12 αστυνομικοί στη φρουρά του πρώην αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ!!! – 24ωρη φύλαξη και στο σπίτι του!

Πολιτισμοί

Δώδεκα αστυνομικοί στη φρουρά του πρώην αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ – 24ωρη φύλαξη και στο σπίτι του!

Την ώρα που τα αστυνομικά τμήματα «στενάζουν» από έλλειψη προσωπικού και εκατοντάδες αστυνομικοί αφήνουν φίλους και οικογένειες για να μεταβούν στον Έβρο, η φρουρά του Αριστείδη Ανδρικόπουλου, όσο να ΄ναι, προκαλεί…

Την ώρα που 400 και πλέον αστυνομικοί από όλες τις υπηρεσίες, κλήθηκαν να μεταβούν στον Έβρο προκειμένου να προστατεύσουν τα σύνορα της χώρας από οποιαδήποτε ενδεχόμενη απειλή, ο πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ και νυν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, κύριος Αριστείδης Ανδρικόπουλος έχει στην διάθεσή του 12 αστυνομικούς!

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, οι 6 από αυτούς είναι αποσπασμένοι από τη γενική διεύθυνση επισήμων και ευπαθών στόχων και αποτελούν την προσωπική του φρουρά καθ’ όλο το 24ωρο.

Το ευτράπελο όμως της υπόθεσης είναι πως ο πρώην αρχηγός διατηρεί 6 αστυνομικούς που πραγματοποιούν στατική φύλαξη καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας έξω από το σπίτι του στην Πάτρα!

Εκεί διαμένει οικείο του πρόσωπο, ενώ ο ίδιος σπανίως μεταβαίνει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Οι αστυνομικοί αυτοί είναι αποσπασμένοι από την αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας.

Καθώς τα αστυνομικά τμήματα «στενάζουν» από την έλλειψη προσωπικού, εκατοντάδες αστυνομικοί αφήνουν φίλους και οικογένειες για να μεταβούν στον Έβρο, η φρουρά του πρώην αρχηγού, όσο να ΄ναι, προκαλεί…

Πηγή: lawandorder.gr

Tagged