Ψέματα με το τσουβάλι!

Γνώμες Κοινωνία
Μοιραστείτε το:

Ρίχνω χοντρό γέλιο με την επίσημη ανακοίνωση κρουσμάτων Κορωνοϊού! Πέρα από την κραυγαλέα και προκλητική αναξιοπιστία, την μια λένε αυγά, την άλλη καλάθια, ένας λέει το μακρύ κι άλλος το κοντό του. Πρυτανεύουν μελοδραματικοί τόνοι, απειλές, τρομοκρατία, εκβιασμοί και η φασιστική υπεροψία, που σίγουρα θα ζηλεύουν και νονοί της νύχτας: Θα σας κλείσουμε πάλι μέσα, αν δεν είσαστε καλά παιδιά-μας κουνά το δάχτυλο η χιτλερική καπιταλιστική εξουσία. Κλείστε μας, άθλιοι καπιταλιστές με τα τσιράκια σας, να πέσει πείνα να ξεσηκωθεί ο όχλος και… γαία πυρί μιχθήτω! Κι αν μας κλείσετε, θα μείνουμε;

του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Όπως στιγμή δεν… φυλακιστήκαμε, οι συνειδητοί και εκλεκτοί, στο πρώτο λεγόμενο «lockdown»! Θα προσπαθούμε με κάθε μέσο να μη ψοφήσουμε, και ως την έσχατη ώρα, θα γλεντάμε κάθε λεύτερη αναπνοή, έξω, με αισθητική και αξιοπρέπεια, όρθιοι, δίχως φίμωτρο αργού θανάτου, σύγχρονη σβάστικα του Φασισμού. Πάντοτε θ’ αποκαλύπτουμε εγκλήματα του Καπιταλισμού. Εσχάτως τα… κορωνοειδή, με πρόσχημα την δημόσια υγεία, που από αιώνες την έχει πετάξει στα τάρταρα του μέγιστου κέρδους:

  • ΠΡΩΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: Κατασκεύασε τον Covid-19 στο χημικό εργαστήριο με στόχο την με συνοπτικές διαδικασίες εξόντωση γέρων, αδύναμων και αρρώστων και με σωρό άλλες παράπλευρες ωφέλειες (για τους Καπιταλιστές) και απώλειες (για τους όχλους-λαούς του πλανήτη γη).
  • ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: Έκλεισε την παγκόσμια κοινωνία, αποφασίζομεν και διατάσσομεν, για πρώτη φορά αφότου ο πίθηκος έγινε άνθρωπος, προφανώς προετοιμάζοντας το έδαφος για την ακριβώς αντίστροφη πορεία!
  • ΤΡΙΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: Άνοιξε άρον-άρον και προπαντός με το στανιό την ούτω πως χειμάζουσα κοινωνία με αμελητέα ανοσία στέλνοντας τον κόσμο θύματα και βορά του μεταλλαγμένου ιού. Είναι πολλά τα λεφτά, τζίρος και κέρδη, πλέον σε τρισεκατομμύρια ευρώ ή δολάρια, αντί για δισεκατομμύρια, που «έπαιζε» προ Κορωνοϊού, το σύστημα εξουσίας.
  • ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: Συνεχίζει προκλητικά να ’χει τεράστιες ελλείψεις νοσοκομείων, Μ.Ε.Θ., ιατρικού και άλλου νοσηλευτικού προσωπικού, ανάλογα φυσικά με τις ανάγκες του γήινου πληθυσμού.
  • ΠΕΜΠΤΟ ΨΕΜΑ: Για μεγίστη κονόμα των νονών της γης και αποφυγή πολιτικού κόστους από το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας λόγω του καταρρέοντος υγειονομικού μηχανισμού, σας φορά βρωμερές μάσκες, που είναι αργός θάνατος. Και…
  • ΕΚΤΟ ΨΕΜΑ, σας λένε ψέματα με το τσουβάλι, επί παντός επιστητού, πολύ περισσότερο στο κατά τεκμήριο φοβικό ζήτημα της υγείας του όχλου!

Τους πιστεύετε; Γιατί τους πιστεύετε, κωθώνια; Μην τους πιστεύετε επ’ ουδενί, γιατί είναι άθλιοι απατεώνες, που θεό έχουν το ματωμένο κέρδος! Να μιλήσουμε για την αποικία Γκραικυλία; Όταν θέλουν να πάρουν σκληρά μέτρα, δραματοποιούν χυδαία καταστάσεις. «Κοκκίνισε η Αττική»! Με 200 κρούσματα την μέρα στα πέντε εκατομμύρια κατοίκους; Πού ξέρετε, ότι είναι 200 και όχι 20 ή 2.000; Τα είδατε με τα μάτια σας; Τα μετρήσατε; Πέστε μου, από το 1821 μέχρι σήμερα, πότε η ξενόδουλη ντόπια εξουσία σάς είπε αλήθεια; ΟΥΔΕΠΟΤΕ!

Γιατί να σας πει την αλήθεια για τον Κορωνοϊό; Για να σας… κάνει πόρτα για τον χειμώνα, που έλεγε η θυμόσοφη γιαγιά μου; Σας είπε, άραγε, αλήθεια για τα μνημόνια, το κόψιμο μισθών, δώρων και συντάξεων, για τα λεγόμενα εθνικά θέματα, την Κύπρο και την Τουρκία, για τα δάνεια, που συνάπτει κάθε «κυβέρνηση» της Αποικίας και καρπώνεται χοντρές μίζες; Μήπως είπε την πάσα αλήθεια για τα σκάνδαλα, τον πολιτισμό, την παιδεία και την υγεία; Για την Χούντα 1967 (σήμερα πιο χούντα κι απ’ την Χούντα!), για τον Παγκόσμιο Πόλεμο, την Αντίσταση, την αιματηρή επέμβαση Αγγλοαμερικάνων (1944-1949) για την Μικρασιατική Καταστροφή, την δημιουργία του «αθλιέστερου προτεκτοράτου» και φρικτού πειραματόζωου του Καπιταλισμού-σας είπε αλήθεια; Πότε δεν είπαν άθλια, θανατηφόρα ψέματα και θα κωλώσουν να σας κοροϊδεύουν στον Κορωνοϊό, που το δούλεμα είναι παγκόσμια συνθήκη και με αμύθητα κέρδη;

Πάντα μιλάμε με αδιάσειστα στοιχεία. Γαϊτανάκι βλακείας και ολέθρου με τα νοσοκομεία και ιδιαίτερα τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.). Ο άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμοφύλακας… μας κληρονόμησε 540 και ο θαλαμοφύλαξ Κούλης τις έκανε 952, αλλά με 79 διασωληνωμένους ασθενείς Covid-19, ήδη έχει καλυφθεί το 60% και στην Αττική μένουν ελεύθερες καμιά σαρανταριά! Μοντέρνα και προπαντός καπιταλιστικά Μαθηματικά! Προφανώς σε όλη την αποικία Γκραικυλία η Μ.Ε.Θ. Cοvid-19 δεν ξεπερνούν με το ζόρι τις 250-300 και το σημαντικότερo δεν υπάρχει το αναγκαίο ειδικευμένο προσωπικό.

Από Μάρτιο μέχρι σήμερα ουδεμία μόνιμη υγειονομική ανάγκη καλύφθηκε και σε απόλυτους αριθμούς σημειώθηκε ελαφρά μείωση του προσωπικού! Όπερ έδει δείξαι! Αφού δεν παρέχεται περίθαλψη, για να μη γίνει η… στραβή, συμβεί της Ιταλίας και όλο το ξεπουλημένο πολιτικό σύστημα φέρει το μέγα κόστος, πάει να πει για να μην χάσει την καρέκλα εξουσίας και την κουτάλα της μίζας, φόρεσε, μαλάκα όχλε της γης, μάσκα αργού θανάτου! Πάντα την αναπηρία του συστήματος πληρώνουν οι υποτελείς του!

Δεν έδωσα σημασία σε αναφορές ότι πέθανε ο Τάδε και ο Δείνα από βαθιά γεράματα κι οι συγγενείς πιέστηκαν να δεχτούν ότι έφυγε από Κορωνοϊό. Είπα: Υπερβολές πανικού! Άλλωστε, άλλο χοντρό γέλιο της παρέας είναι οι επίσημες δηλώσεις: Πέθανε από Κορωνοϊο 90χρονος, αλλά με υποκείμενα νοσήματα!!! Ούτε μέτρησα καταγγελίες ότι σε νοσοκομεία υπάρχει από τις διευθύνσεις η τάση: Βάλτε όσο πιο πολλά θύματα Κορωνοϊού, είναι ο μόνος τρόπος να πάρουμε επιδότηση να καλυφθούν επείγουσες ανάγκες! Από τον Απρίλιο γράψαμε ότι συχνά οι θάνατοι αποδίδονται στον Κορωνοϊό. Τώρα, το παραδέχονται γκαφοειδώς οι κοινωνικά τηλεοπτικοί κομπογιαννίτες, που κανοναρχούν τον όχλο.

Ορυμαγδός στα βοθροκάναλα! Πέθανε 45χρονος από Κορωνοϊό, δίχως υποκείμενο νόσημα! Η αλήθεια; Έπαθε ο καημένος έμφραγμα μυοκαρδίου και κατέληξε. Πώς να δικαιολογήσουν οι κομπογιαννίτες την γκάφα; Ναι μεν πέθανε από έμφραγμα, αλλά μετά θάνατον κάναμε τεστ και βγήκε θετικός στον Κορωνοϊό! Για ποιο σκοπό τεστάρατε νεκρό από προφανέστατη αιτία; Γιατί πετάτε τα δοκιμαστήρια; Έχετε κάποια συμφέροντα υπαλληλίσκοι της εξουσίας; Μετά από 4-5 μέρες νέο πομπώδες «καλαμπούρι» στα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.)! Ο Κορωνοϊός σκότωσε 25χρονο αλλοδαπό, που δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας! Η αλήθεια; Ο άτυχος νέος έπασχε από λευχαιμία! Έκαναν και σ’ αυτόν μεταθανάτιο τεστ;

Πάνω από 70% των νεκρών συλλήβδην αποδίδεται παγκοσμίως στον Κορωνοϊό, ας είναι κι από… ποδάγρα! Έτσι λέει η μεγάλη κονόμα κι επιτάσσει ο Φασισμός με πρόσχημα την υγεία, που-επαναλαμβάνω να μην ξεχνιόμαστε -την σφάζει σαν τραγί! Τρίτο… γέλιο της αρκούδας είναι ο όρος κρούσματα, που αποδίδεται αφειδώς από ανά τον κόσμο κοινωνικούς κομπογιαννίτες, με μπόλικη δόση στιγματισμού και ρατσισμού. Τί σημαίνει κρούσμα, όταν το 90% είναι ασυμπτωματικοί; Περνάνε γρίπη στο πόδι-έλεγαν οι γιαγιάδες-και συμβάλλουν στην ανοσία της κοινωνίας! Μα κολλάνε, άλλους, κυρίως ευπαθείς! Ε, και; Η γρίπη πρέπει να κάνει τον κύκλο, να εξαφανιστεί. Για τους ευπαθείς: Αντί να βάζετε ανθυγιεινές μάσκες στον κόσμο για να καλύψετε το πολιτικό σας κόστος, άθλιοι μανδαρίνοι του Καπιταλισμού, αυτές να τις φοράνε μόνο οι ασθενείς, όπως επιτάσσει η Ιατρική επιστήμη και για τους άλλους να έχετε επαρκή νοσοκομεία, Μ.Ε.Θ. και αποτελεσματικά φάρμακα.

Νομίζετε ότι τρώμε σανό, που ρίχνετε, όσο κι αν ποινικοποιείτε εσχάτως την έκφραση γνώμης, την ελεύθερη επιλογή στην χρήση μάσκας; Δεν σας έφτανε το πρόστιμο 150 ευρώ, ούτε η συκοφαντία ότι είμαστε «αρνητές», «ψεκασμένοι», «συνωμοσιολόγοι»! Μπράβο, συνωμότες του Καπιταλισμού, που θα εκπνέουμε και θα εισπνέουμε δηλητηριώδες διοξείδιο του άνθρακα! Εύγε, που θα πάμε κόντρα στην Φύση, θα γίνουμε φυτά! Βάλτε εισαγγελείς στο κόλπο, λες και δεν έχουν άλλη δουλειά, που κατάντησε κάθε δικαστική υπόθεση να τελεσιδικεί σε 10 χρόνια! Αυτή είναι η παγκόσμια συνωμοσία, ο Φασισμός του επερχόμενου ψηφιακού πιθήκου!

Ξέρουμε κι εμείς να… διαβάζουμε δελτία του ινστιτούτου Hopkins για τον Α’ Παγκόσμιο Βιοχημικό Πόλεμο του Καπιταλισμού κατά της ανθρωπότητας. Φωνάζουν τα κοράκια της εξουσίας: Νέο κύμα Covid-19, lockdown, σκληρά μέτρα, χιλιάδες κρούσματα σε Γαλλία, Ιταλία, Βρετανία! Πας στο Χόπκινς και τί βλέπεις; Παγκόσμια μείωση θανάτων και επιβράδυνση κρουσμάτων! Τον Απρίλιο και τον Μάιο οι νεκροί ήταν εκατόμβες. Ξεπερνούσαν και τις 18.000 ημερησίως, αν δεν με απατά η μνήμη. Τον Αύγουστο έπεσαν κατά μέσο όρο 9.000, τον Σεπτέμβριο, την ώρα, που γράφονται οι γραμμές, περιορίστηκαν στις 6.500 νεκρούς την μέρα. Αυτό, όταν πλείστες χώρες όποιος πεθαίνει συνήθως χρεώνουν: Κορωνοϊός! Προφανέστατα θ’ αυξηθούν προσεχώς εφόσον ο Καπιταλισμός τα κάνει όλα λάθος και εγκληματικά και κερδοφόρα.

Επιμύθιο: Στα τρισεκατομμύρια δολάρια ή ευρώ τζίρο-κέρδη του φρικτού Καπιταλισμού δεν υπολογίσαμε για την ώρα τα τεστ για τον Covid-19. Αρκεί να κάνετε μαθηματική πράξη, να σας πιάσει ίλιγγος, που δεν φταίει η… απλή μέθοδος των τριών! Στα 10 εκατομμύρια κατοίκους (Γκραικυλία) γίνονται ημερησίως 20.000 τεστ (δημόσια-ιδιωτικά), στα 7.5 δισεκατομμύρια της ανθρωπότητας, πόσα τεστ; Πολλαπλασιάζετε επί 90 δολάρια ή ευρώ (κατά μέσο όρο κόστος του τεστ) επί 365, οι μέρες του έτους. Τα μετράω καλά ή κάνω λάθος. Πάνω από 500 δισεκατομμύρια ευρώ ή δολάρια! Υπολογίστε, παρακαλώ, ότι μεγάλες χώρες, όπως Γερμανία, Η.Π.Α. τεστάρουν κάθε μέρα το 10 και 15% του πληθυσμού τους. Παράς με ουρά…

27 Σεπτεμβρίου 2020

Πηγή: mousapolytropos.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged