Νάντια Γιαννακοπούλου για τις Πανελλαδικές: Καλή επιτυχία στα παιδιά μας!

Β/θμια
Μοιραστείτε το:

Μήνυμα της υποψήφιας Βουλευτού Δυτικού Τομέα Αθήνας του ΠΑΣΟΚ Νάντιας Γιαννακοπούλου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Ξεκίνησαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις και χιλιάδες νέοι σ ́ όλη της Ελλάδα αρχίζουν την προσπάθειά τους. Οι ευχές όλων μας συντροφεύουν τις μαθήτριες και μαθητές που συμμετέχουν.

Όλοι γνωρίζουμε τους αγώνες και τις θυσίες που έχουν κάνει τα παιδιά μας για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους αλλά και το γεγονός ότι οι Πανελλαδικές αποτελούν έναν πολύ σημαντικό σταθμό στη ζωή τους. Με την στήριξη των εκπαιδευτικών και ασφαλώς των οικογενειών τους έχουν προσπαθήσει να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια, ώστε να προετοιμαστούν και να πετύχουν το στόχο τους.

Αυτή ακριβώς την στιγμή έχουμε όλοι χρέος να τους πούμε ότι οι Εξετάσεις αυτές αποτελούν ένα ακόμα ταξίδι γνώσεων και επιλογών μέσα από την ευγενή άμιλλα της δια βίου εκπαίδευσης. Δεν θα είναι το μόνο όμως ταξίδι επιλογών που θα έχουν μπροστά τους.

Μ ́αυτή την έννοια χρειάζεται λιγότερο άγχος και περισσότερη μεθοδικότητα-για τηναξιοποίηση του γνωστικού εξοπλισμού που απέκτησαν στα μαθητικά, λυκειακά χρόνια. Γι’αυτό θα πρέπει να κάνουν την προσπάθειά τους με ψυχραιμία, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία και να πιστέψουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Τις ευχές μου και στους γονείς να υποστηρίξουν με ψυχραιμία και αγάπη την προσπάθεια των παιδιών τους καθώς είναι οι πιο σημαντικοί αρωγοί και υποστηρικτές των παιδιών τους σε αυτό αλλά και σε κάθε σημαντικό ταξίδι και προσπάθεια που θα ακολουθήσει.

Από καρδιάς λοιπόν εύχομαι να ανοίξει εύστοχα η νέα σελίδα του κάθε μαθητή και μαθήτριας στους στόχους που θέτει με χαμόγελο και αισιοδοξία

Καλή επιτυχία στα παιδιά μας!

Μοιραστείτε το:
Tagged