«Μην ανέχεσαι το bullying. Mίλα. Μπορείς» – Το εκπληκτικό νοημάτων και συναισθημάτων βίντεο κατά του σχολικού εκφοβισμού (βίντεο)

Β/θμια
Μοιραστείτε το:

«Για να σπάσει ο κύκλος της βίας, πρέπει να μιλήσεις πρώτα εσύ»

«Μην ανέχεσαι το bullying. Mίλα. Μπορείς. Μαζί μπορούμε να βάλουμε τέλος στον σχολικό εκφοβισμό», είναι το σύνθημα του μηνύματος του υπουργείου Παιδείας προς τα θύματα. Μιας ταινίας μικρού μήκους με κοινωνικό περιεχόμενο που δημιουργήθηκε από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με την υποστήριξη του Onassis Foundation.

——————

Στη Θεσσαλονίκη στην οποία βρίσκεται σήμερα, Τρίτη 9.4.2024, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου στο πλαίσιο εκδήλωσης, στο 3ο Γυμνάσιο Πολίχνης, παρουσίασε την εθνική καμπάνια για την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού.

Με στόχο να σπάσει ο φαύλος κύκλος με θύματα και δράστες ανήλικα παιδιά, το υπουργείο Παιδείας δημοσίευσε το τηλεοπτικό του σποτ κατά του σχολικού εκφοβισμού την ημέρα που παρουσιάστηκε το Εθνικό σχέδιο κατά του bullying. «Εμένα χτύπησαν. Δεν αντέχω άλλο», είναι τα συγκλονιστικά λόγια του νεαρού πρωταγωνιστή της καμπάνιας προς τους γονείς του, την ώρα που παρακολουθεί στην τηλεόραση και βλέπει εικόνες από την κακοποίησή του. Mε την παρότρυνση «αν βιώνεις bullying στο σχολείο μπες στο stop-bullying.gov.gr και κάνε αναφορά», η εκφωνήτρια του σποτ καλεί τα νεαρά θύματα ενδοσχολικού εκφοβισμού να καταγγείλουν την παράνομη δράση συμμαθητών τους.

«Μην ανέχεσαι το bullying. Mίλα. Μπορείς. Μαζί μπορούμε να βάλουμε τέλος στον σχολικό εκφοβισμό», είναι το σύνθημα του μηνύματος του υπουργείου Παιδείας προς τα θύματα. Μιας ταινίας μικρού μήκους με κοινωνικό περιεχόμενο που δημιουργήθηκε από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με την υποστήριξη του Onassis Foundation

Μοιραστείτε το:
Tagged