Μαριάνα Τσίχλη υποψήφιας Περιφερειάρχη Αττικής: «Μεγάλων συμφερόντων και όχι λαϊκών η σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές»

Uncategorized
Μοιραστείτε το:

Δεν ανακάλυψε δα και τον τροχό η Νέα Δημοκρατία, καταγγέλλοντας τον ΣΥΡΙΖΑ για την τοποθέτηση του κ. Πέτρου Κόκκαλη στο ευρωψηφοδέλτιο του. Στις τελευταίες τρεις δεκαετίες, τα συμφέροντα Κόκκαλη είναι στη συλλογική συνείδηση συνώνυμα με ένα «τρίγωνο της διαπλοκής» ανάμεσα σε πολιτική, οικονομία και κοινωνία – αθλητισμό, εν προκειμένω.

Φυσικά, μεγάλα συμφέροντα υπάρχουν στην Ελλάδα και πάντα υπήρχαν. Άλλοτε είναι ενωμένα, όπως στην πενταετία 2010-15, άλλοτε είναι αντίπαλα.

Στην πραγματικότητα, όμως, δεν μπήκε ο Κόκκαλης στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Αντιθέτως, ο ΣΥΡΙΖΑ προσχώρησε στην παράταξη Κόκκαλη (καθώς και σε άλλες αντίστοιχες παρατάξεις), η οποία διαχωρίστηκε από την ενιαία παράταξη Μαρινάκη – Κόκκαλη στον Πειραιά, που είχε προσχωρήσει η ΝΔ από το 2014.

Οι συγκρούσεις αυτές δεν αφορούν το λαό και τα συμφέροντά του, αλλά τους ανταγωνισμούς μεταξύ επιχειρηματικών ομίλων και τις προσβάσεις τους στην πολιτική ζωή.

Καλούμε τους πολίτες να δώσουν την κατάλληλη απάντηση, τόσο στις μεν, όσο και στις δε παρατάξεις, καθώς και στους πολιτικούς τους εκπροσώπους, στις κάλπες που θα στηθούν φέτος – όσες κι αν είναι αυτές.

Αθήνα, 29.03.2019

Μοιραστείτε το:
Tagged