Ο βουλευτής Δράμας Καραγιαννίδης, ο «Κόκκινος Φασισμός» και το face control

Πολιτικοί
Μοιραστείτε το:

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Καραγιαννίδης και ο Κόκκινος Φασισμός ως πολιτική επιλογή

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Δράμα κ. Χρήστος Καραγιαννίδης, στις 17 Απριλίου έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ του στο Facebook με την οποία αναφέρθηκε και σε εμένα προσωπικά.

Την επόμενη ημέρα ένας φίλος μου με ενημέρωσε για την ύπαρξη της πιό πάνω ανάρτησης, οπότε έκρινα σωστό να την σχολιάσω. Έγραψα λοιπόν στον τοίχο του Facebook του κ. Καραγιαννίδη και διατύπωσα τη γνώμη μου για αυτά που έλεγε στην ανάρτησή του. Στη συνέχεια αναφέρθηκα στην εκδήλωση που επρόκειτο να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Δράμα στις 20 Απριλίου. Συγκεκριμένα έγραψα προς τον κ. Καραγιαννίδη:

«Α… και κάτι τελευταίο. Εγώ σας κάλεσα στην ΑΝΟΙΧΤΗ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ συνάντηση των Μακεδόνων Δραμινών. Εσείς θα με αφήσετε να συμμετάσχω στη δική σας ΑΝΟΙΧΤΗ συνάντηση το ερχόμενο Σάββατο 20/4 στη Δράμα; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ; ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΜΕ;».

Ο κ. Καραγιαννίδης μου απάντησε:

«Τέλος για δημοκρατία μη μιλάτε απέχετε πολύ από αυτήν. Παρά ταύτα φυσικά και μπορείτε να έρθετε στην εκδήλωση. Ξέρετε οι χώροι που συχνάζετε έχουν face control όχι οι δικοί μας».

Τελικά τι λέτε να έγινε στις 20 Απριλίου; Μας επέτρεψαν οι «δημοκράτες» του ΣΥΡΙΖΑ να παρευρεθούμε στην εκδήλωσή τους;

Όχι απλώς ΔΕΝ επιτράπηκε η είσοδος σε ΚΑΝΕΝΑΝ μας, αλλά η περιοχή γύρω από το κτίριο που έλαβε χώρα η εκδήλωση αποκλείστηκε από περίπου 200 αστυνομικούς. Μεταξύ αυτών των αστυνομικών υπήρχαν και 3 διμοιρίες ΜΑΤ με τις κλούβες τους οι οποίες στήθηκαν έτσι ώστε να μην επιτραπεί η διέλευση των πολιτών.

Οι ομιλητές αυτής της εκδήλωσης (Παπαδημούλης, Μουζάλας, Καλπάκης) αλλά και οι παρατρεχάμενοί τους (Καραγιαννίδης και ΣΙΑ) έφτασαν στον χώρο της εκδήλωσης συνοδευόμενοι από αυτοκίνητα της Αστυνομίας και της Ασφάλειας, λες και επρόκειτο για αρχηγούς κρατών επιπέδου Αμερικής ή Ρωσίας.

Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση, σπαταλήθηκαν ένα κάρο λεφτά, για να γίνει μία ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΛΕΙΣΤΗ εκδήλωση μερικών συντρόφων οι οποίοι εισπράττουν καθημερινά ΦΟΥΜΟ από τον λαό και μυαλό δεν λένε να βάλουνε. Απολαμβάνουν τις τελευταίες στιγμές της εξουσίας, την οποία δεν θέλουν να συνειδητοποιήσουν ότι θα χάσουν σε λίγο και από «ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ» θα τους μείνει μόνον το «ΠΡΟΔΟΤΕΣ».

Ας επανέλθω όμως στην υπόσχεση του κ. Καραγιαννίδη, ότι θα μας επιτραπεί η είσοδος στην εκδήλωση. Όπως ανέφερα και πιό πάνω, ο κύριος αυτός μου είχε πει ότι: «Τέλος για δημοκρατία μη μιλάτε απέχετε πολύ από αυτήν. Παρά ταύτα φυσικά και μπορείτε να έρθετε στην εκδήλωση. Ξέρετε οι χώροι που συχνάζετε έχουν face control όχι οι δικοί μας».

ΨΕΜΑΤΑ, ΨΕΜΑΤΑ, ΨΕΜΑΤΑ.

Ο κ. Καραγιαννίδης ΔΕΝ τήρησε την υπόσχεση του. Μου απαγορεύτηκε η είσοδος.

Τελικά, η δημοκρατικότητα των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ περιορίζεται στα λόγια. Περιορίζεται για παράδειγμα μόνον στα σχόλια του Facebook.

Στην πράξη εφαρμόζουν τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ, την ΦΙΜΩΣΗ και τον ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ των πολιτών.

Και κάτι ακόμα. Κατά την διάρκεια της ανταλλαγής σχολίων στο προφίλ του κ. Καραγιαννίδη και ενώ σχολίαζα με επιχειρήματα χωρίς ύβρεις, αυτός με μπλοκάρισε. Αυτοί οι άνθρωποι δεν αντέχουν τον διάλογο, δεν αντέχουν την συζήτηση, δεν αντέχουν ούτε καν να ακούσουν την άλλη άποψη.

Για αυτό τον λόγο τους χαρακτηρίζω «Κόκκινους Φασίστες».

Το «Προδότες» έχει να κάνει με το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Πως αλλιώς να αποκαλέσω αυτούς που ολοκλήρωσαν τη δουλειά των «Κομιτατζήδων»;

Να θυμίσω για πολλοστή φορά ότι οι δικοί μου χαρακτηρισμοί είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ και όχι ύβρεις.

Και μετά από όλα αυτά τους ενοχλεί ο χαρακτηρισμός «Αλήτες» και αυτός που τους τον προσάπτει είναι «ακροδεξιός». Ξεχνούν ότι στην εφημερίδα του κόμματός τους συνηθίζουν τέτοιους χαρακτηρισμούς. Συγκεκριμένα σε άρθρο της εφημερίδας «Η Αυγή» στη 1 Αυγούστου 2018 με τίτλο «Πολιτική Αλητεία» αναφέρει ο «κόκκινος» αρθρογράφος: «Πολιτική αλητείαονομάζεται, η ξεδιαντροπιά που υπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες». Συμφωνώ σύντροφοι. Αυτό ακριβώς είναι η «πολιτική αλητεία» και «αλήτες» με την πολιτική έννοια είναι οι φορείς αυτής της αλητείας.

  • Όταν το λέτε εσείς για τους άλλους είστε «δημοκράτες».
  • Όταν το λένε οι άλλοι για εσάς είναι «ακροδεξιοί».

Γεγονός είναι ότι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δεν μου επέτρεψαν να εισέλθω στην εκδήλωσή τους ώστε να κάνω την παρέμβασή μου. Επίσης όμως είναι γεγονός ότι αυτό που ήθελα να πω το είπα, έξω από τον χώρο της εκδήλωσής τους και μάλιστα στην κάμερα ώστε να το ακούσει όλος ο κόσμος. Είπα λοιπόν, ότι σε διάλογο που είχα μαζί με τον κ. Καραγιαννίδη τον Δεκέμβριο του 2018, μου είχε αναφέρει ότι η ύπαρξη των τεσσάρων «Μακεδονιών» (του Αιγαίου, του Πιρίν κλπ) προβλέπεται από τη Συνθήκη του Βουκουρεστίου. Πήγα και εγώ έξω από τον χώρο της εκδήλωσής τους έχοντας μαζί μου αυτή τη συνθήκη και ήθελα να τους την καταθέσω. Τόσο κακό είναι; Λοιπόν για να τελειώνουμε με τα ΨΕΜΑΤΑ. Στη Συνθήκη του Βουκουρεστίου ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Την προδοσία που διέπραξαν να την επωμιστούν αποκλειστικά αυτοί και να μην την χρεώνουν σε διάφορες συνθήκες.

Τα ψέματα δεν θα τους σώσουν.

Ιωάννης Αμπατζόγλου

Και αν τολμούν ας αφήσουν αυτές τις κλειστές εκδηλώσεις όπου τους προστατεύει η αστυνομία και ας βγουν έξω στον κόσμο να περπατήσουν μέσα στον λαό. Τότε θα δούμε «πόσα απίδια βάνει ο σάκος».

Σύντροφοι… το ΦΟΥΜΟ στα μούτρα σας και σύντομα.

*Ο Ιωάννης Αμπατζόγλου είναι Ακτινοφυσικός Ιατρικής, διδάκτωρ του Ιατρικού Τμήματος του ΔΠΘ και Επιστημονικά Υπεύθυνος του Τμήματος Ιατρικής Φυσικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Επίσης είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην περιφέρεια Ανατ. Μακ. & Θράκης με την παράταξη «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» με επικεφαλή τον κ. Χρήστο Μέτιο.

Πηγή: protothema.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged