Μαίρη Τσιώτα: Το αδιαχώρητο από τους φίλους της στο Άλσος Περιστερίου (φωτό)

Uncategorized
Μοιραστείτε το:

Πλημύρησε, στα όρια του αδιαχώρητου, από τους φίλους της Μαίρης Τσιώτα, αντιδημάρχου Περιστερίου, το Καφέ του Άλσους Περιστερίου, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18.5.2019.

Μιλώντας σε όλους όσους προσήλθαν, που σημειωτέον δεν  έφθασε ο χώρος  του Καφέ, αλλά έκαναν και «κατάληψη» των χώρων του Άλσους μέχρι την Παιδική Χαρά, η αντιδήμαρχος Περιστερίου κα Μαίρη Τσιώτα, έκανε ένα σύντομο απολογισμό του έργου που επιτελέσθηκε στον τομέα της αντιδημαρχίας της  και τόνισε τις προσπάθειες που κατέβαλε και καταβάλει η διοίκηση του Δήμου στον τομέα της καθαριότητας της πόλης και κυρίως στον τομέα Πρασίνου.

Ακόμη, ενημέρωσε όλους όσους παραβρέθηκαν για τον στρατηγικό σχεδιασμό της Διοίκησης του Δήμου και του Τομέα που είχε στην φροντίδα της για την προσπάθεια να μετατραπεί  το Περιστέρι σε Πράσινη Πόλη, αρχής γενόμενης με την προμήθεια νέων ηλεκτρικών οχημάτων που έχουν μηδενικούς ρύπους.

Τέλος ευχαρίστησε όλους τους δημότες για την συνεργασία τους στην επίλυση των μικροπροβλημάτων της καθημερινότητας και επίσης για την τιμή που της κάνουν να την στέλνουν με την ψήφο τους στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, υποσχέθηκε δε ότι θα συνεχίσει με την ίδια δύναμη και θέληση  το έργο που έχει ξεκινήσει η διοίκηση Παχατουρίδη για την ανάπτυξη της Πόλης, το πέρασμά της στην νέα εποχή και την διαρκή βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.

Για την κυρία Τσιώτα, μίλησε και ο Δήμαρχος της Πόλης κος Ανδρέας Παχατουρίδης, τονίζοντας τις προσπάθειές της  από την θέση του αντιδημάρχου, την άριστη συνεργασία της μαζί του και με την υπόλοιπη διοίκηση του δήμου, ζήτησε δε από τους παρεβρισκόμενους δημότες  την συνεισφορά τους στην εκλογική διαδικασία στο πλευρό της κας Μαίρης Τσιώτα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, σχεδόν σύσσωμοι  όλοι όσοι συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης του νυν Δημάρχου «Με την Κοινωνία Μπροστά» και πλήθος επωνύμων δημοτών της Πόλης, δείχνοντας την εκτίμησή τους στην αντιδήμαρχο κα Τσιώτα.

Μοιραστείτε το:
Tagged