Πρεσβευτής του εθελοντισμού στο Let’s do it Greece και φέτος ο Δήμος Ιλίου

Ίλιον
Μοιραστείτε το:

Ραντεβού στο σκεπασμένο ρέμα Εσχατιάς έδωσαν την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 δεκάδες εθελοντές πολίτες του Ιλίου, όλων των ηλικιών, στο πλαίσιο της μεγαλύτερης ταυτόχρονης εθελοντικής δράσης της χώρας Let’s do it Greece, στην οποία παίρνει μέρος από την πρώτη στιγμή της υλοποίησής της, ο Δήμος Ιλίου.

Η δράση ξεκίνησε από τη διασταύρωση των οδών Φλέβας και Ρουβίκωνος (περιοχή Ραδιοφωνίας) και συμμετείχαν εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Διαχείρισης Απορριμμάτων και Πρασίνου, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος «Η Εθνική Εστία», ο Σύλλογος Εθελοντών Ιλίου «Ο Προμηθέας», Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και πολλοί εθελοντές.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, κατά τη διάρκεια της δράσης:

«Με την ακλόνητη πεποίθηση ότι μια καλή πράξη μπορεί να αλλάξει τον κόσμο και ότι όλοι μπορούμε να γίνουμε πρεσβευτές του εθελοντισμού, ο Δήμος μας συμμετείχε και φέτος στην Πανελλήνια Εθελοντική Εκστρατεία Let’s do it Greece. Παράλληλα, στόχος είναι να ευαισθητοποιήσουμε τους πολίτες γύρω από το περιβάλλον, αφού η προστασία του αποτελεί μοναδική κληρονομιά αλλά και υποχρέωση όλων μας. Η φετινή δράση είχε μια επιπρόσθετη αξία, καθώς συμπίπτει με το πάγιο αίτημά μας για ανάπλαση του σκεπασμένου ρέματος Εσχατιάς και διαμόρφωσή του σε χώρο πρασίνου, αναψυχής και πεζοπορίας, που είχε δρομολογηθεί το 2014 κατά τη διάρκεια πολλαπλών συσκέψεων του Δήμου Ιλίου με την τότε πολιτική ηγεσία του Υπουργείου ΥΠΟΜΕΔΙ. Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στη δράση, εθελοντές πολίτες, Συλλόγους και εργαζόμενους του Δήμου, γιατί με την προσφορά τους γίνονται πηγή έμπνευσης και δημιουργίας μιας καθαρότερης πόλης. Μιας πόλης που αξίζει να ζεις.»

Μοιραστείτε το:
Tagged