Γ. Σγουρός: Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο – Οι πολίτες να μην παρασυρθούν από τυχόν ψευδο-διλήμματα των κομμάτων

Αττική
Μοιραστείτε το:

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για χάσιμο, αφού η Αττική πρέπει να επανέλθει στην κανονικότητα το συντομότερο δυνατό εάν δεν θέλει να χάσει οριστικά το τρένο της ανάπτυξης επεσήμανε ο Γιάννης Σγουρός.

Μιλώντας σε συγκέντρωση φίλων και μελών της Παράταξής του στην Καλλιθέα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής τόνισε ότι οι πολίτες δεν πρέπει να πιστέψουν τα ψευδο-διλήμματα που μπορεί να βάλουν τα κόμματα, προκειμένου να στηρίξουν τους αρεστούς τους, αλλά θα πρέπει να προκρίνουν τους άριστους, εκείνους δηλαδή που θεωρούν ότι μπορούν να βγάλουν την μεγαλύτερη πληθυσμιακά περιφέρεια της χώρας από το τέλμα.

Όπως σημείωσε η Παράταξή του είναι η μόνη που έχει δώσει τέτοια εχέγγυα, αφού είναι παρούσα στον δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης από το 2003 με πανθομολογούμενα πετυχημένη διαδρομή στη Νομαρχία της Αθήνας (2003-2010) και στα πρώτα βήματα της Περιφέρειας Αττικής (2011-2014).

«Ποτέ δεν την κάναμε για την κεντρική πολιτική σκηνή αν και είχαμε την ευκαιρία» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του ο Γιάννης Σγουρός δεν δίστασε να επικρίνει τους ανθυποψηφίους του, τη μεν Περιφερειάρχη Αττικής διότι αν και είχε άπλετο χρόνο να εφαρμόσει το πρόγραμμά της (5 χρόνια) απέτυχε σε ό,τι κι αν διαχειρίστηκε, το δε Δήμαρχο Αμαρουσίου διότι διατυμπανίζει ότι θα λύσει ως δια μαγείας τα συσσωρευμένα σε βάθους δεκαετιών προβλήματα της Αττικής με συνθήματα και αοριστολογίες, ενώ ο ίδιος δεν κατάφερε μετά από 12 χρόνια Δήμαρχος να λύσει βασικά προβλήματα στον δήμο του.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων και απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο υποψήφιος Βουλευτής ΚΙΝ.ΑΛ. Β’ Αθηνών – Νότιος Τομέας κ. Μιχάλης Χάλαρης, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Καλλιθέας κ. Κώστας Ασκούνης και κα Βάσω Μαργαρίτη.

Μοιραστείτε το:
Tagged