει, χωρίς να γίνετε κώλος μεταξύ σας, απαγορεύονται τα πορνό, τα στημένα playlists και η κακή διαγωγή στο κρεβάτι.

Η Tracey Cox σου αποκαλύπτει: «Αν το προσεγγίσεις σωστά, το πρωκτικό σεξ μπορεί να της δώσει τεράστια ευχαρίστηση». Μην ξεχνάς εξάλλου ότι ο πρωκτός της είναι μεσοτοιχία με τον κόλπο της και η διείσδυση από πίσω προσφέρει γενική αίσθηση πληρότητας. Για να συνδυάσει το όνομά σου με δυνατές συγκινήσεις στο σεξ, συντόνισε τις κινήσεις σου βάζοντας ένα δάχτυλο μπροστά, ένα δάχτυλο πίσω και τη γλώσσα σου πάνω στην κλειτορίδα της. «Ετσι, παρόλο που οι ειδικοί του σεξ συγκλίνουν στην άποψη ότι η πρόκληση γυναικείου οργασμού από το πρωκτικό σεξ και μόνο μοιάζει ουτοπία, τίποτε δεν αποκλείεται» επισημαίνει η Cox. Πώς γίνεται αυτό; Λίγο η αίσθηση του απαγορευμένου που την ιντριγκάρει, λίγο η πίεση της σκανδάλης της με το δάχτυλό σου και ο χρόνος για την έκρηξη θα μετράει αντίστροφα.

4ο Βήμα – Ξεκίνα προετοιμασία

Αν έχεις δοκιμάσει βιαστική κατάδυση στον κόλπο της, θα έχεις διαπιστώσει ότι χαμηλά επίπεδα υγρασίας ταυτίζονται με αυξημένη δυσκολία διείσδυσης. Το ίδιο ισχύει φυσικά και όταν διασχίζεις τον πίσω δρόμο της, που είναι στεγνός και αμαθής σε αυτά. Η αρθρογράφος και συγγραφέας Emma Gold καθοδηγεί τις κινήσεις σου: «Ακόμα κι ένα δάχτυλο αν πρόκειται να βάλεις, φρόντισε πρώτα να το βουτήξεις στο λιπαντικό. Ταυτόχρονα, πίεζε με τη γλώσσα ή τα δάχτυλα του άλλου χεριού σου το κουμπάκι της και σε καμία περίπτωση μη σκεφτείς να βάλεις το ένα χέρι στη θέση του άλλου». Η κίνηση αυτή είναι πολύ πιθανό να της προκαλέσει κάποια μόλυνση και τότε μαζί με την πίσω θα κλείσει και η μπροστινή δίοδός της.

«Εναλλακτικά» συμπληρώνει η Gold «μπορείς να βάλεις στο παιχνίδι έναν μικρό δονητή. Ακούμπα τον περιμετρικά του στόχου σου και, καθώς βλέπεις τον ερεθισμό της να αυξάνεται, σπρώχνε τον ολοένα και πιο βαθιά. Μετά από έναν ολοκληρωμένο προκαταρκτικό γύρο, η διείσδυση θα σας φανεί παιχνιδάκι». Όσο για το υπόλειμμα της γεώτρησης στο όργανό σου, σκέψου το ως αναγκαίο κακό. Το καλύτερο λοιπόν που έχεις να κάνεις είναι να συμφιλιωθείς με την εικόνα του και να εξασκηθείς στο να κρύβεις την αηδία σου. Για στοματικό σεξ αμέσως μετά, ούτε που να το σκέφτεσαι. Αν τα παιχνίδια με τα δάχτυλα εγκυμονούν έναν κίνδυνο μόλυνσης, τα υπόλοιπα κρύβουν εκατό.

5ο Βήμα – Προχώρα σε δοκιμαστικό

Τώρα που πέρασες με επιτυχία τα δύο πρώτα τεστ με τα δάχτυλα και με το δονητή, είναι η ώρα για αληθινές συγκινήσεις. Σωματικά είναι έτοιμη για όλα κι αυτό που μένει είναι να βάλεις προφυλακτικό και να βουτήξεις στα βαθιά. Αν δεν έχεις προφυλακτικό, καλύτερα να το αφήσεις για άλλη φορά. Καθότι η πίσω διαδρομή έχει πιο ευαίσθητο έδαφος από την μπροστινή, είναι πολύ πιθανό το σπέρμα σου να προκαλέσει ερεθισμό. Οσο για στάση, είναι η πρώτη φορά που θα εκτιμήσει ιδιαιτέρως το «σκύψε, ευλογημένη», μιας και το doggy style ενδείκνυται για αρχάριες στο σπορ.

Οι Em και Lo σου επισημαίνουν: «Μην ξεχάσεις να βάλεις λιπαντικό. Ο πρωκτός δεν αυτολιπαίνεται όπως ο κόλπος της και δεν αρκεί μόνο να φτύσεις ή να μεταφέρεις υγρά από μπροστά προς τα πίσω – την πρώτη φορά. Εκτός από τη σχισμή της, βάλε λιπαντικό και στο όπλο σου. Οταν τη νιώσεις χαλαρή και -πάνω από όλα- ανοιχτή, όρμα χωρίς να το σκέφτεσαι. Τσέκαρε αντιδράσεις, χώνοντας αρχικά το κεφάλι σου, και συνέχισε ρυθμίζοντας με το χέρι σου το βαθμό της διείσδυσης». Η άλλη επιλογή σου είναι να μείνεις εσύ ακίνητος και να της αφήσεις ελεύθερο το πεδίο να κινηθεί προς το μέρος σου με τη δύναμη και την ταχύτητα που θέλει εκείνη.

Εξίσου ανακουφιστικό μπορεί να είναι κι αν την πιέσεις στην περιοχή της κοιλιάς, γύρω από τον αφαλό της. Πρόκειται για τη φυσική πορεία του εντέρου της και, καθώς την ακολουθείς, κάνεις λιγότερο επίπονη τη διείσδυση. Αυτό που πρέπει πάντα να θυμάσαι είναι ότι η χαμηλή ταχύτητα σώζει ζωές, οπότε μην γκαζώνεις απ’ την είσοδο. Αν δεν της αρέσει, ακολούθησε τη συμβουλή των Em και Lo: «Ο μόνος τρόπος να χειριστείς την αντίδρασή της είναι να σταματήσεις αμέσως. Μην την κάνεις να νιώσει άσχημα. Μπορεί να είναι επίπονο και σίγουρα δεν θες να υποφέρει αυτή που αγαπάς». Στην περίπτωση δε που υπάρχει ακόμη διάθεση και πάθος μπορείς πάντα να αλλάξεις προφυλακτικό και λωρίδα και να της δώσεις να καταλάβει.

6ο Βήμα – Ψέκασε, τελείωσε, σκούπισε

Αφού κατάφερες να ρίξεις και το τελευταίο (πίσω) κάστρο της, μη διανοηθείς να γυρίσεις πλευρό για να κοιμηθείς. Ξέρεις ότι αυτό τη νευριάζει ακόμη και τις καλές ημέρες. Τώρα, που είναι ταλαιπωρημένη και ίσως παλεύει με το μέσα της για το αν έπρεπε να σε αφήσει ή όχι, της αξίζει η φροντίδα σου και με το παραπάνω. Χωρίς να χάνεις, λοιπόν, χρόνο, πρότεινέ της να σε ακολουθήσει στο μπάνιο. Εκτός από τρυφερότητα, το ντους μαζί σου θα τη βοηθήσει να χαλαρώσει και να νιώσει καθαρή.

«Λούσε τα μαλλιά της, τρίψε την πλάτη της και πες της πόσο σέξι είναι» συμβουλεύει η Sarah Hedley, συγγραφέας του Sex by Numbers (Εκδόσεις Piatkus). «Με αυτόν τον τρόπο δείχνεις ότι εξακολουθείς να τη σέβεσαι, ενώ υποσυνείδητα τη βοηθάς να συνδέσει το πρωκτικό σεξ με τον αισθησιασμό και γιατί όχι -αν είναι λίγο τυχερή- και με έναν δυνατό οργασμό. Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι ίσως θελήσει να το δοκιμάσει ξανά». Δεδομένης μάλιστα της έκπληξής της από την τρυφερή κατάληξη της βραδιάς, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα περιμένεις και πολύ μέχρι τον επόμενο επαναληπτικό γύρο.

Πηγή: SociaLMagazinE

Μοιραστείτε το:
Tagged