“Οδοιπορικό”: Σεμινάριο Γονέων με παιδιά στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση «Γονείς στην Εφηβεία»

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου “Οδοιπορικό”, σχεδιάζει την πραγματοποίηση Σεμιναρίου σε γονείς με παιδιά στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Απευθύνεται σε ενήλικες δημότες Περιστερίου, ανεξαρτήτως επαγγελματικής ιδιότητας.

Το Σεμινάριο  θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Οδοιπορικού (Κρυστάλλη 49 Περιστέρι-περιοχή Τσαλαβούτα, κοντά στη στάση Μετρό ¨Άγιος Αντώνιος¨), ημέρα Δευτέρα (18:30-20:00) και θα έχει περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων (15 άτομα).

Ημερομηνίες διεξαγωγής του Σεμιναρίου θα είναι 2,9,16 Δεκεμβρίου 2019, 13, 20, 27 Ιανουαρίου & 3,10 Φεβρουαρίου 2020.

Τον συντονισμό του Σεμιναρίου θα έχει o κ. Χρήστος Κυριακάκος, Ψυχολόγος, μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του Οδοιπορικού.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν τη σχετική αίτηση στο email του Οδοιπορικού [email protected] ή στο φαξ 2105723734 έως την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019. Όλοι οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Όλες οι δράσεις του Οδοιπορικού υλοποιούνται χωρίς οικονομική επιβάρυνση των συμμετεχόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου «Οδοιπορικό», μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο του Κέντρου 2105786888, φαξ 2105723734 και email [email protected]

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Γεώργιος Μπεκιάρης

   Δημοτικός Σύμβουλος

Σεμινάριο Γονέων με παιδιά στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

«Γονείς στην Εφηβεία»

Δεκέμβριος 2019-Φεβρουάριος 2020

Αίτηση Συμμετοχής

Ονοματεπώνυμο  
Είστε δημότης ή κάτοικος Περιστερίου;  
Διεύθυνση  
Έχετε πάρει μέρος σε άλλη ομάδα/ δράση του “Οδοιπορικού”;

Αν ναι, σε ποια;

 
Πηγή πληροφόρησης για την ομάδα  
Τηλέφωνο επικοινωνίας  
Email  

Συναινώ ότι τα δεδομένα αυτά θα χρησιμοποιούνται μόνο για την αποστολή και ενημέρωση για τις εκδηλώσεις και δράσεις που αφορούν το Κέντρο Πρόληψης. 

Τα στοιχεία των αποδεκτών δεν διατίθενται ούτε πρόκειται να διατεθούν σε τρίτους και θα παραμείνουν αποκλειστικά και μόνο για χρήση του Κέντρου Πρόληψης.

Ημερομηνία……./..…./…….

 

Υπογραφή………………….

Μοιραστείτε το:
Tagged