10 βήματα (μήπως τα έχεις ξεχάσει;) για τέλειο σεξ!

Σέξ
Μοιραστείτε το:
10 βήματα για τέλειο σεξ!

Όσα και να διαβάσεις, όσο και να κάνεις, όσο και να εμβαθύνεις στο θέμα «καλό σεξ»– απ’ αυτό που ραγίζει πατώματα και αχνίζει τοίχους, ναι, υπάρχει και τέτοιο – πάντα θα περισσεύει χώρος, τρόπος και όρεξη για… ποιοτικές βελτιώσεις. 

Είτε η σχέση είναι «φρέσκια, του κουτιού» είτε το αγόρι δίπλα σου μετράει χρόνια και ζαμάνια και ο δεσμός θέλει «αναβάθμιση» και «ξελόγιασμα» από την αρχή, εσύ θα ξέρεις πάντα τι πρέπει να κάνεις για να περάσετε κι οι δύο καλά! 

Γιατί υπάρχουν μυστικά που δεν πρέπει να μένουν μυστικά και που σίγουρα δεν θα ενέκρινε ακριβώς η γιαγιά σου – ασχέτως, αν πίσω από κουρτίνες και παραβάν ανέπτυσσε θέλγητρα και τακτικές που δεν φαντάζεσαι -, αλλά σε κάνουν το καλύτερο σεξ της ζωή του, σε 10 μόλις βήματα! 

Βήμα 1ο: Σα να συναντούσες έναν άγνωστο! 

άσε τα πολλά λόγια, μπες στο «ψητό» άμεσα

Για λίγο, για πολύ λίγο, βγάλε το συναίσθημα από τη ζωή σας – αυτό που από ένα σημείο και μετά κάνει όλα τα αγαπημένα ζευγάρια να μοιάζουν με… αδερφάκια – και αιφνιδίασε τον! Κλεισ’ του ραντεβού σε ένα ξενοδοχείο, κλείδωσε, άσε τα πολλά λόγια, μπες στο «ψητό» άμεσα και φύγε χωρίς συναισθηματισμούς, φιλιά, χάδια και αγκαλιές. Ό,τι, δηλαδή, θα έκανες σε ένα one night stand, αλλά με δίχτυ ασφαλείας! Το «καινούριο» που βάζεις στη ζωή του, χωρίς να το περιμένει, τον ανεβάζει (κυριολεκτικά και μεταφορικά) και του «φρεσκάρει» πράγματα που είχε ξεχάσει. 

Βήμα 2ο: Κοντά τα χέρια! 

Ανέβασε τον βαθμό δυσκολίας: δώσ’ του το δικαίωμα να βλέπει (μόνο), να μιλάει, να μυρίζει, να

Κοντά τα χέρια!

γεύεται, αλλά τα χεράκια… απαγορεύονται! Μην τον αφήνεις να σε ακουμπήσει με κανέναν τρόπο κι αν βγάζει γλώσσα (πράγμα όχι απαραιτήτως κακό), γίνε αυστηρή. Το παιχνίδι παίζεται, χωρίς τα δικά του χέρια, άσε που καμιά φορά είναι υπερεκτιμημένα. Εσύ τα δικά σου χρησιμοποίησε τα όσο πιο σοφά μπορείς. Και βοήθα τον για ό,τι δεν μπορεί να κάνει μόνος του! Και χαμήλωσε τον τόνο της φωνής σου, αρκετά. Ό,τι έχεις να πεις, πες το ψιθυριστά. Φτιάχνεις ατμόσφαιρα που δεν ξεχνιέται και εκτιμάται ιδιαιτέρως από τον… συνομιλητή σου. Βήμα 3ο: Τι σου κάνει μια γουλιά ουΐσκι με λίγο πάγο…Βάλε αλκοόλ στο κρεβάτι σας (με πάγο, παρακαλώ)! Το θέμα δεν είναι να μεθύσεις. Το θέμα είναι να κρατήσεις τη δροσιά και το «κάψιμο» του ποτού στο στόμα σου και να το… μοιραστείς μαζί του, από πάνω προς τα κάτω. Από τα ψηλά στα χαμηλά. Ναι, εννοούμε αυτό που κατάλαβες. Η εναλλαγή ζεστού κρύου στο συγκεκριμένο σημείο (του), έχει εκρηκτικά αποτελέσματα, για να μην αναφερθεί η μυρωδιά που δημιουργείται από την ανάμιξη της δικής σου και της δικής του εσάνς, συν την απαλή γεύση του ποτού. 

Βήμα 4ο: Μάτια ερμητικά κλειστά 

Με λίγα λόγια, ήξερε τι έκανε ο Κιούμπρικ. Κλείσ’ του τα μάτια και αυτοσχεδίασε. Και μετά άσ’ τον να κάνει το ίδιο. Το να μη βλέπεις τι (σου) κάνει ο άλλος, κρύβει μία αίσθηση κινδύνου, αλλά έχει και τη γοητεία του μυστηρίου, την αγωνία ότι μπορεί να μη σε ξέρει και τόσο καλά. Για να μην αναφέρουμε ότι με τα ματάκια αναγκαστικά κλειστά, οξύνονται οι υπόλοιπες αισθήσεις. Όσφρηση, ακοή, γεύση και αφή «δουλεύουν» στο φουλ και δίνουν άλλη διάσταση σε σημεία του σώματος (σας) που μέχρι χθες ήξερες… αλλιώς.

Βήμα 5ο: Στις παρατάσεις παίζονται τα καλύτερα! 

Τα καλά ματς παίζονται στις παρατάσεις και εκείνος το ξέρει καλύτερα από σένα

Κάνε καλό ζέσταμα. Κι όταν λέμε καλό, λέμε καλό. Τα πεταχτά φιλιά και οι βιαστικές κινήσεις, επειδή πλέον ξέρεις τον δρόμο, είναι αυτά που σε οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στη βαρεμάρα. Ασχολήσου, δώσε χρόνο, κάνε μπάνιο μαζί του, ανακάλυψε περιοχές που ούτε εκείνος δεν τις ξέρει, κάντε μασάζ, φιληθείτε σα να γνωριστήκατε χθες. Τα καλά ματς παίζονται στις παρατάσεις και εκείνος το ξέρει καλύτερα από σένα (να και κάτι καλό από τους ποδοσφαιρικούς μαραθώνιους και το Μουντιάλ)! Α, και δώσε βάση στην οπτική επαφή με το αντικείμενο του πόθου σου. Έρευνες ετών έχουν αποδείξει ότι ζευγάρια που δεν μιλάνε, αλλά κοιτάζονται κατά τη διάρκεια του σεξ «συνεννοούνται» καλύτερα. Σε όλα τα επίπεδα. 

Βήμα 6ο: Με το ρολόι στο χέρι…

Μην ξεχνάς την εφηβεία σου: τότε που δεν υπήρχε χώρος διαθέσιμος και περίμενες πότε θα βγει η συμφοιτήτρια για σινεμά, για να… δράσεις. Κάνε το ίδιο. Κυνήγα τον, προκάλεσε τον, ακόμη και σε μέρη που υπάρχει κίνδυνος να σας δουν, να γυρίσει κάποιος νωρίτερα, κ.λπ. Η αίσθηση του απαγορευμένου, αυτού που γίνεται με το ρολόι στο χέρι, τσιτώνει όλες τις αισθήσεις και οξύνει το ερωτικό σας ένστικτο. 

Βήμα 7ο: Πες αυτό που σκέφτεσαι. Και γράψ’το! 

Κράτησε το κοντά σου, όσο περισσότερο μπορείς.

Πες του τις φαντασιώσεις σου. Μην τις κρατάς για το ημερολόγιο με το λουκετάκι. Στείλ’ του μηνύματα (εκεί που δεν τον περιμένει). Από καιρού εις καιρόν, μη διστάζεις να τον αιφνιδιάσεις με ένα λίγο πιο… «τσιμπημένο» e-mail. Μια γυναίκα που μιλάει (και γράφει) – και ξέρει τι και πώς να το ζητήσει – είναι σαφώς πιο ενδιαφέρουσα από κάποια που αρκείται στην εναλλαγή στάσεων και στις… συνομιλίες με το ταβάνι. Άσ’ τον να σου πει τις δικές του. Ωραία, τώρα. Κουβέντες τέλος. Η πρακτική εφαρμογή ήταν πάντοτε ο εχθρός της θεωρίας. Και της πολυλογίας. 

Βήμα 8ο: Πες κι ένα «μπράβο», (όταν το αξίζει)… 

Βράβευσε τον! Όπως εμείς θέλουμε να ακούμε για τα ωραία σημεία του σώματος μας και για όσα κάνουμε καλά (ας μην αρχίσουμε τώρα την απαρίθμηση), έτσι κι εκείνος θέλει να ακούει «μπράβο», κάθε φορά που σε κάνει ευτυχισμένη. Δεν λες ψέματα, έτσι για να ανεβάσεις το ηθικό του. Ούτε κρατάς τα καλά λόγια για… άλλη ώρα, για να μην πάρουν τα μυαλά του «αέρα». Απλώς, όταν αξίζει την επιβράβευση, το λες με ενθουσιασμό και μετά ευχαριστείς για την προσπάθεια. Με τον τρόπο σου… 

Βήμα 9ο: Ασκήσεις Kegel; Τι είναι αυτό; 

Γυμνάσου. Σοβαρά, μιλάμε. Οι μυς του σεξ υπάρχουν και δεν είναι μύθος. Τους ανακάλυψε πριν από 50 χρόνια ο καθηγητής Γυναικολογίας, Arnold Kegel, όταν προσπαθούσε να επινοήσει μία σειρά ασκήσεων για την καταπολέμηση της ακράτειας. Και ξαφνικά βρέθηκε  -απ’ ό,τι του εξομολογήθηκαν αργότερα- να «ξεκλειδώνει» το σούπερ μυστικό για εγγυημένους οργασμούς. Οι ασκήσεις θεωρούνται unisex (κοινώς έχουν αποτέλεσμα σε άντρες και γυναίκες) και γυμνάζουν τους ηβοκοκκυγικούς μυς, δηλαδή αυτούς που χρησιμοποιούμε, όταν «κρατιόμαστε». Τι κάνουν, εκτός από το ότι δυναμώνουν τους μυς εκεί χαμηλά; Στους μεν άντρες δυναμώνουν τη στύση και καθυστερούν το θεαματικό φινάλε, στις δε γυναίκες επιτρέπουν τον έλεγχο μίας σύσπασης που οδηγεί κατευθείαν στον οργασμό. 

αν σε φτάσει στο όριο σου και θες να τον αρπάξεις από τα αυτιά, κάν’ το, αλλά όχι για να του τα βγάλεις

Βήμα 10ο: Ο θυμός, αλλιώς… 

Μην αφήνεις ανεκμετάλλευτους τους χαζοτσακωμούς και τις μικροεντάσεις. Αυτά που έχεις ακούσει ότι το καλύτερο σεξ συμβαίνει μετά από ένα γερό λεκτικό «πινγκ πονγκ», ισχύει. Αρκεί βέβαια να μην υποκαθιστάς τον διάλογο με το σεξ και στριμώχνεις τα όποια προβλήματα κάτω από τα σεντόνια. Κατά τα λοιπά, αν σε φτάσει στο όριο σου και θες να τον αρπάξεις από τα αυτιά, κάν’ το, αλλά όχι για να του τα βγάλεις…

Πηγή: in2life.g

Μοιραστείτε το:
Tagged