Δήμος Αγρινίου: Εγγραφές νηπίων και βρεφών στους δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς έως 18 Ιουνίου 2024

Α/θμια
Μοιραστείτε το:

Σχετικά  με τις εγγραφές, για το σχολ. ετος 2024-2025 νηπίων και βρεφών  στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς  σταθμούς ,  ανακοινώνονται τα εξής:

  • Ξεκινούν οι αιτήσεις την Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 και θα διαρκέσουν μέχρι και την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024.
  • Για εγγραφή στα τμήματα νηπίων δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από 1-1-2021 έως 31-3-2022.
  • Για εγγραφή στα τμήματα Βρεφών δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν τα βρέφη που έχουν γεννηθεί από 01-04-2022 έως 31-03-2024.
  • Oι αιτήσεις θα κατατίθενται αποκλειστικά και μόνο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα preschool.
  • Η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι αναρτημένη, στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγρινίου, https://agrinio.gov.gr ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://polagrinio.intellisoft.gr.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, είναι να υποβληθούν, εκτός των υπόλοιπων δικαιολογητικών, το Εκκαθαριστικό οικ. Έτους 2024.

Προκειμένου να συνεχιστεί η δωρεάν φιλοξενία των παιδιών στους Δ.Π.Σ – Δ.Β.Σ του Δήμου Αγρινίου, καλούνται οι γονείς να μεριμνήσουν για την υποβολή  αίτησης τους στο πρόγραμμα “Πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών” μέσω τις Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.

Οι ημερομηνίες υποβολής της  σχετικής αίτησης, για συμμετοχή στο Πρόγραμμα, θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο χρόνο και θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση. Με τον τρόπο αυτό στηρίζετε, τον παιδαγωγικό, εκπαιδευτικό και κοινωνικό χαρακτήρα  των Δ.Π.Σ.

Προσοχή: Οι γονείς που είχαν δημιουργήσει κωδικούς πρόσβασης στην ανωτέρω εφαρμογή για το σχολικό έτος 2023-2024, δεν απαιτείται να δημιουργήσουν εκ νέου, καθώς εισέρχονται με τους παλαιούς κωδικούς.

Στην περίπτωση που έχουν απωλέσει τον κωδικό πρόσβασης μπορούν να τον ανακτήσουν ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφονται στην αρχική σελίδα της εφαρμογής.

Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από κινητά τηλέφωνα τύπου smart phone (έξυπνα τηλέφωνα) καθώς και tablet.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγρινίου θα περιέχονται οδηγίες δημιουργίας λογαριασμού χρήστη καθώς και οδηγίες για την ορθή συμπλήρωση της αίτησης. Επίσης, στην ίδια πλατφόρμα θα βρείτε χρήσιμα έγγραφα και απαραίτητα δικαιολογητικά όπως το Έντυπο Υγείας του παιδιού.

Μοιραστείτε το:
Tagged