Ε.Ε.Α.: Δωρεάν παροχή CRM σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, εκπαιδευτές οδήγησης, κέντρα ξένων γλωσσών, φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης

Επιχειρηματικότητα
Μοιραστείτε το:

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σταθερά στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και των ελεύθερων επαγγελματιών μελών του, προχωρά σε μία ακόμη δράση με στόχο την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό τους.

Μετά το πρόγραμμα δωρεάν δημιουργίας site και eshop για τα μέλη του Ε.Ε.Α., το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, έρχεται μία επιπλέον σημαντική πρωτοβουλία.

Ανταποκρινόμενο στις προκλήσεις της νέας ψηφιακής εποχής, το Ε.Ε.Α. προχωρά στην υποστήριξη μίας σειράς κλάδων με τη δωρεάν παροχή στις επιχειρήσεις-μέλη τους, ένας πληροφοριακού προγράμματος διαχείρισης των μονάδων τους (CRM), μία υπερσύγχρονη εφαρμογή η οποία λειτουργεί και σε κινητό τηλέφωνο.

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό εργαλείο που θα διευκολύνει σημαντικά και θα αναβαθμίσει την καθημερινή λειτουργία τους.

Η δράση αφορά στους κλάδους των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, των εκπαιδευτών οδήγησης, των κέντρων ξένων γλωσσών και των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης.

Η προσαρμογή στα νέα, ψηφιακά δεδομένα, αποτελεί μονόδρομο για τις επιχειρήσεις, προκειμένου να παραμείνουν βιώσιμες και ανταγωνιστικές, και το Ε.Ε.Α. στηρίζει έμπρακτα αυτή την προσπάθεια.

Δηλώσεις ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο πρόγραμμα στην διεύθυνση:https://www.eea.gr/arthra-eea/e-e-a-dorean-parochi-crm-se-asfalistikoys-diamesolavites-ekpaideytes-odigisis-kentra-xenon-glosson-frontistiria-mesis-ekpaideysis/

Μοιραστείτε το:
Tagged