«Ασυμβίστον Ίλιον»: Εκδήλωση ενημέρωσης και αλληλεγγύης (Κυριακή 07.04.2019, 11:00π.μ.)

Ίλιον
Μοιραστείτε το:

Η δημοτική παράταξη «Ασυμβίστον Ίλιον»  διοργανώνει Εκδήλωση ενημέρωσης και αλληλεγγύης Κυριακή 07.04.2019, 11:00π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελ. Μερκούρη (Αγ. Φανουρίου 99, 2ος όροφος), με θέμα:

“Οι επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην υγεία μας και ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης”

Η Δημοτική Κίνηση «ασυμβίβαστο ΙΛΙΟΝ» με αφορμή τις διώξεις Vodafone και ιδιοκτητών που εκδικάζονται στις 05.04.2019 και 09.04.2019, αλλά και με βάση την ανησυχία εκατοντάδων συμπολιτών μας επειδή ξεφυτρώνουν οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας ανεξέλεγκτα σε απόσταση αναπνοής από σχολικές μονάδες, διοργανώνει την παραπάνω εκδήλωση με τη συμμετοχή γιατρών που συμμετέχουν ενεργά στην Επιτροπή Πολιτών για την Προστασία της Υγείας από την Η/Μ Ακτινοβολία.

Θα μιλήσουν:

  • Ο Ανδρέας Ηλιάδης, Εντατικολόγος –  Παιδίατρος, Διευθυντής ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών (διωκόμενος από ιδιοκτήτη κεραίας κινητής τηλεφωνίας).
  • Ο Τάσος Γιακουμής, Ιατρός – Γενική Ιατρική, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών (με έντονη δράση στη φροντίδα μεταναστών στη Λέσβο).
  • Πάνος Κουτσιανάς, Υποψήφιος Δήμαρχος με τη Δημοτική Κίνηση «ασυμβίβαστο ΙΛΙΟΝ» (διωκόμενος από Vodafone και ιδιοκτήτες).

Σας περιμένουμε!

Μοιραστείτε το:
Tagged