Ανδρόπαυση: Η κλιμακτήριος «χτυπά» και τους άνδρες

Σέξ
Μοιραστείτε το:

Τα συμπτώματα της ανδρόπαυσης, ή της ανδρικής κλιμακτηρίου οφείλονται στη μείωση των επιπέδων των ανδρικών ορμονών, ή ανδρογόνων και εμφανίζεται στους άνδρες, ως αποτέλεσμα της γήρανσης. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, τα υψηλά επίπεδα στρες, οι λανθασμένες συνήθειες διατροφής και η κακή φυσική κατάσταση σε συνδυασμό με την αύξηση του προσδόκιμου ζωής έχουν σημαντική επίδραση στο ανδρικό σώμα.

ο Χειρουργός Ουρολόγος Δρ. Στυλιανός Κοντός

Η ανδρόπαυση ή «ανδρική κλιμακτήριος» εμφανίζεται μετά τα 40 και περιλαμβάνει συμπτώματα όπως απώλεια της λίμπιντο και της σεξουαλικής ικανότητας, νευρικότητα, κατάθλιψη, εξασθένιση της μνήμης, ανικανότητα συγκέντρωσης, κούραση, αϋπνία, εξάψεις και εφιδρώσεις.

Ο έλεγχος της ανδρόπαυσης είναι ιδανικός για άνδρες που θέλουν να γνωρίζουν τα επίπεδα των ορμονών τους με σκοπό να σχεδιασθούν οι κατάλληλες εξατομικευμένες θεραπευτικές παρεμβάσεις, αν είναι απαραίτητο, όπως μας ενημερώνει ο Χειρουργός Ουρολόγος Δρ. Στυλιανός Κοντός, μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου Χειρουργών Ουρολόγων Ηνωμένου Βασιλείου (www.urologyclinic.gr).

Οι  αλλαγές στη σεξουαλική λειτουργία μπορεί να περιλαμβάνουν τη στυτική δυσλειτουργία, μειωμένη σεξουαλική επιθυμία, λιγότερες αυθόρμητες στύσεις -όπως κατά τη διάρκεια του ύπνου. Είστε άνδρας κοντά στην ηλικία των 45-50 ετών και δεν έχετε διάθεση να κάνετε το παραμικρό, ενώ επιπλέον νιώθετε να σας προδίδει και η σεξουαλικότητά σας; Ίσως περνάτε «κλιμακτήριο»!

Η νέα θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας στους άνδρες με ανδρόπαυση και όχι μόνο – τα κρουστικά κύματα – μπορούν να επιφέρουν την πλήρη αποκατάσταση της στύσης χωρίς φάρμακα, χωρίς παρενέργειες, χωρίς πόνο.

Για πρώτη φορά, συνεχίζει ο Δρ. Κοντός (www.urologyclinic.gr) έχουμε τη δυνατότητα να θεραπεύσουμε τη στυτική διαταραχή με τη χρήση κρουστικών κυμάτων χαμηλής έντασης, μία μέθοδο επιστημονικά τεκμηριωμένη που ενεργοποιεί μηχανισμούς νεοαγγείωσης στα σημεία που επενεργεί, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της ροής του αίματος στο πέος. Τα κρουστικά κύματα οδηγούν στη δημιουργία νέων αγγειακών κλάδων στο πέος βελτιώνοντας σταδιακά τη στυτική δυσλειτουργία σε πιο μόνιμη βάση.

Θεραπεία κρουστικών κυμάτων στη στυτική δυσλειτουργία.

Τα κρουστικά κύματα μπορούν να δώσουν ουσιαστική λύση στην αγγειακού τύπου δυσλειτουργία με σημαντικά πλεονεκτήματα:

  • Οι ασθενείς ξαναβρίσκουν την αυθόρμητη διέγερσή τους και τη φυσική σεξουαλική ζωή τους.
  • Μειώνει ή εξαλείφει την ανάγκη της προετοιμασίας για σεξ με τη λήψη χαπιών.
  • Δίνει ελπίδα σε χρόνιους πάσχοντες από διαβήτη, χωρίς την ανάγκη ενέσεων ή προθέσεων.
  • Είναι εντελώς ανώδυνη θεραπεία.
  • Δεν έχουν αναφερθεί παρενέργειες.
  • Θεραπεύει το αίτιο και όχι τα συμπτώματα της στυτικής δυσλειτουργίας.
  • Γίνεται στο ιατρείο. Δεν απαιτεί επεμβατικές διαδικασίες ούτε αναισθησία.
  • Είναι κλινικά αποδεδειγμένη θεραπεία, με αύξηση της αιματικής ροής κατά 140%.
Μοιραστείτε το:
Tagged