Αλλάζει χέρια ιδιοκτήτη ο Ατρόμητος Αθηνών…; Ποιος είναι ο υποψήφιος αγοραστής…;

Αθλητισμός
Μοιραστείτε το:

Στην αποκάλυψη ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος Περιστερίου Γ.Σπανός, συζητά με  Τούρκο μεγαλοεπιχειρηματία των ΜΜΕ για την μεταβίβαση των μετοχών του, προχώρησε η στήλη «AREA 51» της ιστοσελίδας radar.gr.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα,  ενδιαφερόμενος για την αγορά  του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Ατρόμητος είναι ο βαθύπλουτος Τούρκος επιχειρηματίας και παραγωγός του Survivor Ατζούν, φέρεται να έχει κάνει πρόταση 6 εκατ. ευρώ στον Γ. Σπανό για την αγορά του Ατρομήτου Αθηνών (!) με τον τελευταίο να  ζητά  για το πακέτο των μετοχών του 7 εκατ. ευρώ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες τις δύο προηγούμενες χρονιές ο επιχειρηματίας των πετρελαίων Γ. Σπανός, τις δύο προηγούμενες χρονιές, φέρεται να είχε βγάλει τις μετοχές του προς πώληση, όμως δεν είχε εμφανιστεί αξιόπιστος αγοραστής!

Υπενθυμίζεται  ότι λόγο των γνωστών  νομικών περιπετειών του κου Γ.Σπανού, Πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος  είναι ο αντιπρόεδρος του Δήμου Περιστερίου κος Βασίλης Μπέτσης που διαθέτει  μικρό αριθμό μετοχών (2.500 περίπου). Το τι θα προκύψει, θα φανεί σύντομα, αφού  όπως αναφέρουν πηγές από τον ελληνικό ποδοσφαιρικό επαγγελματικό τομέα, η είσοδος του Τούρκου Επιχειρηματία  θεωρείται δεδομένη στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο…

Νίκος Παρίκος

———————

Δείτε στην συνέχεια όλο το άρθρο της ιστοσελίδας radar.gr. για το συγκεκριμένο θέμα…

Ο πασίγνωστος Τούρκος παραγωγός Ατζούν του Survivor, ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας «Χαλ», φέρεται να έχει κάνει πρόταση 6 εκατ. ευρώ στον Γ. Σπανό για την αγορά του Ατρομήτου Αθηνών!

Ο Mr. Survivor, στενός συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου στον ΣΚΑΙ, υπήρξε ιδιοκτήτης της ολλανδικής Φορτούνα Σιτάρντ και φέρεται να θέλει να εμπλακεί ενεργά στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ο βαθύπλουτος Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι έγινε πασίγνωστος κυρίως στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς λόγω του ριάλιτι Survivor που επί χρόνια προβάλλεται από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, ιδιοκτησίας του Γιάννη Αλαφούζου, με τον οποίο τους συνδέει πλέον βαθιά φιλία και σχέση εμπιστοσύνης!

Ταυτοχρόνως ο εξωστρεφής και κοινωνικός Ατζούν, έχει αναπτύξει πέραν των τηλεοπτικών παραγωγών και ένα πάθος με το ποδόσφαιρο, που μετουσιώθηκε αρχικά με την προ ετών αγορά της ολλανδικής ποδοσφαιρικής ομάδας Φορτούνα Σιτάρντ που αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία του εθνικού πρωταθλήματος της, ενώ στη συνέχεια το ποδοσφαιρικό πάθος του Τούρκου παραγωγού μετακινήθηκε στην αγγλική Τσάμπιονσιπ (β´ κατηγορία) όπου και απέκτησε αντί του ποσού των 35 εκατ. ευρώ την Χαλ, που για μεγάλο διάστημα αγωνίζονταν στην Premier league από την οποία και υποβιβάστηκε!

Στις μέρες μας στη διεθνή ποδοσφαιρική σκηνή συζητιόταν το ενδιαφέρον του Ατζούν για την αγορά της ιρλανδικής ποδοσφαιρικής ομάδας Σελμπουρν!

Ωστόσο, εσχάτως έχει προκύψει στα …λημέρια μας μια είδηση, που φαίνεται ότι έχει βάση (άλλωστε όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά) ότι ο διαβόητος Ατζούν των ριάλιτι, ενδιαφέρεται για την απόκτηση μιας ιστορικής ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας, τον Ατρόμητο Αθηνών, με έδρα το Περιστέρι!

Οι φήμες που κυκλοφορούν στην ποδοσφαιρική πιάτσα και τους δημοσιογραφικούς διαδρόμους κάνουν λόγο για πρόταση 6 εκατ. ευρώ στον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργο Σπανό, που ζητάει 7 εκατ. ευρώ και ο οποίος φέρεται να έχει κουραστεί από την πολύχρονη και άκρως επιτυχημένη ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο και την ομάδα των Δυτικών Προαστίων!

Και τις δύο προηγούμενες χρονιές ο Γ. Σπανός, επιχειρηματίας των πετρελαίων, φέρεται να είχε βγάλει τις μετοχές του προς πώληση, όμως δεν είχε εμφανιστεί αξιόπιστος αγοραστής!

Στην προκειμένη περίπτωση, ο στενός φίλος του Γιάννη Αλαφούζου Τούρκος Ατζούν και το μέγεθος διαθέτει αλλά και το χρήμα!

Ενώ σε κάθε περίπτωση ο στενός του φίλος μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού θα του κάνει φροντιστήριο για τα δεδομένα και τις ισορροπίες του ελληνικού ποδοσφαίρου!!!

AREA 51

Πηγή: radar.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged