Soros, Merkel και η Μουσουλμανική Αδελφότητα, το τρίγωνο της εμπορίας ανθρώπων

Κοινωνία Τρομοκρατία,
Μοιραστείτε το:

Το πρόσφατο σκάνδαλο κατασκοπείας και η συνεργασία ευρωπαϊκών ΜΚΟ στη Λέσβο / Ελλάδα, όπου 33 εργαζόμενοι από 4 ΜΚΟ με έδρα τη Γερμανία, την Αυστρία και τη Νορβηγία, όπου μερικοί θα μπορούσαν να αποδειχθούν ότι είχαν ακόμη άμεση πρόσβαση στην τουρκική κυβέρνηση, και επίσης είχαν Η πρόσβαση σε τουρκικές ιστοσελίδες που απαιτούν την εισαγωγή ειδικών κωδικών και έχει διευκρινιστεί πλήρως ένας Αυστριακός και ένας Νορβηγός πολίτης που ζουν στις ακτές της Τουρκίας για δύο χρόνια για να συντονίσουν τις ροές παράνομης μετανάστευσης προς την Ελλάδα.

της Anna Sacher

Τα στοιχεία εναντίον τους είναι συντριπτικά, ακόμη και για κατασκοπεία, καθώς στρατολόγησαν τους μετανάστες που βρίσκονταν τόσο στην τουρκική ακτή όσο και στη Λέσβο για τους δικούς τους σκοπούς, ενώ ταυτόχρονα είχαν άμεσο σύνδεσμο με ιστότοπους της τουρκικής κυβέρνησης. Οι δύο γυναίκες από την Αυστρία και τη Νορβηγία, μέλη της ίδιας ΜΚΟ, έλαβαν πληροφορίες από ιστότοπους της τουρκικής κυβέρνησης, ακόμη και από το «κλειστή » αυτοί, και ενημέρωσε αμέσως τους μετανάστες από την τουρκική ακτή από τα σημεία όπου το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό και ο Frontex και η ακτοφυλακή ήταν παρόντες, ώστε να δουν για την ασφαλή θαλάσσια δρομολόγια προς τη Λέσβο. Ταυτόχρονα, η έρευνα αποκάλυψε ότι οι δύο κατηγορούμενοι στρατολόγησαν μετανάστες στην τουρκική ακτή που δεν είχαν διασχίσει τα ελληνικά νησιά λόγω της ισχυρής παρουσίας πλοίων της Ελληνικής Ακτοφυλακής & Frontex.

Ο στόχος τους ήταν να στείλουν φωτογραφίες των μεταναστών από ελληνικά πλοία στα μέλη των άλλων τριών ΜΚΟ που κατηγορούνται, ώστε να μπορούν να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή εάν αυτά τα πλοία ήταν αγκυροβολημένα ή περιπολούσαν στη θάλασσα. Μέσω των μεταναστών στην τουρκική ακτή, οι δύο γυναίκες ήρθαν σε επαφή με άλλους μετανάστες που κατάφεραν να φτάσουν στη Λέσβο.

Είναι τυπική η περίπτωση δύο Αφγανών που προσλήφθηκαν από ΜΚΟ και φωτογραφίζονταν συνεχώς στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Οι έρευνες για την NSA και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας ξεκίνησαν σταδιακά από τις 23 Μαΐου 2020 και κατέληξαν στο εμπρησμό της έδρας της Moria, στην οποία εμφανίστηκαν σαφή σημάδια εμπλοκής στην υποκίνηση του εμπρησμού στο στρατόπεδο, το οποίο επηρεάζει επίσης τις 4 ΜΚΟ. Ωστόσο, η προθεσμία για την έρευνα ήταν η 9η Μαΐου 2020, όταν αξιωματικοί ασφαλείας και αξιωματικοί της ακτοφυλακής στη Λέσβο, σε συνεννόηση με εκπροσώπους της NSA και της αντιτρομοκρατίας, διεξήγαγαν έρευνα σε ένα σκάφος ελλιμενισμένο στη Λέσβο, το οποίο είχε αγοράστηκε από μια συγκεκριμένη ΜΚΟ που εδρεύει στη Γερμανία. Χρησιμοποιώντας ειδικό λογισμικό, η παρακολούθηση της ακτοφυλακής »Εντοπίστηκαν συνομιλίες από μια ειδική ΜΚΟ που ήταν επίσης ενεργή στη Λέσβο.

Οι αρχές βρήκαν οδηγίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του ιστότοπου AP, ο οποίος χρησίμευσε επίσης ως τηλέφωνο Διαδικτύου. Στην πραγματικότητα, διαπιστώθηκε ότι αυτός ο ιστότοπος ήταν ένας από τους πρώτους που διέδωσε τα τουρκικά ψεύτικα νέα σχετικά με φερόμενους νεκρούς μετανάστες στον Έβρο από ελληνική φωτιά. Οι τέσσερις ΜΚΟ που εξετάστηκαν είναι: Mare Liberum, Sea Watch, FFM και Josoor. Και οι τέσσερις ΜΚΟ χρησιμοποίησαν το «Συναγερμός τηλεφώνου » πλατφόρμα. Κατά τη διάρκεια αυτών των εκδηλώσεων κατέστη σαφές ότι οι περισσότερες ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τον Σόρο εμπλέκονται σαφώς με την τουρκική κυβέρνηση, το καθεστώς της Μουσουλμανικής Αδελφότητας εναντίον ορισμένων ευρωπαϊκών χωρών συμφερόντων σε εγκληματικές δραστηριότητες, όπως κατασκοπεία και εμπρησμός, προκειμένου να φέρουν παράνομους μετανάστες στη Γερμανία και σε άλλες χώρες της ΕΕ .

Όπως δείχνει το άρθρο της 4ης Οκτωβρίου 2020 στο newsit.gr, 2 από αυτές τις ΜΚΟ εδρεύουν στο Βερολίνο και συνεργάζονται με τουρκικές ιστοσελίδες που είναι υπεύθυνες για την εκστρατεία παραπληροφόρησης κατά της Ελλάδας.

https://www.newsit.gr/egklhma/aporrita-eggrafa-apokalyptoun-paixnidia-kataskopon-sti-lesvo-oi-dyo-gynaikes-kai-oi-plirofories-stin-tourkia/3115447/

Πρόσφατα, αποφασίστηκε ακόμη και σε δικαστική υπόθεση στο Αμβούργο προς το συμφέρον των ΜΚΟ Mare Liberium και εναντίον του Υπουργείου Μεταφορών να επιτρέψει σε 2 πλοία αυτής της ΜΚΟ να ταξιδέψουν, αν και δεν είχαν τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφάλειας πλοίων. Ποιος επηρεάζει τα δικαστήρια στη Γερμανία; Δε θα ‘Ήταν εύκολο και κατανοητό να εμποδίσουμε τα πλοία να φύγουν μετά τις εγκληματικές πράξεις αυτής της ΜΚΟ και χωρίς την απαραίτητη ασφάλεια των πλοίων;

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει στη Λιβύη:

Οι ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από το Soros συνεργάζονται με το ISIS και φέρνουν πρόσφυγες στην ΕΕ. Έρευνες από ιταλικές αρχές και άλλες εταιρείες έδειξαν ότι ΜΚΟ, που χρηματοδοτούνται μεταξύ άλλων από τον George Soros, χρηματοδοτούν ενεργά ιδιωτικά πλοία για να διακινούν δεκάδες χιλιάδες παράνομους Βορειοαφρικανούς πρόσφυγες στην ΕΕ μέσω της νότιας Ιταλίας. Η εμπορία ανθρώπων συνδέεται με δίκτυα λαθρεμπορίου ISIS.

Ο Carmelo Zuccaro, Γενικός Εισαγγελέας της Κατάνια, Σικελία, κατέθεσε τον Μάρτιο ενώπιον επιτροπής του ιταλικού κοινοβουλίου ότι μια επίσημη έρευνα για τη χρηματοδότηση στόλου σύγχρονων προσφύγων στη Μεσόγειο από ιδιωτικές ΜΚΟ ήταν δικαιολογημένη. Ανέφερε στοιχεία ότι λαθρέμποροι στη Λιβύη και σε άλλες παράκτιες χώρες της Βόρειας Αφρικής, που αναφέρονται συχνά ότι σχετίζονται με το ISIS ή άλλες εγκληματικές ομάδες, συντονίζουν τη μετακίνηση δεκάδων χιλιάδων παράνομων προσφύγων στην Ιταλία. Ο Zuccaro ανέφερε στοιχεία ότι οι διακινητές, είτε στην ξηρά είτε σε μικρότερα μεταναστευτικά σκάφη, κάλεσαν απευθείας τα μεγαλύτερα σκάφη που χρηματοδοτούνται από ΜΚΟ για να κανονίσουν τη μεταφορά των προσφύγων. Αυτό συνεπάγεται πολύ στενό συντονισμό μεταξύ των συμμοριών λαθρεμπορίου ανθρώπων και του ναυτιλιακού στόλου που χρηματοδοτείται από ΜΚΟ. Ο Ζουκάρο ανακοίνωσε ότι το γραφείο του ερευνά αυτό που αποκαλεί «ασυνήθιστο ” χρηματικό ποσό που επιτρέπει σε μικρές εταιρείες να ενοικιάζουν πλοία Οι ιταλικές αρχές έχουν αποκαλύψει μέχρι στιγμής τουλάχιστον δέκα ιδιωτικές μη κυβερνητικές οργανώσεις που εμπλέκονται, συμπεριλαμβανομένων αρκετών ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τον George Soros”Open Society Foundations. Οι ΜΚΟ Soros συνεργάζονται με το ISIS; Μια έκθεση του 2017 από τον Quilliam, μια ιδιωτική βρετανική δεξαμενή σκέψης, ισχυρίστηκε ότι το ISIS ή το Ισλαμικό Κράτος (IS) συμμετείχε σε επιχειρήσεις εμπορίας ανθρώπων στην Ιταλία. Η έκθεσή τους αναφέρει:«Ενώ ορισμένοι πρόσφυγες ενδέχεται να πληρώσουν λαθρέμπορους έως 560 $ για να διασχίσουν τις ακτές της Μεσογείου, το ISIS που χρησιμοποιεί αυτή τη διαδρομή προσφέρει δωρεάν διέλευση σε όσους επιθυμούν να ενταχθούν στο ISIS.

Για όσους φτάνουν στις ακτές της Μεσογείου, το ISIS προσφέρει δυνητικούς προσλήψεις έως 1.000 $ για να συμμετάσχουν στον οργανισμό. ΗΠΑ ερευνητή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ο δικηγόρος William Craddick διαπίστωσε ότι αρκετές από τις ΜΚΟ που ναυλώνουν τα λαθραία διακίνηση ανθρώπων σκάφη είναι συνδεδεμένες με την οικονομική χορηγία του George Soros και Ιδρύματα του Open Society, συμπεριλαμβανομένων: Save the Children και M é dicins Χωρίς Σύνορα é res ( MSF) που ναυλώνει ένα μεσογειακό πλοίο που ονομάζεται Υδροχόος.

Τον Σεπτέμβριο του 2016, ο George Soros ανακοίνωσε ότι ήταν «δωρεά ” 500 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ σε βοήθεια προσφύγων από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Αρνήθηκε να πει πού και πώς θα χρησιμοποιηθούν τα χρήματα. Προοριζόταν να χρηματοδοτήσει το στόλο σύγχρονων πλοίων ΜΚΟ που φέρνουν δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες από τη Λιβύη; Τον Αύγουστο του 2016, το DCLeaks, ένας ιστότοπος των ΗΠΑ παρόμοιος με το Wikileaks, κυκλοφόρησε 2.576 αρχεία, που σχετίζονται κυρίως με τον George Soros” Ανοιχτά ιδρύματα. Σε ένα σημείωμα από το Ίδρυμα Soros στις 10 Μαΐου 2016, υποστηρίχθηκε ότι η ευρωπαϊκή προσφυγική κρίση πρέπει να γίνει αποδεκτή ως«νέο φυσιολογικό » και αυτό σημαίνει ότι η κρίση«νέες ευκαιρίες » για τον Soros”Θεμέλια για την επιρροή της μεταναστευτικής πολιτικής σε παγκόσμια κλίμακα.

Ο Σόρος και το Σχέδιο Μέρκελ

 

Τα σημάδια από τις πατούσες του Σόρος ‘

Τα θεμέλια φαίνονται παντού στην κρίση προσφύγων της ΕΕ, ακόμη και όταν η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ εξέπληξε πολλούς στο κόμμα της, δηλώνοντας σε ένα σχόλιο: «Μπορούμε να το κάνουμε » , ακολουθούμενη από την απόφασή της στις 5 Σεπτεμβρίου 2015, να δεχτεί χιλιάδες πρόσφυγες που είχαν φτάσει από το σιδηροδρομικό σταθμό Keleti στη Βουδαπέστη στη Γερμανία και να ανακοινώσουν ότι όλοι οι πρόσφυγες είναι ευπρόσδεκτοι με ανοιχτές αγκάλες, χωρίς ερωτήσεις, χωρίς όρια. Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο πρόσφυγες, όχι μόνο από τη Συρία, εισήλθαν στη Γερμανία και σε άλλες χώρες της ΕΕ. Όταν η εγχώρια αντιπολίτευση στη Μέρκελ αυξήθηκε, η Μέρκελ πήγε σε μια δημοφιλή γερμανική τηλεοπτική εκπομπή στα τέλη του 2015 στην οποία διακήρυξε:«Εχω σχέδιο. » Ήταν ακόμη ονομάζεται«Το σχέδιο Merkel » από τους αρχιτέκτονες του.

Το σχέδιο καταρτίστηκε από ένα think tank με γραφεία στο Βερολίνο, τις Βρυξέλλες και την Κωνσταντινούπολη με την επωνυμία The European Stability Initiative (ESI). Σύμφωνα με αυτό το σχέδιο της Μέρκελ, το 2016 η Γερμανία πρέπει «συμφωνείτε να χορηγήσετε 500.000 Σύριους πρόσφυγες που έχουν εγγραφεί στην Τουρκία άσυλο τους επόμενους 12 μήνες » , επιπλέον των περισσότερων από 1 εκατομμυρίων προσφύγων το 2015. Η Merkel σχεδιάζει να μεταφέρει εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες στη Γερμανία και σε άλλες χώρες της ΕΕ, χωρίς περιορισμό του αριθμού, για να το ονομάσω το «νέο κανονικό» , ήταν επίσης προϊόν των δικτύων Soros. Ο συγγραφέας του σχεδίου Merkel και επικεφαλής του ESI είναι ο Αυστριακός κοινωνιολόγος Gerald Knaus. Ο Knaus είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (ECFR) που χρηματοδοτείται από τον George Soros και μέλος της Soros Open Society. Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα: Die Zeit, η Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Σταθερότητας χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Rockefeller και το Γερμανικό Ταμείο Marshall που εδρεύει στην Ουάσινγκτον καθώς και από τον Soros” Ανοιχτά ιδρύματα. Τα περισσότερα από τα πλοία διάσωσης των ΜΚΟ έχουν συνδέσεις με τον Soros και έχουν επίσης λάβει χρηματοδότηση από το Clinton Fund

————-

Diverse navi soccorso delle ONG hanno legami con Soros, Κλίντον. La base di Soros a Lampedusa

  • Οι ΜΚΟ που συνδέονται με τα πλοία που εμπλέκονται στην επιχείρηση ήταν οι Σταθμοί Βοήθειας Υπεράκτιων Μεταναστών (MOAS), Jugend Rettet, Stichting …
  • www.ideadestra.org
  • Άλλοι οργανισμοί που εκμεταλλεύονται πλοία στο στόλο, όπως η Sea Eye, αρνήθηκαν σε πηγές ειδήσεων ότι παραδίδουν μετανάστες στην Ιταλία, παρά το γεγονός ότι η GEFIRA απέδειξε το αντίθετο:
  • Enissa Αμανή bei der “Migrantifa” Επίδειξη “Μοριά befreien”, bei der σε einem Meer von Πάλι-Flaggen f ü r μήτρας Εξάλειψη Israels skandiert wurde (από τον ποταμό προς τη θάλασσα, Παλαιστίνη θα είναι δωρεάν) – ήταν Auch immer das mit Μόρια καπέλο zu tun .. μέσω @nayakowz

Όλα αυτά τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα δείχνουν ότι ο Soros συνεργάζεται με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα / ISIS τόσο στην Τουρκία όσο και στη Λιβύη για την προώθηση της παράνομης μετανάστευσης στην Ευρώπη, και αυτό με εγκληματικά μέσα. Η συνεργασία μεταξύ του Soros και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας είναι επίσης ορατή αν παρατηρήσει κανείς ότι ο Soros χρηματοδοτεί επίσης οργανώσεις Μουσουλμανικής Αδελφότητας μαζί με την Ισλαμική Ανακούφιση (Κατάρ) προκειμένου να καταστεί η Μουσουλμανική Αδελφότητα κοινωνικά αποδεκτή στην Ευρώπη, ειδικά στη Γερμανία, και να τους βοηθήσει να επιβάλουν τις ιδεολογίες τους.

Ένα παράδειγμα:

Στη Λιβύη, η Μουσουλμανική Αδελφότητα δεν ενδιαφέρεται για την ειρήνη, η Τουρκία συνεχίζει τις δραστηριότητες πολέμου και προθέρμανσης στη Συρία, το Ιράκ, τη Λιβύη, την Αρμενία και την Ελλάδα και η ΕΕ, ειδικά η Γερμανία, παρακολουθεί σιωπηλά, ενώ πολιτικοί κοντά στη Μουσουλμανική Αδελφότητα – λαμβάνουν μέρος στα γερμανικό πολιτικά l αποφάσεων  και η παράνομη διακίνηση ανθρώπων συνεχίζεται.

Το 2010, στην Καγκελάριο Μέρκελ απονεμήθηκε το Ευρωπαϊκό Βραβείο Coudenhove-Kalergi και ανέφερε ότι αυτό το βραβείο ήταν κίνητρο για να συνεχίσει το έργο της για την Ευρώπη με αφοσίωση. Λοιπόν, σε συνεργασία με τις εγκληματικές ΜΚΟ Soros και τη Μουσουλμανική Αδελφότητα / ISIS, έχει φτάσει ένα βήμα παραπέρα για να κερδίσει περισσότερους μετανάστες, ακριβώς αν αυτό ωφελεί τους ανθρώπους της Μέσης Ανατολής και των Ευρωπαίων είναι ένα άλλο ζήτημα.

Anna Sacher

———————-

Το άρθρο στην αγγλική

Soros, Merkel and the Muslim Brotherhood, the human trafficking triangle

Anna Sacher     Oct 5•8 min read

The recent scandal of espionage and the collaboration of European NGOs in Lesbos / Greece, where 33 employees from 4 NGOs based in Germany, Austria and Norway, where some could be proven that they even had direct access to the Turkish government, and and also had access to Turkish websites that require special codes to be entered and an Austrian and a Norwegian citizen who have been living on the shores of Turkey for two years to coordinate illegal migration flows to Greece had been fully clarified.

The evidence against them is overwhelming, even for espionage, as they recruited the migrants who were on both the Turkish coast and Lesbos for their own purposes, while at the same time having a direct link to Turkish government websites. The two women from Austria and Norway, members of the same NGO, received information from Turkish government websites, even from “closed” ones, and immediately informed the immigrants on the Turkish coast of the points where the Greek Navy and Frontex and the coast guard were present, in order to look for safe sea routes to Lesbos. At the same time, the investigation revealed that the two defendants were recruiting migrants on the Turkish coast who had not crossed the Greek islands due to the strong presence of ships of the Greek Coast Guard & Frontex.

Their goal was to send photos of the migrants from Greek ships to the members of the other three indicted NGOs, so that they could know at any time whether these ships were moored or patrolling at sea. Through the migrants on the Turkish coast, the two women came into contact with other immigrants who had managed to get to Lesbos.

The case of two Afghans who were recruited by NGOs and constantly photographed in the port of Mytilene is typical. The investigations of the NSA and the fight against terrorism began gradually from May 23, 2020 and culminated in the arson of the Moria headquarters, in which clear signs of involvement emerged in the incitement to arson the camp, which also affects the 4 NGOs. However, the deadline for the investigation was May 9th, 2020, when security officers and coast guard officials in Lesbos, in consultation with representatives of the NSA and the counter-terrorism, carried out an investigation on a boat docked in Lesbos, which had been bought by a certain NGO based in Germany . Using special software, the interception of the coast guard’s conversations by a special NGO that was also active on Lesbos was detected.

Authorities found instructions on how to operate the AP website, which also served as an internet phone. In fact, it was found that this website was one of the first to spread the Turkish fake news about allegedly dead immigrants in Evros by Greek fire. The four NGOs examined are: Mare Liberum, Sea Watch, FFM and Josoor. All four NGOs used the “Alarm Phone” platform. During these events it became clear that most of Soros-funded NGOs are clearly involved with the Turkish government, the Muslim Brotherhood regime against some European countries interests in criminal activities such as espionage and arson in order to bring illegal immigrants to Germany and other EU countries .

As the article from October 4th, 2020 in newsit.gr shows, 2 of these NGOs are based in Berlin and cooperate with Turkish websites that are responsible for the disinformation campaign against Greece.

https://www.newsit.gr/egklhma/aporrita-eggrafa-apokalyptoun-paixnidia-kataskopon-sti-lesvo-oi-dyo-gynaikes-kai-oi-plirofories-stin-tourkia/3115447/

Recently it was even decided in a court case in Hamburg in the interests of the NGOs Mare Liberium and against the Ministry of Transport to allow 2 ships of this NGO to sail, although they did not have the necessary ship safety certificates. Who influences the courts in Germany? Wouldn’t it have been easy, and understandable, to keep the ships from leaving after the criminal acts of this NGO, and without the necessary ship safety?

Something similar is happening in Libya:

Soros-funded NGOs collaborate with ISIS and bring refugees to the EU. Research by Italian authorities and other companies has shown that NGOs, financed by George Soros among others, are actively funding private ships to smuggle tens of thousands of illegal North African refugees into the EU via southern Italy. Human trafficking is reportedly linked to ISIS smuggling networks.

Carmelo Zuccaro, the Attorney General of Catania, Sicily, testified in March before a committee of the Italian parliament that an official investigation into the financing of a fleet of modern refugee boats in the Mediterranean by private NGOs was justified. He cited evidence that people smugglers in Libya and other North African coastal states, which are reported to be often associated with ISIS or other criminal groups, coordinated the movement of tens of thousands of illegal refugees to Italy. Zuccaro reported evidence that traffickers, either on land or on board smaller migrant boats, called the larger NGO-funded rescue ships directly to arrange the transfer of refugees. This implies a very close coordination between the people smuggling gangs and the NGO-funded shipping fleet. Zuccaro announced that his office is investigating what he calls an “unusual” amount of money that is allowing even small agencies to rent ships The Italian authorities have so far uncovered at least ten private non-governmental organizations involved, including several NGOs funded by George Soros ‘Open Society Foundations.Do Soros NGOs work with ISIS?A 2017 report by Quilliam, a private British think tank, alleged that ISIS or the Islamic State (IS) was involved in human trafficking operations in Italy. Their report states: “While some refugees may pay smugglers up to US $ 560 to cross the Mediterranean coast, ISIS who use this route are offering free passage to those willing to join ISIS.

For those reaching the Mediterranean coast, ISIS offers potential recruits up to $ 1,000 to join the organization. US human rights researcher and lawyer William Craddick has found that several of the NGOs that charter the people smuggling boats are affiliated with the financial sponsorship of George Soros and his Open Society Foundations, including: Save the Children and Médicins Sans Frontiéres (MSF ) who charter a Mediterranean ship called Aquarius.

In September 2016, George Soros announced that he was “donating” US $ 500 million to European and US refugee aid. He declined to say where and how the money would be used. Was part of it intended to fund the fleet of modern NGO ships that bring tens of thousands of refugees from Libya? In August 2016, DCLeaks, a US website similar to Wikileaks, released 2,576 files, mostly related to George Soros’ Open Society Foundations. In a memo from the Soros Foundation on May 10, 2016, it was argued that the European refugee crisis should be accepted as the “new normal” and that the crisis means “new opportunities” for Soros ‘Foundations to influence immigration policy on a global scale.

Soros and the Merkel Plan

The paw prints of Soros’ foundations can be seen everywhere in the EU refugee crisis, even when Chancellor Angela Merkel surprised many in her own party by declaring in a comment: “We can do it”, followed by her decision on September 5th 2015, to take in thousands of refugees who had made their way from Keleti train station in Budapest to Germany and to announce that all refugees are welcome with open arms, no questions asked, no limits. More than a million refugees, not only from Syria, streamed into Germany and other EU countries. When the domestic opposition to Merkel increased, Merkel went to a popular German TV talk show at the end of 2015 in which she proclaimed: “I have a plan.” It was even called “The Merkel Plan” by its architects.

The plan was drawn up by a think tank with offices in Berlin, Brussels and Istanbul under the name The European Stability Initiative (ESI). According to this Merkel plan, in 2016 Germany should “agree to grant 500,000 Syrian refugees registered in Turkey asylum in the next 12 months” in addition to the more than 1 million refugees in 2015.The Merkel plan to take in hundreds of thousands of refugees to Germany and other EU countries, without limiting the number, to call it the “new normal”, was also a product of the Soros networks. The author of the Merkel Plan and head of the ESI is the Austrian sociologist Gerald Knaus. Knaus is a member of the George Soros-funded European Council on Foreign Relations (ECFR) and a member of the Soros Open Society. According to the German Newspaper: Die Zeit, the European Stability Initiative was financed by the Rockefeller Foundation and the Washington-based German Marshall Fund as well as Soros ’Open Society Foundations. Most of the NGO rescue ships have connections with Soros and have also received funding from the Clinton Fund.

Diverse navi soccorso delle ONG hanno legami con Soros, Clinton. La base di Soros a Lampedusa …

The NGOs tied to boats involved in the operation were Migrant Offshore Aid Station (MOAS), Jugend Rettet, Stichting… www.ideadestra.org

Other organizations that operate ships in the fleet, such as Sea Eye, have denied to news sources that they are delivering migrants to Italy, despite GEFIRA demonstrating the contrary:

Enissa Amani bei der “Migrantifa” Demo “Moria befreien”, bei der in einem Meer von Pali-Flaggen für die Elimination Israels skandiert wurde (from the River to the sea, palestine will be free) – was auch immer das mit Moria zu tun hat.. via @nayakowz

All of these repetitive patterns show that Soros is cooperating with the Muslim Brotherhood / ISIS in both Turkey and Libya to promote illegal migration into Europe, and that by criminal means. The cooperation between Soros and the Muslim Brotherhood is also clearly visible if one observes that Soros also finances Muslim Brotherhood associations together with Islamic Relief (Qatar) in order to make the Muslim Brotherhood socially acceptable in Europe, especially in Germany, and to help them enforce their ideologies.

Just an example:

In Libya, the Muslim Brotherhood is not interested in peace, Turkey continues his war- and warmongering activities in Syria, Iraq, Libya, Armenia and Greece, and the EU, especially Germany, is silently watching, while politicians close to the Muslim Brotherhood — take part in german politicly making and illegal human trafficking continues.

In 2010, Chancellor Merkel was awarded the Coudenhove-Kalergi European Prize, and she indicated that this award was an incentive for her to continue her work for Europe with commitment. Well, in cooperation with the criminal Soros NGOs and the Muslim Brotherhood / ISIS, she has come a step further to gain more immigrants , just whether this benefits the people of the Middle East and the Europeans is another question.

Anna Sacher

Πηγή: ideadestra.org

Μοιραστείτε το:
Tagged