Αστυνομικοί Έλεγχοι σε Δενδροπόταμο και Θεσσαλονίκη έβγαλαν λαβράκια – 23+1 συλλήψεις

Γεγονότα
Μοιραστείτε το:

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Δενδροποτάμου. Πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε άτομα και οχήματα

Πρωινές ώρες της 20ης-07-2022) πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, στην ευρύτερη περιοχή του Δενδροποτάμου, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και την εδραίωση αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, με τη συνδρομή αστυνομικών των Τμημάτων Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας και Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προχώρησαν σε έλεγχο (12) ατόμων και (5) οχημάτων.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε μία σύλληψη 53χρονου ημεδαπού, διότι μετά από έρευνα στην οικία του, παρουσία Δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροδέματα κοκαΐνης, ηρωίνης και κάνναβης, δύο (2) κονιορτοποιητές (τρίφτες) με υπολείμματα κάνναβης, μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας καθώς και (880) ευρώ προερχόμενα από την παράνομη δραστηριότητα του.

Παρόμοιες αστυνομικές επιχειρήσεις επαναλαμβάνονται συστηματικά.

——————–

Αυτόφωρες συλλήψεις (23) ατόμων στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιήθηκαν συντονισμένοι έλεγχοι από αστυνομικούς διαφόρων υπηρεσιών, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας

Στην αυτόφωρη σύλληψη είκοσι τριών (23) ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, προχώρησαν αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Αναλυτικότερα , αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αλλοδαπών, Αστυνομίας και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

(5) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

(3) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

(3) άτομα για περιπτώσεις κλοπής και απόπειρα κλοπής.

(2) άτομα διότι κατείχαν και πουλούσαν αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα.

(10) άτομα για παράνομη παραμονή στην ελληνική επικράτεια.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι συνεχίζονται συστηματικά και σε καθημερινή βάση.

Μοιραστείτε το:
Tagged