Γ.Πατούλης: Άλλοι ήταν πρωτοπόροι (Δυτικά στο Ποτάμι) στην «τρομοκράτηση» δημοσιογράφων – Τους ρώτησε…;!!!

Αττική
Μοιραστείτε το:

Ο περιφερειάρχης… με την μεγάλη ιδέα  ακολουθεί τα βήματα των πρωτοπόρων της δυτικής όχθης τρομοκρατώντας νομικά αντιπάλους και ενοχλητικούς δημοσιογράφους – Ψήλωσε πολύ και έχει αρχίσει το «κούρεμα» του…!!!

Βέβαια Άλλοι ήταν πρωτοπόροι (Δυτικά στο Ποτάμι) στην «τρομοκράτηση» Ενοχλητικών δημοσιογράφων – Τους ρώτησε…;!!!

Ωραίος βεβαίως ο κος Γιώργης… Χρησιμοποιώντας το εργαλείο των «αγωγών»  προσπαθεί να κάνει  ηγετικό σάιτ για την αυτοδιοίκηση, να σταματήσει να γράφει γι’ αυτόν και  κυρίως να μην ασχολείται καν με τα πεπραγμένα του.

Όπως  έγινε γνωστό και παρουσιάζεται στην συνέχεια του παρόντος, ο Περιφερειάρχης Αττικής κος Πατούλης, με αγωγή του ζητά από την ιστοσελίδα aftodioikisi.gr να σταματήσει ουσιαστικά να αναφέρεται σ’ αυτόν, απαιτώντας το ποσό των 500.000 ευρώ για όσα αναφέρονται σε δημοσιευμένο  άρθρο από αυτήν με θέμα: «Μαρίνα Πατούλη: Ετοιμάζει αποκαλύψεις & για οικονομικές ατασθαλίες του συζύγου της».

Η στήλη δεν γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει  με το συγκεκριμένο θέμα, αλλά όπως αναφέρει η «διωκόμενη» ιστοσελίδα: «Ο περιφερειάρχης Αττικής, πλήττοντας ευθέως την ελευθερία του Τύπου, στοχοποιεί επιλεκτικά ένα ανεξάρτητο ΜΜΕ, επιχειρώντας αφενός να εκφοβίσει τους δημοσιογράφους του για να μην του ασκούν κριτική και αφετέρου να το εξαφανίσει από το χάρτη του Διαδικτύου, ζητώντας μέσω της αγωγής του, το εξωφρενικό ποσό των 500.000 ευρώ. Ίσως, βεβαίως, με τα ποσά που διακινούνται , όπως καταγγέλλει σύσσωμη η αντιπολίτευση και οι εργαζόμενοι, μέσω «φωτογραφικών»  διαγωνισμών στην Περιφέρεια Αττικής (βλ. rapid test, μάσκες, πασχαλινοί λαγοί κλπ), τα 500.000 ευρώ να θεωρούνται «ψίχουλα» για τον κύριο Πατούλη. Είναι (ένα) ζήτημα που θίγει βάναυσα την ελευθερία του Τύπου και την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών. Είναι, εντέλει, ζήτημα βαθιά ιδεολογικό και πολιτικό. Εν κατακλείδι: Η aftodioikisi.gr βρίσκεται στην πρωτοπορία της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας εδώ και πάνω από 13 συναπτά έτη. Και θα βρίσκεται και  μετά την επίθεση που εξαπολύει εναντίον της ο κύριος Πατούλης, με στόχο την εξόντωσή της. Το ερώτημα που τίθεται είναι, πού θα βρίσκεται ο κύριος Πατούλης τότε.»

Οι πρωτοδιδάξαντες… Δυτικά στο Ποτάμι..… με κάψιμο αυτοκινήτου και τριπλές αγωγές…

Στην στήλη δεν προκαλεί καμία εντύπωση η ενέργεια του κου Πατούλη να καταθέσει αγωγή εναντίον της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, ζητώντας αυτό το τεράστιο ποσό, αφού αυτή η πρακτική  προβεβλημένων αυτοδιοικητικών, διάσημων ανά την Ελλάδα και όχι μόνο, ξεκίνησε με την ιστοσελίδα μας  στην πρώτη μορφή της  με τον τίτλο: «Vukentra.gr».

Τα ξημερώματα τις  31ης Ιουλίου 2014, λίγο μετά τις τότε αυτοδιοικητικές εκλογές, «άγνωστοι» πυρπόλησαν  το προσωπικό αυτοκίνητο του διαχειριστή της ιστοσελίδας μας, με χρήση επιταχυντικού υγρού, όπως αναφέρει και το πόρισμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Είχε προηγηθεί  η «αφασία» του στις  διάφορες απειλές που περίεργοι τύποι εκτόξευαν εναντίον του και η παντελής άρνησή του να τις λάβει στα σοβαρά, ενώ δεν είχε δώσει καμία σημασία στην «κλοπή»  ολόκληρου φύλου της εφημερίδας που εξέδιδε εκείνη την εποχή, όπως επίσης και  οι περίεργες επιδρομές  ομάδων ελέγχου του ΣΔΟΕ σε φίλους και συνεργάτες της μικρής τοπικής εφημερίδας μας…

Και επειδή ούτε αυτά πτόησαν τον διαχειριστή της ιστοσελίδας,  ο ίδιος βρέθηκε ξαφνικά από το 2015 και μετά με μερικές αγωγές στην πλάτη του και μία ποινική δίκη για υποτιθέμενη «συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου», προκειμένου μάλλον να σοφρονισθεί και να πάψει να ασχολείται με  τα πεπραγμένα της διοίκησης του Δήμου Περιστερίου…

Το ίδιο μήνυμα «άγνωστοι» έστειλαν με πολλούς τρόπους και σε όσους λίγους, μετρημένους στα μισά δάχτυλα του ενός χεριού προσπάθησαν  ή μάλλον θέλησαν να  συμβάλουν στην στήριξη του διωκόμενου και απειλούμενου  στελέχους του «Vukentra». Για να μην αναφερθούμε και με λεπτομέρειες στις έρευνες ειδικών και μη  για το οικογενειακό ιστορικό του και το μήνυμα «ξέρουμε τα πάντα για σένα»…

Το ωραίο και πολύ «συνετό» βεβαίως… βεβαίως, είναι ότι η αντιπολίτευση του Δήμου ουδέποτε συγκινήθηκε για αυτές τις  κατά τα άλλα περιπέτειες του διαχειριστή της ιστοσελίδας «Vukentra». Πιθανόν βέβαια γιατί σαν τμήμα των παγκόσμιων προοδευτικών πολιτικών δυνάμεων αγωνίζεται για την «βολή» των μεταναστών που προέρχονται και κατευθύνονται από τους τούρκους δουλέμπορους ή σώνουν τον πλανήτη από τις καταστροφές της πλουτοκρατίας…

Τουλάχιστον  η ιστοσελίδα aftodioikisi.gr, σε πρώτη φάση φαίνεται ότι έχει υποστηρικτές στην διαφαινόμενη διαμάχη της. Ελπίζουμε ως στήλη να συνεχίσει να τους έχει μέχρι τέλους, αφού  τίποτα τελικά δεν είναι όπως φαίνεται…

Όσο για τους αυτοδιοικητικούς που επιλέγουν αυτό τον δρόμο για να αποκτήσουν ηρεμία και να βγάλουν εκτός κριτικής και «κριτικής» τον εαυτό τους, κυρίως δε τα πεπραγμένα τους,  ας μην εφησυχάζουν…. Τίποτα δεν είναι σταθερό και όλα αλλάζουν μορφή χωρίς να χάνονται, όπως λένε και οι νόμοι της φυσικής… Εξάλλου  η παραγραφή για παραπατήματα ή «τυχαία και περίεργα γκρεμοτσακίσματα» στο μαύρο χρήμα είναι όπως λένε και οι ειδικοί νομικοί, η 20ετεία από την στιγμή της διαπίστωσης… Κι ας νομίζουν μερικοί ότι  έχουν καθαρίσει και μάλιστα οριστικά…, άσε που είναι κι αυτό το περίεργο αδίκημα  «παράβαση καθήκοντος και απιστία περί την υπηρεσία»…

Περισσότερα για όλα αυτά και όχι μόνο… αναλυτικά κατά μόνας, … δηλαδή σε ανάρτηση αποκλειστικά και μόνο γι’ αυτά… Τα στοιχεία εκπλήσσουν κι ας θέλουν μερικοί να τα σκεπάσουν κάτω από τα «σκατά» των κατασκευασμένων γνωματεύσεων… Έτσι δεν είναι κύριε Θωμά… που αν και γνώριζες ως όφειλες ότι δεν «δύνασαι» να έχεις προσωπική γνώμη και άποψη για γεγονός  για το οποίο δεν διαθέτεις στοιχεία στα χέρια σου, προχώρησες στην «νομική μ@λ@κί@» πιθανόν για να δείξεις στον πολυχρονεμένο «δεσπότη» σου ότι είναι κι εσύ παρόν…

Στα πάντα όμως, υπάρχει και αρχή και τέλος…. Αν και ξέχασες το περίφημο λατινικό ρητό ««Verba volant, scripta manent» (τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν). Ίδωμεν λοιπόν το φώς το αληθινό… Θωμά μου… κι όχι μόνο εσύ αλλά και οι προύχοντες…. Ξέρεις πλέον κι εσύ…. Έτσι δεν είναι…

Όλοι, όμως, έχουν τον κριτή τους και ουδείς  μπορεί να ξεφύγει απ’ αυτό… Είπαμε μετά την Πέμπτη 27.5.2021 και όποιον πάρει… ο φίλος και το έρεβος των αποκαλύψεων που έρχονται…

Διαβάστε στην συνέχεια  το δημοσίευμα της ιστοσελίδας aftodioikisi.gr για την νομική επίθεση εναντίον της από τον Περιφερειάρχη Αττικής κο Γιώργο Πατούλη, και τα όσα αναφέρουν γι’ αυτό οι συμπαραστάτες της…

«Επίκουρος ο Αιρετικός»

———————

Πατούλης: Επιχειρεί να βάλει «λουκέτο» στην aftodioikisi.gr – Ζητά με αγωγή 500.000 ευρώ!

Να εξοντώσει την aftodioikisi.gr και τους εργαζόμενους στην ιστοσελίδα επιχειρεί με αγωγή του, με την οποία ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ζητά το εξωφρενικό ποσό των 500.000 ευρώ.

Αφορμή στάθηκε αναδημοσίευση από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και την ιστοσελίδα protothema.gr, υπό τον τίτλο: «Μαρίνα Πατούλη: Ετοιμάζει αποκαλύψεις & για οικονομικές ατασθαλίες του συζύγου της».

Μάλιστα, το αξιοπερίεργο είναι ότι, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, ο Περιφερειάρχης Αττικής, δεν έχει προχωρήσει σε αντίστοιχες νομικές ενέργειες κατά της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» και της ιστοσελίδας protothema.gr, απ’ όπου, όπως προαναφέρθηκε, αναδημοσιεύθηκε το συγκεκριμένο θέμα.

Δηλαδή, με άλλα λόγια ο περιφερειάρχης Αττικής, πλήττοντας ευθέως την ελευθερία του Τύπου, στοχοποιεί επιλεκτικά ένα ανεξάρτητο ΜΜΕ, επιχειρώντας αφενός να εκφοβίσει τους δημοσιογράφους του για να μην του ασκούν κριτική και αφετέρου να το εξαφανίσει από το χάρτη του Διαδικτύου, ζητώντας μέσω της αγωγής του, το εξωφρενικό ποσό των 500.000 ευρώ.

Ίσως, βεβαίως, με τα ποσά που διακινούνται , όπως καταγγέλλει σύσσωμη η αντιπολίτευση και οι εργαζόμενοι, μέσω «φωτογραφικών»  διαγωνισμών στην Περιφέρεια Αττικής (βλ. rapid test, μάσκες, πασχαλινοί λαγοί κλπ), τα 500.000 ευρώ να θεωρούνται «ψίχουλα» για τον κύριο Πατούλη.

Σε κάθε περίπτωση, η aftodioikisi.gr έχει ήδη απαντήσει στον κύριο Πατούλη μέσω εξωδίκου. Και θα απαντήσει με τον ίδιο και ακόμη πιο αναλυτικό, τρόπο, επικαλούμενη, μεταξύ άλλων, μαρτυρίες πολιτικών της κεντρικής πολιτικής σκηνής και της Αυτοδιοίκησης, δημοσιογράφων, εργαζόμενων κλπ,  και ενώπιον της  Δικαιοσύνης στην αγωγή φίμωσης που της έχει ασκήσει ο κύριος Πατούλης.

Επειδή το ζήτημα της αγωγής του κυρίου Πατούλη κατά της aftodioikisi.gr, δεν είναι μόνο ή κυρίως  Δικαστικό.

Είναι ζήτημα που θίγει βάναυσα την ελευθερία του Τύπου και την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών. Είναι, εντέλει, ζήτημα βαθιά ιδεολογικό και πολιτικό.

Εν κατακλείδι: Η aftodioikisi.gr βρίσκεται στην πρωτοπορία της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας εδώ και πάνω από 13 συναπτά έτη. Και θα βρίσκεται και  μετά την επίθεση που εξαπολύει εναντίον της ο κύριος Πατούλης, με στόχο την εξόντωσή της. Το ερώτημα που τίθεται είναι, πού θα βρίσκεται ο κύριος Πατούλης τότε.

Πατούλης: Ο περιφερειάρχης… της οργής (efsyn.gr)

Ολον τον κόσμο απέναντί του μοιάζει να έχει στρέψει ο Γ. Πατούλης, δεχόμενος καθημερινά καταγγελίες για την πολιτική του και αποδοκιμασίες για τις ενέργειές του.

Ενδεικτικός ο… ρυθμός του τελευταίου 24ωρου: οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσαν κάτοικοι του Πεδίου του Αρεως για την ακύρωση της μεταφοράς των ΚΤΕΛ Αττικής από την οδό Μαυρομματαίων – ο «κατώτερος των περιστάσεων» περιφερειάρχης Αττικής, λένε, ψηφοθηρεί στον Χολαργό κι αθετεί υποσχέσεις στους Αθηναίους.

«Ξεκινάει ο κατήφορος», λέει ο Γ. Σγουρός, καταγγέλλοντας την αγωγή του περιφερειάρχη κατά της ιστοσελίδας aftodioikisi.gr, από την οποία αξιώνει 500.000 ευρώ για μια αναδημοσίευση. Σε αυτόν τον κατήφορο, τον Γ. Πατούλη «δεν πρόκειται να τον σώσουν ούτε οι “λεβέντες” της “Χρυσής Αυγής”, με τους οποίους έχει συμμαχήσει στο περιφερειακό συμβούλιο», καταλήγει ο Γ. Σγουρός.

Ταυτόχρονα, η Ρένα Δούρου ζητά από τον περιφερειάρχη να δώσει καθαρές και τεκμηριωμένες απαντήσεις στους πολίτες για τον διαγωνισμό-μαμούθ προμήθειας εξοπλισμού ανακύκλωσης, προϋπολογισμού έως 223,5 εκατ. ευρώ, μέσω του ΕΔΣΝΑ.

Για τον διαγωνισμό, ήδη δήμαρχοι της Αττικής (μέλη του ΕΔΣΝΑ) έχουν εγείρει ζητήματα νομιμότητας, αλλά και ηθικής. Σήμερα (18.00) συλλογικότητες του δυτικού ημισφαιρίου της Αττικής διαμαρτύρονται έξω από τα γραφεία της περιφέρειας για τη διαιώνιση του περιβαλλοντικού εγκλήματος της Φυλής και την επαναφορά αυτού στο Σχιστό.

Οργισμένο για τα «πεπραγμένα» του περιφερειάρχη μοιάζει και το Μαξίμου, αν κρίνουμε από τα σενάρια για υποψηφιότητα Νικ. Χαρδαλιά στην Αττική το 2023.

ΣΥΡΙΖΑ: Πόσο ακόμη θα καλύπτει τον κ. Πατούλη η ΝΔ; – Προμήθεια μαμούθ 223,5 εκατ. ευρώ

Θέμα στήριξης του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, από το κυβερνών κόμμα θέτει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το τμήμα εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ είναι, όπως προκύπτει από ρεπορτάζ της «Αυγής» «τα σοβαρά νομικά, θεσμικά και οικονομικά κενά που εντοπίζει το Ελεγκτικό Συνέδριο στον διαγωνισμό που κατάρτισε η διορισμένη από τον κ. Πατούλη Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ για την προμήθεια – μαμούθ των 223,5 εκατ. ευρώ αναφορικά με εξοπλισμό συλλογής βιοαποβλήτων και ανακυκλώσιμων υλικών για λογαριασμό 66 Δήμων».

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

  • Με βάση την απόφαση του ΣΤ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία θέτει μία σειρά ερωτήματα προς τη ΝΔ:
  • Υπάρχει έστω και μία, διαδικασία στην οποία να εμπλέκεται ο κ. Πατούλης και η οποία να μην έχει θέματα νομιμότητας;
  • Ως πότε ο κ. Βορίδης και η κυβέρνηση συνολικά θα παραμένουν απαθείς απέναντι στα κατορθώματα του εκλεγμένου με το χρίσμα της ΝΔ Περιφερειάρχη Αττικής;
  • Εξακολουθεί να απολαμβάνει ο κ. Πατούλης της στήριξης της ΝΔ;

Κλείνοντας αναφέρει: «Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους ο κ. Πατούλης και οι ομοϊδεάτες του της κυβέρνησης. Τα χρήματα που διαχειρίζεται ο κ. Πατούλης και οι εκλεκτοί του δεν είναι δικά τους. Είναι χρήματα του Ελληνικού λαού.

  • Απαιτούμε απόλυτη τήρηση της νομιμότητας. Απαιτούμε πλήρη εφαρμογή των κανόνων της χρηστής διοίκησης.
  • Απαιτούμε πλήρη διαφάνεια στη διαχείριση των χρημάτων των Ελλήνων πολιτών.

Η ΝΔ οδήγησε μια φορά τη χώρα στη χρεοκοπία με οδυνηρές συνέπειες για τους Έλληνες πολίτες. Δεν θα τους επιτρέψουμε να το ξανακάνουν».

Σγουρός για αγωγή Πατούλη κατά aftodioikisi.gr: Δεν θα τον σώσουν ούτε οι «χρυσαυγίτες»

Την αγωγή των 500.000 ευρώ του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη κατά του aftodioikisi.gr σχολιάζει  με αιχμηρό τρόπο ο πρώην περιφερειάρχης και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο ΠΕΣΥ Αττικής, Γιάννης Σγουρός. Όπως τονίζει, «με την αγωγή, και, μάλιστα, με λογική εξόντωσης, κατά ενός ΜΜΕ, ο κ. Πατούλης δεν δείχνει δύναμη, όπως πιθανόν νομίζει, αλλά αδυναμία. Και κυρίως, δείχνει φόβο για όσα έρχονται. Έτσι, όμως, ξεκινάει ο κατήφορος. Έτσι ξεκινάει η αποκαθήλωση και η πτώση. Και σε αυτή την πορεία, δεν πρόκειται να τον σώσουν ούτε «οι λεβέντες» της «Χρυσής Αυγής», με τους οποίους έχει συμμαχήσει στο Περιφερειακό Συμβούλιο», καταλήγει ο κ. Σγουρός.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η  ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ

Η αγωγή του Περιφερειάρχη Αττικής κατά της ιστοσελίδας aftodioikisi.gr, της παλαιότερης και μεγαλύτερης ιστοσελίδας ειδήσεων για την Αυτοδιοίκηση και όχι μόνο, αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά το αποκρουστικό πρόσωπο του κ. Πατούλη.

Ό,τι δεν του αρέσει, ό,τι δεν του κάνει τα χατίρια, προσπαθεί να το εξοντώσει με κάθε τρόπο. Δεν είναι μόνο το εξωφρενικό ποσό των 500.000 ευρώ. Είναι και το γεγονός ότι ο κ. Πατούλης επιλέγει να στοχοποιήσει ένα μικρότερο και ανεξάρτητο ΜΜΕ που αναδημοσίευσε ένα θέμα από ένα μεγαλύτερο, το οποίο δεν τολμά να αγγίξει, πλήττοντας ευθέως την ελευθεροτυπία και την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, βασικά συστατικά της Δημοκρατίας.

Με την αγωγή, και, μάλιστα, με λογική εξόντωσης, κατά ενός ΜΜΕ, ο κ. Πατούλης δεν δείχνει δύναμη, όπως πιθανόν νομίζει, αλλά αδυναμία. Και κυρίως, δείχνει φόβο για όσα έρχονται.

Έτσι, όμως, ξεκινάει ο κατήφορος. Έτσι ξεκινάει η αποκαθήλωση και η πτώση.

Και σε αυτή την πορεία, δεν πρόκειται να τον σώσουν ούτε «οι λεβέντες» της «Χρυσής Αυγής», με τους οποίους έχει συμμαχήσει στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Πηγή: aftodioikisi.gr /efsyn.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged