Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση για τα 25 χρόνια από το θάνατο του Γιώργου Γεννηματά (Βίντεο)

Αιγάλεω Αττική
Μοιραστείτε το:

Με επιτυχία και συγκίνηση έκλεισε η μεγάλη πολιτική εκδήλωση για τα 25 χρόνια από το θάνατο του Γιώργου Γεννηματά που οργανώθηκε από το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ στις 17 Απριλίου, ώρα 7.30 μ.μ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Αιγάλεω «Το Μολύβι» [Ιερά Οδός 154] στην οποία ειχε προσκληθεί να παραστεί η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κ. Φώφη Γεννηματά.

Κεντρικός συντονιστής και παρουσιαστής της εκδήλωσης ο δημοσιογράφος ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στον δυτικό τομέα της Β Αθηνών και προσωπικός φίλος του αείμνηστου Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ.

Με τίτλο «Μνήμη Γεννηματά» προβλήθηκε το 5 λεπτό φιλμ απο σπάνιο αρχειακό υλικό σε σκηνοθεσία του Νίκου Κεμάλη, ένα έργο  για την προσφορά και την πολιτική παρακαταθήκη του Γ.Γεννηματά

Για τον Γιώργο Γεννηματά μίλησαν οι: ο Δήμαρχος ΑΘηναίων, Γιώργος Καμίνης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός και η δημοσιογράφος μέλος του Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ, Νανά Νταουντάκη.

Λόγο ανειλημμένης υποχρέωσης δεν μπόρεσε να παραστεί ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, τους χαιρετισμούς του οποίου και το μήνυμα του μετέφερε από βήματος ο συντονιστής της βραδιάς ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Μετείχε η χορωδία του Σπύρου Λάμπρου με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος».

Συναισθητικά φορτισμένη η Φώφη Γεννηματά σε μια σύντομη ομιλία της καθώς δεν ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει αλλά εκλήθη από τον συντονιστή της βραδιάς Κώστα Χαρδαβέλλα, ανέφερε ότι το συναίσθημα ξεχειλίζει και η πληγή της απώλειας δεν κλείνει ποτέ. Γεννηματά: Αν δεν είχε φύγει τόσο άδικα και πρόωρα η Ελλάδα θα είχε πάρει άλλη ρότα. !

Μοιραστείτε το:
Tagged