SEX ……… Μίλα του πρόστυχα… Πως θα το καταφέρεις!

Πολιτισμοί Σέξ
Μοιραστείτε το:

Πολλές θα ήθελαν να «ανάψουν» το αγόρι τους, αλλά δεν θα μπορούσαν όλες να μιλήσουν για μεγάλα και ερωτικά όργανα και πράγματα που ακούς μόνο σε ταινίες πορνό. Θέλεις όμως να κάνεις την ατμόσφαιρα αισθησιακή και σεξουαλική, ερωτική και πρόστυχη, ρομαντική αλλά και λάγνα. Πως θα το καταφέρεις αυτό; Το Onlylove σου δίνει την απάντηση. Λοιπόν πως τι λες για να κάνεις έναν άντρα φωτιά χωρίς να φαίνεσαι ανόητη ή να ακούγεσαι σαν φορτηγατζής; Και πως;

Ψιθύρισε του

Κατά τη διάρκεια του sex μπορείς να ψιθυρίζεις στο αυτί του πολλά πράγματα, όσο ακραία και αν είναι. Και μόνο ο ψίθυρος, ο οποίος μπορεί να συνοδεύεται και από ένα αισθησιακό γλείψιμο του αυτιού, τον διεγείρει ιδιαίτερα και με πρόστυχα λόγια μπορεί να συνδυαστεί άψογα. Μην διστάζεις να ξεκινήσεις από πιο ήπιες εκφράσεις, όπως «με έχεις ανάψει», και να συνεχίσεις σταδιακά σε πιο χοντροκομμένες, «μπες πιο βαθιά» κ.λπ.

Επανέλαβε ότι σου λέει

Για παράδειγμα, αν σου πει ότι είσαι πολύ σέξι μπορείς να του πεις ότι αυτός σε κάνει να αισθάνεσαι σέξι. Όταν δει ότι ανταποκρίνεσαι στις εκφράσεις του, δίνεις και στον ίδιο περιθώριο να συνεχίσει σε περισσότερο πρόστυχες εκφράσεις τις οποίες μπορείς να επαναλαμβάνεις και να πάρεις το παιχνίδι στα χέρια σου.

Να λες τα πράγματα όπως τα αισθάνεσαι και να κρατάς την επαφή μαζί του

Πες τι αισθάνεσαι, τι θέλεις, τι νιώθεις και άγγιξε τον όταν το λες. Για παράδειγμα, δεν μπορείς να αγγίξεις τα απόκρυφα σημεία του και να του πεις ότι τα θέλεις όλα μέσα σου, γιατί δεν γίνεται. Μπορείς όμως να του πεις με πρόστυχη έκφραση το «Θέλω να κάνουμε έρωτα», όταν το εννοείς. Δώσε προσοχή στην ουσία και διατήρησε την επαφή μαζί του καθώς του το λες. Για παράδειγμα, το ότι θέλεις να κάνετε έρωτα είναι η ουσία, ο τρόπος που θα το πεις εξαρτάται από εσένα και δεν πρόκειται να παρεξηγηθείς.

Προκειμένου να του μιλήσεις πρόστυχα, κάνε «πρόστυχη» τη σκηνή του sex. Πως γίνεται αυτό; Μπορείς να συμβουλευτείς τις αντίστοιχες ενότητες του Onlylove για τις στάσεις του sex ή το στριπτίζ. Ένα αισθησιακό στριπτήζ μπορεί να τον διεγείρει πολύ και να αφήσει μεγάλα περιθώρια για να βγάλεις ότι πιο πρόστυχο από μέσα σου. Επίσης, την ίδια δουλειά μπορούν να κάνουν νέες στάσεις στο sex!  Αν πάλι δεν μπορείς να μιλήσεις πρόστυχα, επειδή αισθάνεσαι άβολα ή επειδή πιστεύεις ότι ο σύντροφος σου θα σε παρεξηγήσει, αλλά θέλεις να βιώσεις την εμπειρία μπορείς να αντικαταστήσεις τις πρόστυχες εκφράσεις με ορισμένες πιο ήπιες, αλλά με εξίσου καλά αποτελέσματα.

«Σε θέλω»

Κλασσική, γλυκιά και διεγερτική έκφραση. Το μυστικό για να κάνεις τη φράση αυτή να ακούγεται πρόστυχη είναι το βλέμμα σου και η γλώσσα του σώματος. Κοίταζε τον στα μάτια καθώς τον αγγίζεις αισθησιακά. Με το ένα χέρι σου μπορείς να κρατάς το χέρι του. Θα πρέπει να δείχνεις ότι το εννοείς. Μπορείς αφού το πεις να σηκωθείς και να πας προς το κρεβάτι, στρέφοντας στιγμιαία το βλέμμα σου καρφωμένο στο δικό του.

«Με τρελαίνεις»

Όλα έχουν να κάνουν με τον τόνο της φωνής σου και το ύφος σου. Αν φιλάς το λαιμό του, μπορείς να του το πεις καθώς ξεντύνεσαι με το ένα χέρι σου.

«Συνάντησε με στην κρεβατοκάμαρα» ή «Θα είμαι στην κρεβατοκάμαρα»

Είναι καλύτερο να το λες όταν βγαίνεις από το μπάνιο ή ενώ είσαι γυμνή και πηγαίνεις προς την κρεβατοκάμαρα. Αν δεν ανταποκριθεί, καλύτερα να βρες άλλον άντρα!

«Θέλεις να έρθεις στο μπάνιο μαζί μου;»

Σε ποιον δεν αρέσει ένα μπάνιο με γυναικεία συντροφιά;!

«Κάνε μου ότι θελήσεις»

Είναι μία φράση που μπορεί να κάνει τον άντρα τούρμπο. Με λίγες λέξεις λες ότι πρόστυχο φαντάζεσαι. Μπορείς αντίστοιχα, αν δεν είσαι έτοιμη για όλα, να του πεις «Απόψε, θα κάνεις ότι θελήσω». Αν δεις ότι ανταποκρίνεται ενθουσιασμένος μπορείς να συνεχίσεις τη βραδιά παίζοντας ρόλους (π.χ. αφέντης και σκλάβα ή το αντίθετο). Εναλλακτική πρόταση είναι και το «Θα σου κάνω ότι θέλω, αλλά δεν θα με αγγίζεις. Τι λες;». Μπορεί να συνδυαστεί πολύ καλά και με χειροπέδες και είναι σίγουρο ότι θα τον διεγείρεις απίστευτα.

Λοιπόν, δεν χρειάζεται καν να μιλάς πρόστυχα, για να κάνεις μία σκηνή πρόστυχη. Στο κάτω κάτω μην ξεχνάς την ουσία και αυτή είναι το sex και ότι άλλο κάνετε γύρω από αυτό. Πρόστυχες δεν είναι οι λέξεις αλλά οι πράξεις!

Σεξουαλικά υπονοούμενα σε γυναίκα

Όταν θέλεις να κατακτήσεις μία γυναίκα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ορισμένα σεξουαλικά υπονοούμενα τα οποία δεν την προσβάλλουν. Αντίθετα, μπορούν να τη διεγείρουν και σε πολλές περιπτώσεις είναι ο μόνος τρόπος για να καταφέρεις να τη ρίξεις, καθώς μπορεί να είναι αυτό το «κάτι» που θέλει από εσένα. Ακόμα όμως και στη σχέση σου, μπορείς να διατηρήσεις τη σεξουαλική ενέργεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και όχι απλά στο κρεβάτι. Ακολουθούν μερικές χαρακτηριστικές εκφράσεις:

  • Φαίνεσαι τόσο ακαταμάχητη. Δεν μπορώ να σου αντισταθώ.
  • Δεν μπορώ να βγάλω το μυαλό μου από πάνω σου.
  • Ουάου.. δείχνεις τόσο σέξι.
  • Το δέρμα σου έχει τόσο απαλή αίσθηση.
  • Θέλω να περάσω όλη τη νύχτα μαζί σου.
  • Όταν σε βλέπω το μυαλό μου κάνει σκέψεις ανήθικες.
  • Μου αρέσει ο τρόπος που κουνάς το κορμί σου καθώς χορεύεις.
  • Μου αρέσει όταν με αγγίζεις έτσι.
  • Με έχεις τρελάνει απόψε.
  • Μου αρέσει να σε βλέπω όταν κάνουμε έρωτα, δεν φαντάζεσαι πόσο με ανάβει.
  • Το μυαλό μου κινείται στους ρυθμούς του κορμιού σου.
  • Αν σου έλεγα τι σκέφτομαι όταν σε βλέπω ίσως δεν μου ξαναμιλούσες ποτέ

Πηγή: SociaLME

Μοιραστείτε το:
Tagged