Οικογενειακό δείπνο ξεκλήρισε οικογένεια λόγω κορονοϊού

Πολιτισμοί
Μοιραστείτε το:

Ένας από τους προσκεκλημένους ήταν φορέας και μετέδωσε τον ιό σε πολλούς συμμετέχοντες

Ανείπωτη τραγωδία για μια οικογένεια στο Νιου Τζέρσι, η οποία ξεκληρίστηκε λόγω κορονοϊού, ενώ δυο ακόμη μέλη της παραμένουν διασωληνωμένα στο νοσοκομείο.

Η Μπρίτζετ Φούσκο Μπέτλοου (Bridget Fusco Betlow), το πέμπτο παιδί της οικογένειας, δήλωσε στην εφημερίδα New York Post την Πέμπτη (19/03) πόσο συγκλονισμένη είναι με αυτό που έχει συμβεί.

«Δεν μπορώ καν καταλάβω τι να νιώθω», δήλωσε η 52χρονη σε σύντομη τηλεφωνική συνέντευξη. Και πρόσθεσε: «Η μητέρα μου, ο αδελφός και η αδελφή μου έχουν φύγει και δεν έχουμε απαντήσεις για το πώς έγινε αυτό».

Η Μπρίτζετ είναι ένα από τα 11 παιδιά της οικογένειας και μίλησε στο Μέσο λίγες μόνο ώρες πριν από το θάνατο του Βίνσεντ Φούσκο Μπέτλοου, ο οποίος αποτέλεσε το τέταρτο μέλος της οικογένειας που σκότωσε ο ιός.

Η αδερφή της, Ελίζαμπεθ, μίλησε στο CNN και τόνισε πως η οικογένειά της εξακολουθεί να περιμένει αποτελέσματα του τεστ στο οποίο υποβλήθηκε μια από τις αδελφές της που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

«Οι γιατροί δεν γνωρίζουν αν είναι θετική και πώς να αντιμετωπίσουν ένα άτομο που δεν γνωρίζουν τα αποτελέσματα του ελέγχου», σημείωσε.

——————-

New York Post

@nypost

New Jersey family shattered by coronavirus desperate for answers https://trib.al/FQBPgR4

Και τρίτο από τα αδέλφια νοσηλεύεται, αλλά βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, η ξάδελφος και οικογενειακός δικηγόρος της, Ροζάν Παραντίσο.

Η οικογένεια αναμένει επίσης τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν το προηγούμενο Σάββατο σε 19 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των συζύγων και των παιδιών των θυμάτων.

«Κανένας δεν περίμενε ποτέ ότι μια οικογένεια 11 παιδιών θα αποδεκατιστεί έτσι», είπε η Παραντίσο, για να συμπληρώσει: «Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε».

Το πρώτο θύμα της οικογένειας ήταν η Ρίτα Φούσκο Μπέτλοου, η οποία απεβίωσε σε ηλικία 55 ετών. Ακολούθησε η επίσης 55χρονη Καρμίν, ενώ στη «μαύρη» αυτή σειρά μπήκε στη συνέχεια η μητέρα τους, Γκρέις, η οποία απεβίωσε στα 73 χρόνια της.

Σύμφωνα με το CNBC, ο κορονοϊός στην οικογένεια διαδόθηκε κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου οικογενειακού δείπνου, στο οποίο συμμετείχε και ένας φίλος, 69 ετών, ο οποίος επίσης έχασε τη ζωή του.

Πηγή: newsbeast.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged