Αλέξης Σταυρούλιας: Το «Πρόσωπο» στην παρουσίαση του συνδυασμού Παχατουρίδη

Uncategorized
Μοιραστείτε το:

Την περασμένη Τετάρτη, 17 Μαΐου, έγινε  η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της παράταξης του νυν Δημάρχου κου Παχατουρίδη «Με την Κοινωνία Μπροστά», σε μία  εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν χιλιάδες δημότες της πόλης, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Μετά  από την προβολή του Βίντεο με τα έργα της Διοίκησης Παχατουρίδη, στην διαχρονική διαδρομή του τελευταίου, στην Δημαρχία της πόλης, από το 2003 μέχρι σήμερα, ο Δήμαρχος κος Παχατουρίδης, αφού πρώτα εκφώνησε  ένα σύντομο αλλά μεστό προγραμματικό λόγο, με αναφορές τόσο στο παρελθόν, αλλά κυρίως στο μέλλον και τον προγραμματισμό της διοίκησής του για την τελική απογείωση της πόλης του Περιστερίου, προχώρησε στην παρουσίαση όλων των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του ψηφοδελτίου της δημοτικής παράταξής του, ξεκινώντας από τους διαμερισματικούς υποψηφίους.

Να σημειωθεί, ότι όπως συνηθίζει ο κος Παχατουρίδης, υπήρξε για άλλη μία φορά σημαντική ανανέωση του ψηφοδελτίου του, ο ίδιος δε δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους αποχώρησαν για την προσφορά τους στην πόλη και το πνεύμα εργατικότητας και συνεργασίας που επέδειξαν κατά την θητεία τους στα κοινά του Δήμου.

Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού χειροκροτήθηκαν από τους παραβρισκόμενους χιλιάδες δημότες, αυτός όμως, που έκλεψε τις εντυπώσεις και έδρεψε το μεγαλύτερο χειροκρότημα, δείχνοντας το μέγεθος της αποδοχής του και της εκτίμησης για το έργο που επιτελεί στο Δήμο, απ’ αυτούς, ήταν ο νυν Αντιδήμαρχος Οικονομικών της Πόλης κος Αλέξης Σταυρούλιας.

Ο ίδιος δήλωσε στην στήλη, μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα.

«Η σημερινή προσέλευση των δημοτών στην εκδήλωση, δεν είχε προηγούμενο στα δημοτικά πράγματα της πόλης. Αν μη τι άλλο φανερώνει την αποδοχή της παράταξης Παχατουρίδη και την εκτίμηση των δημοτών στο έργο που αυτή έχει μέχρι σήμερα προσφέρει στην αναμόρφωση, ανάπλαση και ανάπτυξη του Περιστερίου, που από μία εγκαταλελειμμένη στην πράξη πόλη, έγινε πόλη-υπόδειγμα για όλους τους δήμους της χώρας, με σεβασμό στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της. Με το ίδιο «τέμπο» και νέο προγραμματικό σχεδιασμό που θα συμβάλει στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη όλης της πόλης, χωρίς αποκλεισμούς, όπως κάνει πάντα η διοίκηση Παχατουρίδη και πολύ πράσινο περιβάλλον πλέον, συνεχίζουμε, συνετά και με σεβασμό στα οικονομικά των δημοτών και του Δήμου.

Σε ότι με αφορά, πρέπει να πω ότι με συγκίνησε η αποδοχή του κόσμου. Δηλώνω ότι και την νέα αυτοδιοικητική περίοδο που θα προκύψει μετά τις εκλογές του Μαΐου, θα συνεχίσω να συμβάλω με όλες τις δυνάμεις μου στην ανάπτυξη της πόλης που ζούμε  και στην ανακούφιση των κατοίκων τους και ιδιαίτερα της νεολαίας που μαζί με τους ανέργους και τους συνταξιούχους έχουν πληγεί περισσότερο απ’ όλες τις άλλες κοινωνικές ομάδες, από την κρίση των μνημονίων. Ποτέ δεν αρνήθηκα ευθύνες, όμως, μετά τις σημερινές εκδηλώσεις προς το πρόσωπό μου, αισθάνομαι πολλαπλά υποχρεωμένος προς την Πόλη και τους συνδημότες μου, προτίθεμαι δε να εργαστώ ακόμη ποιο σκληρά γι’ αυτούς και το κοινό καλό του Περιστερίου, απ’ όποια θέση μου εμπιστευθεί ο Δήμαρχός μας κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, στην νέα Διοίκηση που θα προκύψει στις εκλογές τις 26ης Μαΐου.

Δεν πρέπει κανένας να ξεχνά, ότι όλα ξεκινούν από τα οικονομικά και την σωστή διαχείρισή τους. Και σ’ αυτό, σαν Αντιδήμαρχος Οικονομικών, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι με σκληρή δουλειά καταφέραμε σε περίοδο κρίσης να πετύχουμε το απόλυτο. Και πλεόνασμα να διαθέτουμε για επενδύσεις στο Πράσινο και τις υποδομές της Πόλης, και να μειώσουμε δημοτικά τέλη για όσους έχουν πραγματική ανάγκη για βοήθεια και να προσφέρουμε κοινωνικό έργο σε όσους αγωνίζονται να επιβιώσουν. Κι όλα αυτά με συνετή διαχείριση των εισφορών των δημοτών και χωρίς, το τονίζω αυτό, χωρίς δανεισμό της πόλης».

Για άλλη μία φορά, θέλω να ευχαριστήσω τους δημότες της πόλης για την υποδοχή και αποδοχή που επιφύλαξαν στο πρόσωπό μου».

Μοιραστείτε το:
Tagged