Ελένη Ιατροπούλου Βορύλλα: «Απλός στρατιώτης, δίπλα στον Δήμαρχο…»

Uncategorized
Μοιραστείτε το:

Ελένη Ιατροπούλου Βορύλλα: Με τις δημοτικές εκλογές να πλησιάζουν με γρήγορους ρυθμούς, βρεθήκαμε στη λεγόμενη δυτική όχθη και πιο συγκεκριμένα στο Δήμο Περιστερίου. Εκεί και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στον Άγιο Ιερόθεο, συναντηθήκαμε με την Ελένη Ιατροπούλου Βορύλλα, υποψήφια δημοτική σύμβουλο με τον νυν Δήμαρχο της πόλης, Ανδρέα Παχατουρίδη και μιλήσαμε για πολλά κι ενδιαφέροντα.

του Σπύρου Οικόπουλου

Οικογενειάρχης, μητέρα, αλλά και επιχειρηματική συνοδοιπόρος του συζύγου της, Βασίλη Βορύλλα, η πρώτη ερώτηση είχε να κάνει με τα κριτήρια της απόφασής της, ακούγοντας την πρόταση του Δημάρχου για την υποψηφιότητά της.

«Με δεδομένη την τιμή που ένιωσα, ακούγοντας την πρόταση, το μοναδικό κριτήριο ήταν ο ίδιος ο Ανδρέας Παχατουρίδης και το έργο του. Νιώθω σαν απλός στρατιώτης στο πλευρό του κι αυτό είναι μεγάλη χαρά, αλλά και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη».

Θελήσαμε να μάθουμε αν άκουσε αρνητικά σχόλια για την απόφασή της αυτή. 

«Τα τελευταία 25 περίπου χρόνια, ο σύζυγός μου κινείται επαγγελματικά στο χώρο της εστίασης και μου δημιούργησε έναν μεγάλο προβληματισμό, για το αν θα έπρεπε να δεχτώ την πρόταση. Όμως, μετά από συζήτηση με την οικογένειά μου, που με στηρίζει απόλυτα σε αυτό, όπως και το έργο που γίνεται εδώ και χρόνια στο Περιστέρι από τον Δήμαρχο, με οδήγησαν στο να πάρω μέρος σε αυτό το ταξίδι».

Ρωτήσαμε την  Ελένη Ιατροπούλου για πως επέλεγε τους υποψήφιους συμβούλους της προτίμησής της, μέχρι τώρα.

«Η πρώτη τετραετία, ήταν καθαρά αναγνωριστική. Στη συνέχεια, έκρινα βάσει του έργου του καθενός εκ των εκλεγμένων συμβούλων του δημάρχου. Όσοι είναι απλοί στρατιώτες στο πλευρό του, όπως νιώθω κι εγώ, χαίρουν του σεβασμού και της εκτίμησής μου. Γι’αυτό και δεν έχω άλλα σχέδια και όνειρα εκτός από την τοπική αυτοδιοίκηση και την πόλη μας».

Τη ρωτήσαμε τι θα έκανε σε περίπτωση μη εκλογής της και μας απάντησε. «Αν μου δινόταν ξανά η ευκαιρία από τον Δήμαρχο, φυσικά και θα ακολουθούσα, καθώς η πρότασή του ήταν όπως είπα ιδιαιτέρως τιμητική».

Αντίστοιχα, τη ρωτήσαμε τι θα έκανε σε περίπτωση εκλογής της. 

«Το έργο του Δημάρχου, αξιολογείται καθημερινά. Το πρώτο που θα κάνω, είναι να παρατηρώ και να μαθαίνω, καθώς πάντα η πρώτη πενταετία είναι περίοδος γνωριμίας, αλλά κυρίως μάθησης. Η εμπειρία αποκτάται συνεχώς και αυτό είναι το ζητούμενο για μένα, να μαθαίνω.Όλα φαίνονται από το έργο του καθενός. Ειδικά για το σημείο όπου δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά, το έργο της δημοτικής αρχής φάνηκε από τον πρώτο κιόλας καιρό, καθώς απομακρύνθηκε από την περιοχή κάθε περιθωριακό είδος με ο,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται .

Πλέον είναι ένα ασφαλές και απόλυτα φιλικό προς την οικογένεια σημείο. Από το σκοτάδι, στο φως, κυριολεκτικά! Το ίδιο φυσικά ισχύει και για κάθε σημείο στο Περιστέρι. Ο Ανδρέας Παχατουρίδης κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου με το έργο του και παρά τις προτάσεις που δέχτηκε για τις εκλογές τις περιφέρειας, παρέμεινε πιστός στο Δήμο του. Αρα δεν μπορώ παρά να τονίσω πάλι, αυτό που πιστεύω…πιστός στρατιώτης, στο πλευρό του Δημάρχου μας».

Κλείνοντας την ενδιαφέρουσα κουβέντα μας, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελένη Ιατροπούλου Βορύλλα για το χρόνο και την καλή της διάθεση και να της ευχηθώ όλα τα καλά. Να παραμείνει πάντα χαμογελαστή και να απολαύσει αυτό το ταξίδι.

Σπύρος Οικόπουλος

Πηγή: sportime.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged