Από τις Πρέσπες στο «Σαράγιεβο»!

Γνώμες
Μοιραστείτε το:

του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Αν ο άνευ Τσίπ(ρ)ας γερμανοτσολιάς δεν ήταν τόσο γιουσουφάκι και πράκτορας των Αμερικάνων (από το 1995 τον προετοίμαζαν με την μέθοδο των εναλλακτικών σεναρίων), πρωτίστως αν διέθετε μια στάλα χιούμορ, δεν θα διέπραττε ο ίδιος την με εθνικά, αστικά δεδομένα προδοσία της Μακεδονίας! Θα πήγαινε σε δημοψήφισμα και εκλογές, να φορτωθεί ό κύριος Κούλης την ρετσινιά του προδότη! Τότε μόνο θα είχε μεγάλες πιθανότητες να υποστεί περιορισμένη όσο και διαχειρίσιμη ήττα. Και το κυριότερο, θα τον έφερναν τα αφεντικά του σύντομα κι εύκολα πάλι στην καρέκλα θαλαμοφύλακα Γκραικυλίας. Το 2020, δεν θα έβγαινε Π. τ. Δ. (Πρόεδρος των Δεξιώσεων). Θα γελούσαμε στην Αποικία, να φτιάξει συκώτι ο όχλος!

Μην ακούτε τί λέει φωναχτά ο Κύριος Κούλης! Η ψυχούλα του ξέρει την αγωνία του και όλο αυτό τον καιρό, ως καλός χριστιανός, έκανε από μέσα του καθημερινά 40 προσευχές, μην σπάσει κάνας διάολος το ποδάρι του, δεν περνούσαν οι «Πρέσπες»και φορτώνονταν ο ίδιος την επί του Μακεδονικού προδοσία, που την πανηγυρίζει το Τσι(π)ράκι της Frau Hitler. Τα κανόνισε όμως όλα με το «κουμπάσο», που έλεγαν παλιοί τσαγκαράδες, η Αγγέλα. Ταξίδεψε αυτοπροσώπως σε Σκόπια και Γκραικυλία, για να επιβλέψει κατ’ εντολή των δικών της ύψιστων αφεντικών, του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού και του Παγκόσμιου Κεφάλαιου, την μετατροπή των Σκοπίων σε προκεχωρημένη στρατιωτική βάση τους κατά της Ρωσίας.

Πέρνα τις «Πρέσπες» και σχόλασες, Αλέξη, κι αν είσαι καλό παιδί και ξαναψήσεις τον ηλίθιο όχλο, μπορεί και να σε ξαναφέρουμε στην καρέκλα Μαξίμου-διέταξε η go back madame Μέρκελ! Την άλλη στιγμή έδωσε το δαχτυλίδι του νέου δοσίλογου θαλαμοφύλακα Γκραικυλίας. Θα κάνει κι αυτός καμιά τριετία, αν κυλήσουν καλά οι υποθέσεις των αφεντικών, και ακολουθούν επόμενοι πράκτορες-υπηρέτες. Γεμάτη η επετηρίδα του δοσιλογισμού στην αποικία Γκραικυλία! Παραμένουν εκκρεμότητες, όχι μόνο και όχι τόσο ως προς τους δανειστές και την δημοσιονομική πειθαρχία. Αυτά είναι τακτοποιημένα! Η βάση Σκόπια καίει τους Αμερικάνους, που πρέπει να λειτουργήσει εντός 2019! Για αυτό την μια μέρα πέρασε από το εγχώριο Κοινοβούλιο (στα ποιήματά μου το γράφω με ύψιλον!) με τις αποστασίες και άλλα δημοκρατικά τερτίπια η προδοτική συμφωνία για την Μακεδονία των Πρεσπών και στο καπάκι την άλλη μέρα πουρνό-πουρνό ξεκίνησε η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Κι αν δεν γίνονται πρόωρες εκλογές στην Γκραικυλία, παρότι έχει χαθεί η Δεδηλωμένη, αν παρακολουθούμε κοινοβουλευτικές (ενίοτε με ύψιλον) αλλαξοκωλιές για ευκαιριακές πλειοψηφίες και σιωπηρές μειοψηφίες είναι γιατί μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου πρέπει η ΣΥΡΙΖΑϊκή συμμορία να εγκρίνει το πρωτόκολλο εισδοχής της «Β. Μακεδονίας» στο ΝΑΤΟ. Κι αυτό κανονισμένο από την η go back madame Μέρκελ!

Μετά έχουμε λήξη συναγερμού! Είναι αδιάφορο για τους ξένους επιβήτορες της Γκραικυλίας πότε ακριβώς θα γίνουν εκλογές, όσο κι αν δεν κρύβουν την επιθυμία να αλλάξει γρήγορα η σκυτάλη και να περάσει στον κύριο Κούλη, γιατί έτσι θα παιχτεί στον ΣΥΡΙΖΑ η ζαριά αν ο άνευ Τσίπ(ρ)ας δοσίλογος κρατήσει το κόμμα, για να παραμείνει εντός εναλλακτικών τους σεναρίων! Έτσι ή αλλιώς τα φρικώδη πειράματα δεν σταματούν στην Γκραικυλία, τα πιο επιτυχή εξ αυτών εφαρμόζονται πάραυτα στους άλλους όχλους της γης. Το τελευταίο επίτευγμα:

Προδοτική, ανιστόρητη συμφωνία εκχωρεί ιθαγένεια και γλώσσα, παραβιάζει εθνικές ταυτότητες και status quo (αυτό στο άμεσο μέλλον). Επιβάλλεται, φοριέται με το στανιό σαμάρι στην Γκραικυλία κόντρα στην θέληση του όχλου, ακριβώς γιατί βρίσκεται σε ταξικό λήθαργο, είναι ηλίθιος διεφθαρμένος και δια της οθόνης πολλαπλώς ψεκασμένος. Φοριέται σομπρέρο η προδοσία γιατί ανέλαβε εργολαβία να την διεκπεραιώσει το πιο φασιστικό πολιτικό κυβερνητικό μόρφωμα, που πέρασε τουλάχιστον μετά το 1974 από την άθλια αποικία, αλλά με φαιοροζέ φερετζέ της αριστεράς! Τα φαισταριά του ΣΥΡΙΖΑ, πουλάνε και την μάνα τους για την καρέκλα θαλαμοφύλακα της αποικίας, θα σεβαστούν την Μακεδονία, την συνέπεια, την αξιοπρέπεια, της αριστερά;

Όσα έγιναν στην συζήτηση και ψηφοφορία των «Πρεσπών» ξεπερνάνε κατά πολύ, τηρουμένων των αναλογιών και ιστορικών συνθηκών, σε χυδαιότητα και ραγιαδισμό την αποστασία του 1965. Και παλιά είχαμε παρόμοιες καταστάσεις, αλλά υπήρχε ισχυρή λαϊκή αντίδραση, ξηλώνανε πεζοδρόμια οι οικοδόμοι, ο κόσμος ήταν στους δρόμους. Τώρα ύπνος βαθύς! Οι διαδηλώσεις για τις Πρέσπες και την προδοσία της Μακεδονίας, διοργανώθηκαν, καθοδηγήθηκαν από ακροδεξιά στοιχεία. Πάντα το λέμε: Δίχως ταξικό κίνημα, χωρίς ΚΟΜΜΑ (όπως και να το λένε, μένει η ταξική του ουσία), δεν μπορεί πουθενά να ξημερώσει στην γη.Ιδιαίτερα στις αποικίες, όπως η Γκραικυλία, προέχει, είναι πρώτο καθήκον, είτε σας αρέσει είτε όχι, ταξικός εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας για ν’ αποτινάξουμε την ξένη κατοχή. Σιγά, που δεν θα διέλυε το κράτος και το παρακράτος τις συγκεντρώσεις για την Μακεδονία, που έγιναν για τα μάτια του κόσμου, για να έχουν να λένε οι Ελληναράδες, όπως φάνηκε από τις εξελίξεις! Για πολλοστή φορά βάλανε κουκουλοφόρους και άλλους μπαχαλάκηδες, που ο σκληρός πυρήνας τους βγήκε μέσα από την Βουλή, ήταν μπάτσοι δηλαδή, ν’ αναλάβουν υπηρεσία και να ξοδέψουν τα ληγμένα χημικά ώστε ν’ αγοράσουν από τους Εβραίους άλλα!

Σιγά μη σκάσουμε για την Μακεδονία και το εδώ και ογδόντα χρόνια προδομένο της όνομα οι αληθινοί επαναστάτες, πολίτες του κόσμου ελληνόφωνου πολιτισμού! Ίσα-ίσα που τέτοιες κατάπτυστες καταστάσεις φέρνουν μερικά χιλιοστά πιο κοντά την επανάσταση σε βαθιά αντεπαναστατικές εποχές. Το επαναλαμβάνει η ενοχλητική συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα: Η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών ξανανοίγει κατ’ εντολή των Αμερικάνων Ιμπεριαλιστών την μπαρουταποθήκη της Βαλκανικής. Είναι συνέχεια της διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας. Ακολουθεί σύντομα το Κοσσυφοπέδιο για να ξυπνήσει το βαλκανικό ηφαίστειο. Μένει να δούμε ποιος «Δούκας», πότε και πώς, θα δολοφονηθεί πάλι στο «Σαράγιεβο»! Σιγά να μην ιδρώσει ο κώλος της πολιτικής συμμορίας, που παρεπιδημεί στην Αποικία για τέτοιες λεπτομέρειες! Η καρέκλα κι η κουτάλα να είναι καλά! Ν’ αράζουν και να τρώνε μέλι ραγιαδισμού και δοσιλογισμού με παντεσπάνι προδοσίας του ευρισκόμενου σε αιώνιο λήθαργο όχλου….

————-

Υ.Γ. Την μέρα, που η Συμμορία είχε γενέθλια, 4 χρόνια στον σβέρκο του όχλου, οι βολευτάδες μας ψήφιζαν την με εθνικά και αστικά κριτήρια προδοσία των Πρεσπών. Οι ξένοι επιβήτορες της Γκραικυλίας ανέκαθεν προσφεύγουν σε συμβολισμούς για τους πράκτορές τους. Είναι κι αυτό ένα πειραματάκι για τον όχλο…

27.1.2019

Πηγή: mousapolytropos.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged