Χρήστος Μπατσής: Υποψήφιος βουλευτής στον Δυτικό Τομέα Αθηνών

Uncategorized
Μοιραστείτε το:

Υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο Δυτικό Τομέα Αθηνών θα είναι ο ιατρός – χειρουργός μαστού από το Ίλιον, Χρήστος Μπατσής, έπειτα κι από την επίσημη ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του κόμματος.

Ο κ. Μπατσής, μετά από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, δήλωσε τα εξής:

«Αποτελεί μέγιστη τιμή να παλεύεις μέσα από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τη συνέχιση μιας προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας με δημοκρατία, ισότητα και ισονομία.

Στις 7 Ιουλίου αποφασίζουμε για τις ζωές μας. Αποφασίζουμε για το αν μετά τις εθνικές εκλογές θα υπάρχει μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ που θα συνεχίσει την πορεία των θετικών μέτρων για τους πολίτες ή μια κυβέρνηση που θα εφαρμόσει ακραίες αντικοινωνικές πολιτικές.

Από την πλευρά μου, αναγνωρίζω την μεγάλη ευθύνη να έχω τη δυνατότητα να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή της μάχης και θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για κοινωνική πρόοδο και δίκαιη ανάπτυξη για την πατρίδα.

Γιατί οι άνθρωποι της εργασίας και η νέα γενιά αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον.»

Το βιογραφικό του Χρήστου Μπατσή:

Ο Χρήστος Μπατσής γεννήθηκε το 1957 στα Γιάννενα και κατοικεί στο Ίλιον.

Είναι ιατρός (χειρουργός μαστού) και εργάζεται ως Επιστημονικά Υπεύθυνος Διευθυντής ΕΣΥ στο αντικαρκινικό – ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Άγιος Σάββας».

Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ιλίου για 25 συνεχή χρόνια. Διετέλεσε 8 χρόνια Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου και 8 χρόνια Αντιπρόεδρος αυτού.

Υπήρξε μέλος της νοσοκομειακής επιτροπής της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά στο Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων», Γραμματέας της Επιστημονικής Επιτροπής του 6ου Ογκολογικού Νοσοκομείου ΙΚΑ «Γεώργιος Γεννηματάς» και Αναπληρωματικό Μέλος του Δ.Σ. του Εθνικού Ιδρύματος Αποκατάστασης Αναπήρων. Από το 1997 έως σήμερα είναι Επιστημονικός Υπεύθυνος των Δημοτικών Ιατρείων Ιλίου.

Ως φοιτητής διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Φοιτητών Ιασίου Ρουμανίας, από το 1977-1983.

Εντάχθηκε στις γραμμές της Αριστεράς το 1974 στο ΚΚΕ και μετέπειτα υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Μοιραστείτε το:
Tagged