Καλλιτεχνικό Σχολείο Περιστερίου: Αντίθετος ο Δήμος Περιστερίου στην κατάργηση της μεταφοράς των μαθητών του

Uncategorized
Μοιραστείτε το:

Σχετικά με την Κοινή Υπουργική Απόφαση που καταργεί τη μεταφορά των μαθητών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Περιστερίου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας Αναστάσιος Θεοδωράκος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Ο Δήμος Περιστερίου, πάντοτε δίπλα και στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας και των κάθε μορφής αναγκών της, δηλώνει την αντίθεσή του στην κατάργηση όσων ίσχυαν, για τον τρόπο αντιμετώπισης και τη δυνατότητα μεταφοράς και μετακίνησης των μαθητών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Περιστερίου, πριν την τελευταία Κοινή Υπουργική Απόφαση και την εφαρμογή της.

Τα σχολεία μας και όλο το μαθητικό δυναμικό της πόλης, τα παιδιά μας, ο ζωτικότερος παλμός, η δύναμη και το μέλλον πόλης και κοινωνίας μαζί, έχουν προτεραιότητα και σημασία ξεχωριστή και ηχηρή, στο αυτοδιοικητικό ενδιαφέρον μας, αλλά και τις αυτοδιοικητικές μας απαιτήσεις από την κεντρική εξουσία.

Στο πλαίσιο αυτό, δεν θα πάψουμε στιγμή να προσπαθούμε και να διεκδικούμε μαχητικά, συστηματικά και επίμονα, κάθε τι που διευκολύνει και διασφαλίζει την ανέξοδη μεταφορά του συνόλου των μαθητών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Περιστερίου, χωρίς όρους και εξαιρέσεις.

Υποστηρίζοντας με μαχητικότητα, όπως άλλωστε κάνουμε πάντα, το κοινό καλό ολόκληρης της μαθητικής κοινότητας και συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στην εξυπηρέτηση και τη διασφάλισή του.

Με ενωμένες τις δυνάμεις μας, Δημοτική Αρχή και Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, θα κρατήσουμε σθεναρά απαραβίαστο το δίχτυ ασφαλείας, στις απρόσκοπτες συνθήκες της μαθητικής ζωής και της προόδου των παιδιών, της κοινωνίας της πόλης μας. Λαμβάνοντας μάλιστα και υποχρεωτικά υπόψη μας, τους πενιχρούς καιρούς που διανύουμε, λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης.

Κοινός αγώνας πόλης και φορέων, για τον κοινό κυρίαρχο στόχο, της κοινωνικής φροντίδας, προστασίας, στήριξης και ανακούφισης”.

Μοιραστείτε το:
Tagged