Γλυκά Νερά: Τα αναπάντητα ερωτήματα – Η σπείρα και η παντελής έλλειψη στοιχείων για την παρουσία της

Γεγονότα
Μοιραστείτε το:

Κομβικός ο ρόλος και η μαρτυρία του συζύγου της Κάρολαϊν για τον εντοπισμό της σπείρας που σκότωσε την 20χρονη στα Γλυκά Νερά. Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί;

«Απειρες εικασίες, με είχαν προειδοποιήσει όλοι», απαντά ο σύζυγος της Κάρολαιν

Με νέα μαρτυρία του ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν μιλά για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Τι λέει για την ψυχολόγο, όπου πήγαινε μαζί με τη σύζυγό του ο πιλότος – Ποια είναι τα αναπάντητα ερωτήματα για το έγκλημα και τι εξετάζουν τώρα οι αστυνομικοί

Απάντηση για τον ρόλο της ψυχολόγου, η κατάθεση της οποίας απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες ως μαρτυρία – κλειδί στην υπόθεση της ληστείας και δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, έδωσε ο σύζυγός της, μιλώντας στο Live News.

Όπως περιγράφει, επισκέπτονταν μαζί με τη σύζυγό του τη συγκεκριμένη γιατρό, προκειμένου να τους βοηθήσει και να τους καθοδηγήσει, η νεαρή μητέρα να ξεπεράσει κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζε, μετά τη γέννηση του μωρού της. «Φυσικά και την ήξερα την συγκεκριμένη ψυχολόγο. Πηγαίναμε πάντα μαζί με την γυναίκα μου στο ιατρείο της, μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου. Όποια γυναίκα το έχει ζήσει, ξέρει. Είναι δύσκολο και χρειάζεται αγάπη και βοήθεια η μητέρα που το περνάει. Η Κάρολαϊν ήταν δυνατή και προχώρησε, λίγο με βοήθεια δική μου και της ψυχολόγου και πολύ με τη βοήθεια της κόρης μας».

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα από την κατάθεση της ψυχολόγου, επιχείρησαν να μάθουν εάν υπήρχε κάτι το οποίο να απασχολούσε την 20χρονη γυναίκα και αν αυτό, με κάποιο τρόπο, θα μπορούσε να βοηθήσει τις έρευνες.

Γλυκά Νερά: Παλιά τα «νέα στοιχεία»

Ο 32χρονος πιλότος, ξεκαθαρίζει ότι η κατάθεση αυτή, όπως και ότι άλλο έρχεται στο «φως» μέσω της δημοσιογραφικής έρευνας, είναι στοιχεία τα οποία ήδη έχουν εξαντληθεί σε επίπεδο έρευνας, από τους αστυνομικούς.

«Ότι ευρήματα ακούτε σαν «είδηση» είναι στοιχεία που υπάρχουν μέρες τώρα. Αναμοχλεύονται μαζί με άπειρες εικασίες για να μείνει το θέμα στην επιφάνεια και το καταλαβαίνω γιατί έτσι γίνεται πάντα. Με είχαν προειδοποιήσει όλοι ότι μόλις τελειώσουν τα βασικά δεδομένα, προσπαθεί η είδηση να «πιαστεί» από όπου μπορεί, τουλάχιστον μέχρι το θέμα να σταματήσει να «πουλάει». Γι’ αυτό και δεν μου κάνει εντύπωση».

Γλυκά Νερά: Τα αναπάντητα ερωτήματα

Ο 32χρονος πιλότος, στην αποκλειστική του δήλωση στο Live News, αναφέρθηκε και σε αυτά τα ερωτήματα που θέτονται ως αναπάντητα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαδραματίστηκε η τραγωδία στα Γλυκά Νερά. Ισχυρίζεται ότι δεν υφίστανται, καθώς, από την πρώτη στιγμή, είχε ο ίδιος δώσει πλήρη και ακριβή εικόνα των όσων διαδραματίστηκαν στη μεζονέτα, το ξημέρωμα της περασμένης Τρίτης, όταν έγινε το φονικό.

«Ότι ερωτήσεις προκύπτουν από το «ρεπορτάζ» τώρα, έχουν απαντηθεί με λεπτομέρειες στην αστυνομία, λίγες ώρες μετά τη ληστεία. Όσον αφορά στο εάν υπάρχει κάποιο νέο στοιχείο που να «ξεκλειδώνει την υπόθεση, αυτό δεν το γνωρίζω. Μακάρι όμως, να βρεθεί κάτι σύντομα και να μην περάσει άλλη οικογένεια, αυτό που συνέβη σε εμάς».

Ο 32χρονος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους αξιωματικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση ενώ τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να καταθέσει και ένα ακόμα οικείο πρόσωπο της Κάρολάϊν στις Αρχές. Ο 32χρονος γνωρίζει πράγματα από την ανάκριση βέβαια «αυτό που λέει ότι αναζητούνται απαντήσεις για να κρατηθεί το θέμα στη δημοσιότητα, είναι μια αμφιλεγόμενη άποψη», τόνισε ο αστυνομικός συντάκτης στα «ΝΕΑ» και το «ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

«Υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να απαντηθούν», ανέφερε. Ίχνη των δραστών δεν υπάρχουν πουθενά. Δεν υπάρχει τίποτα που να δείχνει οποιαδήποτε κίνησή τους μέσα ή έξω από το σπίτι.

Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί;

Οι profilers του Ανθρωποκτονιών κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η σπείρα που σκότωσε την Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά απαρτίζεται από πολλά μέλη που πραγματοποιούν ληστείες με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, για να μπερδεύουν τις διωκτικές αρχές.

Μια συμμορία που αποτελείται απο Αλβανούς και ελληνικής υπηκοότητας άτομα με «έδρα» τα δυτικά προάστια και πεδίο δράσης τη βορειοανατολική Αττική, κρύβεται πίσω απο τη δολοφονία της Καρολάιν το ξημέρωμα της 11ης Μαίου στα Γλυκά Νερά.

Οι profilers του Ανθρωποκτονιών κατέληξαν στο συμπέρασμα οτι η ομάδα απαρτίζεται από πολλά μέλη που πραγματοποιούν ληστείες με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, για να μπερδεύουν τις διωκτικές αρχές.

Η «σφραγίδα» τους είναι η άσκηση υπερβολικής βίας, οι ξυλοδαρμοί και το δέσιμο με σχοινιά των θυμάτων τους.

Για τη διαφυγή τους χρησιμοποιούν συγκεκριμένο δρομολόγιο μέσω μικρών δρόμων και στενών, αποφεύγοντας τις λεωφόρους για να μην πέσουν πάνω σε μπλόκα της Αστυνομίας ή «πιαστούν» απο κάμερες κυκλοφορίας.

Μέσα στις επόμενες ώρες, λένε οι πληροφορίες, αναμένονται και τα πρώτα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, κάτι που θα διευκολύνει το έργο των αστυνομικών και θα συνδράμει κατά πολύ στο ξεσκαρτάρισμα της λίστας των 100 ατόμων που έχουν μπει στο κάδρο των ερευνών.

Όλα δείχνουν ότι η συμμορία επέλεξε τυχαία το σπίτι του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν και μετά απο κατόπτευση ημερών, κατέγραψαν την καθημερινότητα των ιδιοκτητών και τις συνήθειες τους πριν περάσουν στην τελική και πιο φρικαλέα φάση του σχεδίου τους.

Μάλιστα, από τη στιγμή που δολοφόνησαν την 20χρονη μητέρα, οι αναλυτές εκτιμούν οτι δεν θα άφηναν ζωντανό τον 32χρονο σύζυγό της όμως όπως τον είχαν δέσει, όπως χαρακτηριστικά περιέγραψαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, σαν λουκάνικο χειροπόδαρα, φιμωμένο και τυφλωμένο με μονωτική στα μάτια και το στόμα και παρουσίαζε λόγω υποξαιμίας μίνι λιποθυμικά επεισόδια, πίστεψαν ότι ήταν και αυτός νεκρός και έτσι έφυγαν εγκαταλείποντας τον λιπόθυμο και δεμένο.

Γιατί τη σκότωσαν;

Ένα από τα ερωτήματα στο οποίο προσπαθούν να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι το εξής: Γιατί οι ληστές, από τη στιγμή που εξουδετέρωσαν τον 32χρονο πιλότο φιμώνοντας και δένοντας τον χειροπόδαρα με το ίδιο σκοινί, ο ίδιος δεν προέβαλε την παραμικρή αντίσταση τους υπέδειξε μάλιστα και από την πρώτη στιγμή που ήταν τα λεφτά, έπνιξαν την 20χρονη σύζυγο του;

Δηλαδή γιατί εμφάνισαν τόσο ακραίο αντικοινωνικό στοιχείο και παντελή έλλειψη συναισθημάτων; Το ειδεχθές της πράξης, λένε οι αρμόδιοι αξιωματικοί, συνίσταται πρωτίστως στις συνθήκες της ανθρωποκτονίας και δευτερευόντως στον μηχανισμό του θανάτου.

Γιατί ενώ είχαν όπλα χρησιμοποίησαν τα χέρια τους; Στον ασφυκτικό θάνατο όπου υπάρχει παρατεταμένη σωματική επαφή οι δράστες έχουν τη δυνατότητα να υποχωρήσουν. Όμως δεν το έκαναν και άφησαν την πράξη να εξελιχθεί μέχρι την ολοκλήρωση της.

Και αυτό δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεση τους να σκοτώσουν. Σε μια ληστεία, το ζητούμενο είναι τα χρήματα. Το έγκλημα είναι περιττό για την πραγμάτωση αυτού του σκοπού λενε εμφατικά. Δεν ήταν απαραίτητη προϋπόθεση να σκοτώσουν για την επιτευξη του στόχου. Γιατί λοιπόν ενώ πήραν τα χρήματα, που πρόθυμα τους υπέδειξε ο πιλότος φορτώθηκαν μια ανθρωποκτονία; Ένα κακούργημα που θα τους στείλει για πολλά χρόνια πίσω από τα κάγκελα…

Ίσως λένε οι αστυνομικοί οι δράστες να είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και έτσι δεν μπορούσαν να ελέγξουν τις αντιδράσεις τους, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο σε κάποια φάση που ο 32χρονος πιλότος είχε χάσει τις αισθήσεις του οι ληστές να πίστεψαν οτι και αυτός είχε πεθάνει.

Πόσο θα μείνουν στη φυλακή οι δολοφόνοι της Καρολάιν αν συλληφθούν

Από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνος Τσιάρας, εξήγγειλε ότι αυστηροποιούνται οι προϋποθέσεις υφ’ όρων απόλυσης των καταδικασθέντων σε κάθειρξη.

Αναλυτικότερα, ο κ. Τσιάρας ανέφερε ότι θα αυξηθεί το όριο της εκτιτέας ποινής (εκτιτέα συνολική ποινή φυλάκισης) για την υφ’ όρων απόλυση των κρατούμενων από τα 2/5 που είναι σήμερα ως και στα 4/5, ενώ θα επέλθει αυστηροποίηση του καθεστώτος της υφ’ όρων απόλυσης των καταδικασθέντων σε ισόβια κάθειρξη.

Όπως, επισήμανε ο κ. Τσιάρας, το υπουργείο Δικαιοσύνης, μέσω της επιτροπής που εξετάζει τις αλλαγές που θα επέλθουν στον νέο Ποινικό Κώδικα θα αυστηροποίησει το καθεστώς υφ’ όρων απόλυσης των καταδικασθέντων σε ποινές κάθειρξης ή ισοβίου κάθειρξης.

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα η πρόθεση του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι στην κατεύθυνση αύξησης της πραγματικής έκτισης της ποινής από τα 2/5 που είναι σήμερα στα 3/5 ή στα 4/5, κάτι που αγγίζει τα όρια της πλήρους έκτισης της επιβαλλόμενης ποινής. Η αυστηροποίηση αυτή θα υλοποιηθεί, όπως τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης, για «την ενίσχυση της ασφάλεια των πολιτών και την ικανοποίηση του κοινού περί δικαίου αισθήματος».

Πάντως, το σχέδιο για τις αλλαγές στον νέο Ποινικό Κώδικα αναμένεται να παραδοθεί από την αρμόδια επιτροπή στο υπουργείο Δικαιοσύνης, μέσα στο καλοκαίρι, πάντως πριν τον ερχόμενο Αύγουστο.

Κατάλαβα ότι η Καρολάιν ήταν νεκρή όταν με έλυσαν οι αστυνομικοί, λέει ο σύζυγος

Στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά, εκεί που βρήκε μαρτυρικό θάνατο από τα χέρια των αδίστακτων ληστών η 20χρονη γυναίκα του Καρολάιν, επέστρεψε για λίγο το μεσημέρι της Πέμπτης ο 32χρονος σύζυγός της. Συντετριμμένος, αλλά φαινομενικά ψύχραιμος, ο 32χρονος πιλότος περιέγραψε τις δραματικές στιγμές και αποκάλυψε ότι δεν γνώριζε ότι η γυναίκα του είχε δολοφονηθεί, παρά το έμαθε όταν πλέον έφθασε η αστυνομία στο σπίτι και τον έλυσαν οι αστυνομικοί.

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Δηλώσεις συζύγου Καρολάιν

«Μας έδεσαν και από εκείνο το σημείο και μετά τους είχαμε πει ήδη πού είναι και τα χρήματα, από κει και μετά δεν ξέρω. Συνειδητοποίησα ότι η γυναίκα μου είναι νεκρή όταν ήρθαν οι αστυνόμοι και με έλυσαν. Η κόρη μου ευτυχώς είναι καλά. Όποιος γνωρίζει κάτι είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει…».

«Αυτή τη στιγμή είναι 10-15-20 άτομα στο δρόμο και ψάχνουν… Δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, τώρα που μιλάμε, τις 3 τελευταίες μέρες ήμασταν όλοι μαζί, δουλεύουν όλη μέρα, όλο το βράδυ, όλη μέρα. Η αστυνομία, το ανθρωποκτονιών. Αυτό ξέρω, είναι συνέχεια σε επικοινωνία μαζί μου όσο έχω μπορέσει να τους βοηθήσω, αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους βρει, θα τους βρουν τα παιδιά αυτά», δήλωσε συντετριμμένος ο σύζυγος της 20χρονης, προσθέτοντας ότι ευτυχώς το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι του είναι καλά.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το μωρό να προσπαθεί να ξυπνήσει τη μητέρα του

Για το ειδεχθές έγκλημα και αυτό που αντίκρισε ο αστυνομικός που μπήκε στο σπίτι και είδε το μωρό καθισμένο δίπλα στην νεκρή μητέρα του μίλησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης, σχετικά με την φωτογραφία με τον αστυνομικό που αγκαλιάζει το παιδί τόσο στοργικά, σε αυτή την φωτογραφία αποτυπώνεται το πρόσωπο της Αστυνομίας. Ο αστυνομικός αυτός είναι και ο ίδιος πατέρας ενός παιδιού, όπως είπε ο κ. Καλλιακμάνης και σε επικοινωνία μαζί του δήλωσε συγκλονισμένος από το τι αντίκρισε μέσα στο σπίτι.

Όπως του είπε ο αστυνομικός ο σύζυγος ήταν δεμένος και δίπλα του ήταν νεκρή του η γυναίκα του, ενώ το μωρό δεν έκλαιγε, καθόταν δίπλα στη νεκρή μητέρα του και την σκουντούσε.

Για τον πατέρα ο κ. Καλλιακμάνης είπε ότι, όπως είπε και ο ίδιος, σε κάποια χρονικά σημεία έχανε τις αισθήσεις του. «Πιθανόν η μητέρα να είδε χαρακτηριστικά των δραστών», και γι΄ αυτό την σκότωσαν, δήλωσε ο κ. Καλλιακμάνης και πρόσθεσε «θεωρώ αδύνατον να μην έχει βρεθεί DNA των δραστών, ήταν εκεί 30 λεπτά, δεν γίνεται να ήταν αποστειρωμένοι».

Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός συνδικαλιστής ανέδειξε το ανθρώπινο πρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ σε μια σκληρή πραγματικότητα την οποία καλούνται πλέον να ζήσουν ο τραγικός πατέρας και σύζυγος αλλά και το νεογένητο το οποίο θα μεγαλώσει χωρίς να γνωρίσει την μητέρα του. Το κοριτσάκι που ήρθε στον κόσμο στις 3 Ιουνίου του 2020, επισφράγισε με τον πιο τρυφερο τρόπο την ευτυχία του ζευγαριού.

————-

Με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες της ΕΛΑΣ – Τα 100.000 ευρώ που έψαχναν οι δράστες και η συγκλονιστική κατάθεση του συζύγου

Ζήτημα τιμής χαρακτηρίζουν οι αστυνομικές αρχές την εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης. Οι περιγραφές του συζύγου για έναν εκ των δραστών και η διερεύνηση αποτυπωμάτων.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες της ΕΛΑΣ – Τα 100.000 ευρώ που έψαχναν οι δράστες και η συγκλονιστική κατάθεση του συζύγου.

Συνεχίζονται οι έρευνες για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, που στοίχισε τη ζωή μίας 20χρονης μητέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές δηλώνουν πως βρίσκονται κοντά στον εντοπισμό τουλάχιστον ενός εκ των τριών δραστών του στυγερού εγκλήματος.

Στη διάθεσή τους έχουν την περιγραφή του από τον σύζυγο του θύματος, ενώ έχουν εντοπίσει στοιχεία DNA και αποτυπώματα που αναλύονται στις βάσεις δεδομένων. Οι ίδιες οι αρχές θεωρούν ζήτημα τιμής να βρεθούν οι δράστες, ενώ όπως αναφέρουν εκτιμάται πως πρόκειται για Ρομά, Αλβανούς και άτομα από την πρώην Σοβιετική Ένωση.

Σημειώνεται πως η υπόθεση έχει τεθεί ως προτεραιότητα και από την κυβέρνηση, όπως αποκαλύπτει και η επικήρυξη με 300.000 των δραστών στην οποία προχώρησε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με τον ίδιο τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να μεταβαίνει την περασμένη Πέμπτη στην ΓΑΔΑ για να ενημερωθεί για τις εξελίξεις των ερευνών. Δολοφονια Γλυκά νερά

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα κατέθεσε ο σύζυγος της 20χρονης στις αρχές, που ενδέχεται να βοηθήσουν στον εντοπισμό των δραστών. «Οι δύο ήταν σχετικά ψηλοί. Τους υπολογίζω γύρω στο 1.80, λεπτοί αλλά γυμνασμένοι. Ο τρίτος ήταν πιο κοντός. Λίγο πάνω από το 1.70 και πιο γεμάτος. Έμοιαζε να είναι ο αρχηγός. Φορούσαν, οι δύο πιο ψηλοί full face, μαύρες κουκούλες, κρατούσαν στο χέρι περίστροφο και ένα μαύρο πιστόλι και ο τρίτος μια μπαλακλάβα και δεν είχε όπλο. Μου είπε φωνάζοντας “πού είναι τα λεφτά ρε;”. Του είπα αμέσως “θα σας πω, μη μας πειράξετε”, εξηγώντας ότι στο υπόγειο υπάρχουν κάποια παιχνίδια και στο κουτί της Monopoly υπάρχουν σχεδόν 10.000 ευρώ. Οι δύο άρχισαν να με δένουν με έναν σπάγκο. Τα χέρια και τα πόδια από τους καρπούς σε εμβρυακή στάση. Μου πέρασαν μονωτική ταινία από τον λαιμό πολύ σφιχτά και ανέβαιναν προς τα πάνω. Μου έκλεισαν το στόμα, άφησαν τη μύτη και μου έκλεισαν και τα μάτια. Όμως υπήρχε μια χαραμάδα που μπορούσα να δω. Φώναζαν και απειλούσαν την Καρολάιν λέγοντας ότι θα σκοτώσουν το παιδί αν δεν τους πει πού έχουμε τα λεφτά. Δεν είχα οπτική επαφή γιατί ήμουν γυρισμένος πλάτη κάτω στο πάτωμα και δεν έβλεπα αν απειλούσαν με τα όπλα», περιέγραψε στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών ο νεαρός πιλότος ελικοπτέρων σύμφωνα με το protothema.gr.

Νέα κατάθεση του συζύγου

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, «o 32χρονος θα κληθεί για κατάθεση εκ νέου. Οι αστυνομικοί θα ζητήσουν να μάθουν πόση ώρα έμειναν οι δράστες στη μεζονέτα και πώς έδρασαν. Επίσης θα ζητήσουν κάποια χαρακτηριστικά από τα πρόσωπά τους» καθώς όπως είχε αναφέρει στην κατάθεσή του είχε μία χαραμάδα όπως τον έδωσαν που μπορούσε να τους διακρίνει.

Παράλληλα, ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν περιέγραψε πως ο τρίτος δράστης, που φέρεται να είναι ο αρχηγός έδινε τις εντολές στους άλλους και μιλούσε μια ξένη γλώσσα, άγνωστη σε εκείνον. Σύμφωνα με την realnews, ο συγκεκριμένος φέρεται να δίνει εντολή σε έναν από τους συνεργούς του «κάνε τη να σταματήσει», αναφερόμενος στη νεαρή μητέρα, η οποία φώναζε και προσπαθούσε να προστατέψει το μωρό της από τους ληστές.

Για το λόγο αυτό, οι αστυνομικοί θα ζητήσουν να μάθουν πόση ώρα έμειναν οι δράστες στη μεζονέτα και πώς έδρασαν, θα του δείξουν φωτογραφίες και θα τον βάλουν να ακούσει κάποιες γλώσσες και διαλέκτους.

Ο ρόλος του Γεωργιανού

Σχετικά με τη σύλληψη Γεωργιανού στα σύνορα του Έβρου, και κατά πόσο σχετίζεται με τη συγκεκριμένη υπόθεση, όπως ανέφερε το Mega, «ο Γεωργιανός που συνελήφθη στα σύνορα, σε πρώτη φάση δεν φαίνεται να συνδέεται με τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, αλλά εμπλεκόταν σε περιστατικό με παρόμοια δράση. Ο 36χρονος είχε εμπλακεί σε μια ληστεία στο Πικέρμι, εισέβαλλε σε σπίτι, και έδεσε το ηλικιωμένο ζευγάρι που διέμενε εκεί και την οικιακή βοηθό. Επιχείρησε να διαφύγει στη Βουλγαρία με πλαστά έγγραφα. Δεν είχε πιαστεί τότε, αλλά υπήρχε DNA του στο χώρο». δράστες του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά

«Οι έμπειροι αστυνομικοί θα συνδυάσουν όλες τις περιπτώσεις που υπήρχαν πριν, και υπόπτους που είχαν διαπράξει παρόμοια αδικήματα. Θα γίνει μια εκτενής έρευνα και σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα. Υπάρχουν περιπτώσεις που είναι καλύτερα να μην συζητάμε τα στοιχεία. Είναι δύσκολες ώρες», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Μαυροειδάκος.

«Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, που κάποιοι επιμένουν ενώ έχουν ήδη πάρει χρήματα, συνεχίζουν να βασανίζουν τα θύματά τους, υπάρχει πληροφόρηση. Είναι περίεργο ότι ενώ τους είπε που είναι τα χρήματα αμέσως, το ότι αυτοί επέμεναν λες και είχαν πληροφόρηση ότι υπήρχαν και άλλα χρήματα στο σπίτι», σημείωσε ακόμα ο ίδιος.

Η αγοραπωλησία των 100.000 ευρώ

Καθοριστικής σημασίας θεωρούν οι αρχές το γεγονός πως ο 32χρονος πιλότος είχε κάνει κάποιες ημέρες πριν από το στυγερό έγκλημα ανάληψη 100.000 ευρώ για να αγοράσει η οικογένεια ένα οικόπεδο στο Ντράφι.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, οι δράστες γνώριζαν για την ανάληψη, ωστόσο δεν γνώριζαν πως η αγοραπωλησία είχε ήδη γίνει και τα χρήματα είχαν ήδη δοθεί στον πωλητή του οικοπέδου. Για το λόγο αυτό, αναφέρεται, πως επέμεναν πως στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά υπήρχαν και άλλα χρήματα. φονικό στα Γλυκά νερά

«Δεν πείστηκαν όταν τους έδωσε τα λεφτά που υπήρχαν στο σπίτι και ζητούσαν και άλλα. Οι αστυνομικοί εξετάζουν οι δράστες να πήγαν μόνο να κάνουν τη ληστεία, και στη συνέχεια να προέκυψε ο φόνος. Επίσης οι αστυνομικοί θα ελέγξουν ποια κινητά εξέπεμπαν στην περιοχή την ώρα της δολοφονίας» ανέφερε το Mega.

Ο νησιώτικος θρήνος

Στο μεταξύ, έναν νησιώτικο θρήνο έγραψαν οι φίλοι της 20χρονης Καρολάιν η οποία δολοφονήθηκε με βάναυσο τρόπο, στο έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο, στα Γλυκά Νερά.

Ο δημιουργός του τραγουδιού και φίλος της 20χρονης κ. Γεραντώνης μίλησε στο OPEN TV για την αδικοχαμένη 20χρονη κοπέλα και εξέφρασε την επιθυμία του να καταφέρει η Αστυνομία να εντοπίσει τους δράστες του ειδεχθούς αυτού εγκλήματος.

Ο φίλος της 20χρονης από την Αλόννησο, σημείωσε πως δεν μπόρεσε να πάει στην κηδεία της Καρολάιν και συνέθεσε αυτόν τον θρήνο σαν ένα τελευταίο δώρο προς την κοπέλα, με την οποία μεγάλωσαν μαζί.

Πηγή: Fimes.gr, dikastiko.gr, reader.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged