Ένωση Γονέων Περιστερίου: Όλοι στα Προπύλαια Τρίτη 25 Αυγούστου για να διεκδικήσουμε το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Λίγες μέρες απομένουν που οι μαθητές θα ξαναμπούν στο φυσικό τους χώρο, σε μια  χρονιά που τα παιδιά μας έχουν ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε να μπουν στην εκπαιδευτική  διαδικασία. Η προηγούμενη χρονιά ήταν δύσκολη για όλους τους μαθητές και φέτος  χρειάζεται με τους καλύτερους όρους τόσο να καλυφθεί η ανάγκη για κοινωνικοποίηση αλλά  πολύ περισσότερο για την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής ύλης που χάθηκε την  προηγούμενη χρονιά

Παρόλες τις παρεμβάσεις που έγιναν από την Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής για συγκεκριμένα μέτρα που οφείλει η κυβέρνηση να πάρει για την ασφαλή πρόσβαση όλων των μαθητών στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία, η κυβέρνηση δεν πήρε ούτε ένα μέτρο.

Δεν εξασφάλισε κανένα καινούργιο χώρο ώστε να φτιαχτούν επιπλέον αίθουσες διδασκαλίας και έκτακτα κονδύλια για την πρόσληψη εκπαιδευτικών, έτσι ώστε να μειωθούν οι μαθητές ανά τάξη. Δεν εξασφάλισε τα απαραίτητα χρήματα στις σχολικές επιτροπές, ούτε τις απαραίτητες πιστώσεις για το βοηθητικό προσωπικό στην εκπαίδευση, όπως καθαριότητα.

Καλούμε  τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων  να  συμμετέχουν στην κινητοποίηση στα

 ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ την ΤΡΙΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στις 11πμ

για  να   διεκδικήσουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων.

Αθήνα, 21 Αυγούστου 2020

Το ΔΣ

η Πρόεδρος                                       ο Γεν. Γραμματέας

Γιαννακοπούλου Ανθούλα              Ζηρογιαννόπουλος Γεώργιος

Μοιραστείτε το:
Tagged