Κοντά στα προβλήματα της Δυτικής Αθήνας ο Γ. Σγουρός

Uncategorized
Μοιραστείτε το:

Στον δήμο Αιγάλεω με στόχο την καταγραφή των προβλημάτων στη Δυτική Αθήνα και την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της βρέθηκε ο Γιάννης Σγουρός, που συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις επαφές του με φορείς και πολίτες της Αττικής.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής επισκέφθηκε αρχικά το δημαρχείο όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Μπίρμπα, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τις υπηρεσίες και συνομίλησε με το προσωπικό σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα.

Ακολούθως επισκέφθηκε την πολυσύχναστη αγορά της πόλης στην Ιερά Οδό, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολίτες και καταστηματάρχες για την κίνηση της αγοράς και την κατάσταση της οικονομίας, ενώ επισκέφθηκε το ΚΕΠ και το Λαογραφικό Μουσείο.

Ακολούθησε ανοικτός διάλογος και ανταλλαγή απόψεων σε στέκι της περιοχής για τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στο Αιγάλεω και τον τρόπο που η Περιφέρεια μπορεί είτε άμεσα, είτε έμμεσα να συνδράμει, με στόχο την επίλυσή τους.

 «Είμαστε στο πλευρό των λαϊκών συνοικιών διότι εδώ χτυπάει η καρδιά της πρωτεύουσας. Απαρέγκλιτος στόχος μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και κυρίως η παροχή κινήτρων προς τη νέα γενιά ώστε να αξιοποιηθεί στο έπακρο ο ενθουσιασμός των νέων και η αναζωογονητική δημιουργικότητά τους» σημείωσε μεταξύ άλλων

Μοιραστείτε το:
Tagged