Λ. Αυγενάκης: «Ενωμένοι συνεχίζουμε την δουλειά για να γυρίσει σελίδα η χώρα»

Πολιτικοί
Μοιραστείτε το:

«Οι πολίτες περιμένουν πολλά από εμάς, και δεν πρέπει να τους απογοητεύσουμε. Σε έναν μήνα από τώρα η χώρα γυρίζει νέα σελίδα, και οι πολίτες θα κρίνουν με γνώμονα τα έργα και τις πράξεις μας», δήλωσε ο Γραμματέας ΠΕ και Βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης, στο «Ράδιο Κρήτη 101.5» και τον δημοσιογράφο Μανώλη Αργυράκη.

Βασικά σημεία της συνέντευξης του Γραμματέα της ΝΔ:

Χθες, για άλλη μια φορά, κέρδισε η Δημοκρατία, οι πολίτες προσήλθαν στις κάλπες και ανέδειξαν τους αυτοδιοικητικούς τους άρχοντες, δίνοντάς τους ψήφο εμπιστοσύνης. Βέβαια, το ποσοστό αποχής μας προβληματίζει. Είναι πιθανόν ένα δείγμα κόπωσης ή ακόμα και απαξίωσης μερίδας πολιτών προς τους θεσμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης. Επιβάλλεται αυτό να αλλάξει, είναι ευθύνη της επόμενης Κυβέρνησης.

Στη Νέα Δημοκρατία είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, γιατί όπως φαίνεται από έναν καταγάλανο χάρτη, οι επιλογές μας, τόσο σε περιφέρειες όσο και σε κεντρικούς δήμους, επιβραβευθήκαν. Ποτέ άλλοτε μια παράταξη δεν είχε κερδίσει 12 από τις 13 Περιφέρειες της χώρας στις αυτοδιοικητικές εκλογές, και αυτό μας γεμίζει χαρά, υπερηφάνεια, αλλά και μεγάλη ευθύνη.

Η πρωτοφανής πολιτική κυριαρχία των φιλελεύθερων και κεντροδεξιών δυνάμεων, με ένα υπολογίσιμο ποσοστό κεντροαριστερών και κομματικά ανεξάρτητων υποψηφίων υποδηλώνει το μήνυμα συνεργασίας και ενότητας που έστειλαν οι ψηφοφόροι. Δεδομένου και του νέου νομοθετικού πλαισίου στους Δήμους, θα δούμε μια πολιτική ωριμότητα να διαμορφώνεται εξ ανάγκης, η οποία θα λειτουργήσει προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους εκλεγμένους αυτοδιοικητικούς στο Ηράκλειο, στην Κρήτη και στο σύνολο της χώρας. Από εδώ και πέρα, σεβόμενοι την ετυμηγορία των πολιτών, συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και το έργο, για μια καλύτερη Ελλάδα, ένα καλύτερο αύριο για όλους τους Έλληνες.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον Βασίλη Λαμπρινό και τους συνεργάτες του για την θριαμβευτική επανεκλογή στο Δήμο Ηρακλείου, αλλά και στον Γιάννη Σέγκο στο Δήμο Χερσονήσου, τον Μενέλαο Μποκέα στο Δήμο Μαλεβιζίου, τον Γρηγόρη Νικολιδάκη στο Δήμο Φαιστού, τον Μιχάλη Κοκολάκη στο Δήμο Γόρτυνας, τον Μανώλη Φραγκάκη στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος, τον Μηνά Σταυρακάκη στο Δήμο Βιάννου για την εκλογή τους στους Δήμους της Περιφέρειας  με παλιούς, έμπειρους αλλά και νέους δημοτικούς συμβούλους στο πλευρό τους  καθώς και τη θριαμβευτική επανεκλογή του Μανώλη Κοκοσάλη στο Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων με δημοτική ομάδα έτοιμη να παράξει έργο.

Πολλά συγχαρητήρια, επίσης, στον Σταύρο Αρναουτάκη και τους συνεργάτες του που για ακόμα μια θητεία θα είναι στο τιμόνι της Περιφέρειας Κρήτης.

Μοιραστείτε το:
Tagged