Πανηγύρι χαράς η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου του Δήμου Περιστερίου

Uncategorized
Μοιραστείτε το:

Μαζί με χιλιάδες πολίτες που κατέκλυσαν στις 7 Δεκεμβρίου 2018 την κεντρική πλατεία της πόλης του Περιστερίου, ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο!!!

Πανηγύρι χαράς η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου του Δήμου Περιστερίου

Γιά άλλη μια χρονιά το Περιστέρι έλαμψε αφού ο Ανδρέας Παχατουριδης ο δήμαρχος Περιστερίου μας έχει συνηθίση στις πρωτιές !

Η  μαγεία των Χριστουγέννων ήρθε στο Περιστέρι το Carousel, το magic bus ,αλλα και το τραινάκι σε συνδυασμό με την παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου τους ζογκλέρ, ανιματερ καθώς και το Εορταστικό Καραβάκι, με το Δέντρο των Ευχών και το «Σπίτι του Αι Βασίλη»και φυσικά η μεγαλειώδης συναυλία των γνωστών Onirama συνθέτουν την κλασσική συνταγή της επιτυχίας για άλλη μια χρονιά για τον Δήμο Περιστερίου.

Είχε προηγηθεί η παρέλαση γκρουπ στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με τη Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα, τους Αι Βασίληδες, την Ομάδα Τσίρκου Fabrica Athens, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, καθώς και τα δημοτικά εργαστήρια, πλημμυρίζοντας με ήχους γιορτινούς την κεντρική αγορά του Περιστερίου.

Πανηγύρι χαράς η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου του Δήμου Περιστερίου

Μικροί και μεγάλοι μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019 μπορούν να διασκεδάσουν ΔΩΡΕΑΝ στις 383 εορταστικές δράσεις και εκδηλώσεις! Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ στην Πλατεία Δημαρχείου (σταθμός Μετρό «Περιστέρι») με το Carousel, το Λούνα Παρκ, τα γιορτινά τρενάκια, την ωραιότερη Φάτνη της Αττικής και στην 1η Παιδική Χαρά – 9 Μούσες με το Εορταστικό Καραβάκι, το Δέντρο των Ευχών και το «Σπίτι του Αι Βασίλη».

Καθημερινά διοργανώνονται καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στην πλατεία του Δημαρχείου με τη συμμετοχή ξωτικών, ανιματέρ, ζογκλέρ, αλλά και συναυλίες, παιδικές παραστάσεις και χορευτικά δρώμενα.

Πηγή: Dytika.com

Μοιραστείτε το:
Tagged