Αλέξανδρος Πλέστης: «Για ένα καλύτερο Περιστέρι»

Uncategorized
Μοιραστείτε το:

Φίλες και φίλοι,

Το βασικό πλεονέκτημα της γλώσσας είναι η σαφήνεια και η ειλικρίνεια. Όταν με κάλεσε ο Δήμαρχος μας Ανδρέας Παχατουρίδης ήταν πρωτίστως ειλικρινής και δευτερευόντως σαφής. Μου είπε ότι όπου βρεθεί και όπου σταθεί μιλάει για όλους και όλες μαζί. Μετά από περίπου δύο χρόνια συνεργασίας μαζί του, είμαι σε θέση να σας διαβεβαιώσω ότι δεν το κάνει τυχαία γιατί είναι αυτό που βαθύτατα πιστεύει. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε να καλυτερεύσουμε κι άλλο την ζωή στην πόλη μας αφήνοντας παρακαταθήκη για τα παιδιά μας ένα καλύτερο ομορφότερο και ασφαλέστερο Περιστέρι.

 Έτσι μου ανέθεσε την διαχείριση και λειτουργία του νέου μας κολυμβητηρίου στην περιοχή του Λόφου Αξιωματικών. Για να είμαι ειλικρινής απέναντι σας το πρότυπο κολυμβητήριο  δεν θα είχε αυτή την τεράστια επιτυχία αν δεν το αγκαλιάζατε από την πρώτη στιγμή όλοι εσείς.

Στο κολυμβητήριο πέρα από τα προγράμματα κολύμβησης λειτουργούν επίσης τμήματα γυμναστικής σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες με ειδικευμένα όργανα και με έμπειρους προπονητές που βρίσκονται δίπλα στους αθλούμενους. Στην μικρή πισίνα τα παιδιά μας μαθαίνουν να κολυμπούν συνοδεία πάντα ναυαγοσωστών και ειδικών γυμναστών για την καλύτερη εκπαίδευση των παιδιών. Τέλος λειτουργούν τμήματα Aqua Aerobic που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Η τεράστια επιτυχία του κολυμβητηρίου φαίνεται από τα εγγεγραμμένα μέλη τα οποία έχουν ξεπεράσει τις 6.000, τοποθετώντας το σε ένα από τα πιο σύγχρονα και καλύτερα κολυμβητήρια των Βαλκανίων.

Η ηγεσία δεν έχει να κάνει με την ανωτερότητα, την εξουσία ή τον έλεγχο, αλλά αντίθετα με την δύναμη να εμπνέεις να οδηγείς και να υπηρετείς. Το να είσαι ηγέτης σημαίνει να έχεις όραμα για τη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο και να εμπνέεις τους άλλους να ακολουθήσουν αυτό το όραμα. Αυτό με ενέπνευσε στον Δήμαρχο και συνεχίζει να με εμπνέει. Γι αυτό θα συμπορευτώ στο πλάι του και με την βοήθεια σας θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να ανταπεξέλθω σε ότι μου ζητηθεί.

Αλέξανδρος Πλέστης

Μοιραστείτε το:
Tagged