Αν πάρεις στραβό τον δρόμο «στον πηγαιμό για την Ιθάκη» θα χαθείς στα βάραθρα – Κουνάνε μαντίλι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτικοί
Μοιραστείτε το:

Κουνάνε μαντίλι ένας – ένας από το βήμα της Βουλής βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ

Κύμα ηττοπάθειας εξέπεμψαν από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως από την περιφέρεια είτε αποχαιρετώντας, είτε ευχαριστώντας τους συνάδελφους και τους ψηφοφόρους τους στην τελευταία συνεδρίαση.

H κ. Ζωή Λιβανίου από την Εύβοια αποχαιρέτησε τους συναδέλφους τους με συγκίνηση, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν θα κατέλθει στις εκλογές, ενώ με την φράση “έχω την αίσθηση πως υπηρετήσαμε την πατρίδα με δίκαιο τρόπο”, ο Γ. Ουρσουζίδης απευθύνθηκε στους πολίτες της ιδιαίτερη πατρίδας του την Ημαθία. “Θέλω να τους πω πως ακόμα κι αν δεν εκλεγώ θα είμαι πάντα κοντά στους δίκαιους αγώνες”, τόνισε.

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης έκλεισε την ομιλία του λέγοντας “στα ίδια ιερά μέρη πάλι θα ξαναβρεθούμε”. Νωρίτερα έκανε εμμέσως πλην σαφώς κριτική για την ήττα, αποδίδοντάς της στην επικοινωνία. Κάποιοι βουλευτές περιφέρειας, όπως ο Χρήστος Αντωνίου, εμφανίστηκαν απολογητικοί για ότι δεν πρόλαβαν να κάνουν ακόμα περισσότερα για τα λαϊκά στρώματα και την μεσαία τάξη.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί η κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου είχε ανακοινώσει πως για λόγους ευθιξίας δεν θα είναι ξανά υποψήφια στις εκλογές.

Πηγή: capital.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged