Γιάννης Γκίκας: Παρασκευή 31 Μαΐου η κεντρική ομιλία για το 2ο Γύρο των εκλογών, στην Πλατεία Εσταυρωμένου

Αιγάλεω
Μοιραστείτε το:

Την Παρασκευή 31 Μαΐου η κεντρική ομιλία για το 2ο Γύρο των εκλογών, του Γιάννη Γκίκα, υποψηφίου Δημάρχου Αιγάλεω στην Πλατεία Εσταυρωμένου, στις 20:00

Ανακοίνωση: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 26.05.2019

Ανακοινώθηκαν σήμερα τα τελικά αποτελέσματα από την επίσημη σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών με ενσωμάτωση 100% στο Αιγάλεω και δείχνουν 1η παράταξη την Ανάπλαση Αιγάλεω- Δ. Μπίρμπας, ενώ σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Δήμου Αιγάλεω από τα τηλεγραφήματα των Δικαστικών Εκπρόσωπων στο Πρωτοδικείο, αλλά και τα στοιχεία της Παράταξης μας από τους εκπρόσωπους μας, πρώτη παράταξη είναι η ΣΥΜΜΑΧΙΑ για το Αιγάλεω – Γιάννης Γκίκας.

Επικοινωνώντας με την εταιρεία Singular Logic που είναι υπεύθυνη για τη μετάδοση των αποτελεσμάτων, μας ενημέρωσαν ότι αρχικά, καταχωρούν τα αποτελέσματα που λαμβάνουν μέσω tablet και στη συνέχεια όταν λάβουν τα επίσημα τηλεγραφήματα των Δικαστικών Εκπρόσωπων από το Υπουργείο Εσωτερικών τα επανελέγχουν και καταχωρούν επισήμως.

Το Δελτίο Τύπου αυτό εκδίδεται για την αποκατάσταση της πραγματικότητας και μόνο.

Απευθύνω σε όλες και όλους κάλεσμα ένωσης δυνάμεων, κάλεσμα αλλαγής σελίδας, κάλεσμα στο ταξίδι για το μέλλον που ονειρευόμαστε.

Γιάννης Γκίκας, Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγάλεω

Μοιραστείτε το:
Tagged