ΚΑΕ Ολυμπιακός: Εμμένουμε στη θέση μας – Ξένοι Διαιτητές για τους αγώνες με ΚΑΕ Παναθηναϊκό

Αθλητισμός
Μοιραστείτε το:

Ολυμπιακός: Έστειλε εξώδικη γνωστοποίηση σε ΕΟΚ/ΚΕΔ για τις προθέσεις του

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε εξώδικη γνωστοποίηση στην ΕΟΚ και στην ΚΕΔ, δίνοντας επίσημη μορφή στην θέση του περί αποχής εφόσον δεν αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με ξένους διαιτητές.

Ο Ολυμπιακός δεν μένει στα λόγια και στις προειδοποιήσεις. Η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ έστειλε εξώδικη γνωστοποίηση στην ΕΟΚ και στην ΚΕΔ, υπογραμμίζοντας ότι η πρόθεση της είναι να μην συμμετάσχει σε κανέναν αγώνα της Basket League με διαιτητές τους Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου, αλλά και ότι δεν πρόκειται να κατέβει στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (17/3) χωρίς ξένους διαιτητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

“Η K.A.E. Ολυμπιακός απέστειλε την Πέμπτη 07.03.2019 εξώδικη γνωστοποίηση σε Ε.Ο.Κ. και Κ.Ε.Δ., με την οποία κατάστησε σαφή την επίσημη θέση και πρόθεση της ομάδας μας να μην συμμετάσχει σε κανέναν αγώνα εγχώριας διοργάνωσης που θα διευθύνουν οι διαιτητές Π. Αναστόπουλος, Α. Μάνος και Χ. Παναγιώτου, όπως και σε κανέναν αγώνα εγχώριας διοργάνωσης με αντίπαλο την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός χωρίς την αποκλειστική παρουσία ξένων διαιτητών”.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Να τηρηθούν οι νόμοι

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να μπει σε καμία αντιπαράθεση με τον Ολυμπιακό και το μόνο που περιμένει από τους αρμόδιους φορείς είναι να γίνουν τα νόμιμα

Με αφορμή το εξώδικό που απέστειλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ΚΕΔ και κάνει και πάλι γνωστό πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε καμία αναμέτρηση στην οποία θα έχει κληθεί να διαιτητεύσει είτε ο κ.Αναστόπουλος, είτε ο κ. Μάνος, είτε ο κ. Παναγιώτου, αλλά και πως ζητά αποκλειστικά και μόνο ξένους διαιτητές στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, η “πράσινη” ΚΑΕ φαίνεται πως δεν πρόκειται να μπει σε καμία δημόσια αντιπαράθεση.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας, δεν είναι διατεθειμένη να δώσει την παραμικρή απάντηση στο συγκεκριμένο εξώδικο των ερυθρόλευκων και το μόνο που περιμένει από τους αρμόδιους φορείς είναι να τηρηθούν κατά γράμμα οι νόμοι και οι κανονισμοί έπειτα από όσα έχουν προκύψει από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και έπειτα. 

Πηγή: sport24.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged