Η Συμφωνία των Πρεσπών φεύγει, το Μέγα Σκάνδαλο ΕΣΠΑ έρχεται και όχι μόνο!!!

Πολιτικά Κόμματα
Μοιραστείτε το:

Τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη του κατά τα φαινόμενα. Η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και όσοι κατοικοεδρεύουν στα υπόγεια του Μαξίμου, ναι αυτοί οι περίεργοι Υπουργοί Επικρατείας, που επί ΣΥΡΙΖΑ απλώς πολλαπλασιάζονται, έχουν σε εξέλιξη το plan B, προκειμένου να υπάρξει φυγή προς τα εμπρός για το κόμμα, αν και εκ του αποτελέσματος είναι πλέον φανερό ότι ο στρατηγικός  στόχος τους δεν είναι η νέα νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο περιορισμός της ήτας.

Εν μέρι το καταφέρνουν προς το παρόν. Η ψήφος εμπιστοσύνης πέρασε κατά τον σχεδιασμό, η Συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει κι αυτή οδηγώντας τους «πεφωτισμένους» μικροπολιτικούς σε εξαφάνιση προκαλώντας αύξηση της επιρροής του δικομματισμού, στόχος, όμως, είναι η αποδόμηση του ΚΙΝΑΛ που θα φέρει το κυβερνών κόμμα σε θέση ισχύος στον κεντροαριστερό χώρο. Κι επειδή όλοι πλέον γνωρίζουν ότι ο σημερινός λαός της Ελλάδας, που εκπαιδεύθηκε από τους εθνάρχες και ηγετίσκους της αντιπολίτευσης, ως λαός της εικόνας και της μιζέριας, από την μία ξεχνά εύκολα, ακόμη κι αυτά που του πιάνουν τον «κώλ…» του και από την άλλη αναζητεί διαρκώς ικανοποίηση  στο σφαγείο των ηγετών που τον κυβέρνησαν ή τον κυβερνούν, αφού ο περιούσιος λαός ποτέ δεν φταίει, αλλά όλοι οι άλλοι, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ήδη έτοιμος για το επόμενο ηθικοπλαστικό βήμα της κάθαρσης.

Με απλά λόγια είναι έτοιμος, να αφήσει πίσω του τα όσα μύρια δημοκρατικά, αντιδημοκρατικά, εθνικά, αντεθνικά, κλπ, συμβαίνουν σήμερα με την Συμφωνία των Πρεσπών, δίνοντας στον λαό, «αίμα κα σπέρμα» των υποτιθέμενων αντιπάλων που τον καταδυνάστευσαν οδηγώντας τον στην σημερινή δεινή οικονομική και κοινωνική κατάσταση.

Και ως συνήθως, όπως ακριβώς συνέβη και με την Novartis, τα νέα στοιχεία που θα βγουν στην επιφάνεια, θα αφορούν αποκλειστικά, μόνο τις περιόδους διακυβέρνησης της χώρας από την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ (λέγε ΚΙΝΑΛ), εξαιρουμένων βέβαια των κυβερνητικών τομέων στους οποίους άσκησαν κυβερνητική εξουσία οι προσχωρήσαντες σ’ αυτόν Παλαιοπασοκοι, όπως π.χ. Κουρουμπλής, Ξενογιαννακοπούλου,κλπ.

Νέα λοιπόν κατάσταση,  από την Κυριακή, αμέσως μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τους σταθερούς βουλευτές του με την συμπαράσταση των προθύμων που φαντασιώνονται ότι σώνουν προσοχή όχι την Ελλάδα, αλλά τα Βαλκάνια και την Τουρκία, ώστε ο αποφασίζων λαός να έχει κάτι νέο να ασχολείται.

Το νέο «ΜΕΓΑ» κατά ΣΥΡΙΖΑ σκάνδαλο

 Η είδηση είδε το στιγμιαίο φώς στην πρώτη σελίδα (αποσύρθηκε στα ενδότερα και κατώτερα, αμέσως μετά και σε χρόνο ρεκόρ), στο αιρετικής γραφής kourdistoportocali.com, αναφέρεται στο νέο ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ που πρόκειται να αποκαλυφθεί, με θέμα την διαχρονική διαχείριση και λεηλασία του ΕΣΠΑ, που εκτιμάται κατά την είδηση (παρατίθεται αυτούσια στην συνέχεια) ότι ξεπερνά τα 35 δις ευρώ. Σύμφωνα με όσα αφήνει το δημοσίευμα της συγκεκριμένης ιστοσελίδας να διαφανεί, και στην συγκεκριμένη περίπτωση θα υπάρχει προστατευόμενος μάρτυρας, που θα δώσει την μαρτυρία του

Πληροφορίες που διαχέονται υπογείως προς το παρόν, αναφέρουν ότι δεν θα είναι το μόνο (πραγματικό ή υποτιθέμενο) σκάνδαλο που θα δει το φως της δημοσιότητας. Πραγματικά ή υποτιθέμενα σκάνδαλα πρόκειται σύντομα να βγουν στην επιφάνεια, όχι μόνο για πολιτικούς της κεντρικής πολιτικής σκηνής, αλλά και για αυτοδιοικητικούς με κυρίαρχη θέση στους δήμους που πολιτεύονται. Το βασικό στοιχείο που τους χαρακτηρίζει είναι η πολιτική επιρροή τους στις τοπικές και όχι μόνο κοινωνίες και στόχος των νέων αποκαλύψεων που σύντομα θα προκύψουν, είναι η αποδόμησή τους, ώστε στο κενό που θα προκύψει κατά τους σχεδιαστές του εγχειρήματος να διεισδύσουν οι φίλιες τοπικές, αυτοδιοικητικές και πολιτικοκοινωνικές μάζες και ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναμείνατε στο ακουστικό σας και σύμφωνα με την πίστη και εκτίμηση του γράφοντος δεν θα πλήξετε, ανεξάρτητα από το τι θα προκύψει τελικά. Ας μην διαφεύγει ότι αρκετά από τα κελύφη των αράπικων φυστικιών είναι «τζούφια», αν και ο αγοραστής δεν μπορεί να το αντιληφθεί, όταν ο πωλητής του τα πασάρει…

Διαβάστε στην συνέχεια τη «είδηση» για το νέο ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του ΕΣΠΑ» και κρίνετε μόνοι σας, τι πρόκειται να ακολουθήσει…

«Ο Σχολάζων και Κολάζων»

Vukentra.com

——————–

EKTAKTO>Βόμβα μεγατόνων το Σκάνδαλο του ΕΣΠΑ αλλάζει το πολιτικό και επιχειρηματικό χάρτη!

ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Tα ποσά που έχουν λεηλατηθεί στην διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών ξεπερνάνε τα 30 δις ευρώ!

22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 12:01

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής ο Σύριζα εντόπισε νέα φλέβα χρυσού! Πρόκειται για την κτηνωδία των κονδυλίων του διαβόητου ΕΣΠΑ-ένα σκάνδαλο που αντιστοιχεί σε τουλάχιστο 50 ΚΕΕΛΠΝΟ.

Από την Gillian Rothschild

Στο πρωθυπουργικό γραφείο έχει φθάσει ήδη ένας ολόκληρος καλοχτενισμένος φάκελος γνωστού δικηγορικού γραφείου της Αθήνας οι επιχειρηματίες πελάτες του οποίου καταγγέλουν με στοιχεία το όργιο διασπάθισης των κοινοτικών κονδυλίων από πάσης φύσεως τρωκτικά των προηγούμενων κυβερνήσεων (αλλά και του Σύριζα)!

Tα ποσά που έχουν λεηλατηθεί στην διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών ξεπερνάνε τα 30 δις ευρώ!

Μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο στις καταγγελίες παίζει ο κ. Δ. ο οποίος μοίραζε στους εγχώριους τραχανοπλαγιάδες δις ευρώ κοινοτικών κονδυλίων. Δεν υπάρχει τυχοδιώκτης και κατσιαπλιάς των ΜΜΕ και του επιχειρηματικού κόσμου που να μην πήρε φιλέτο από την πίτα των σκοτεινού ΕΣΠΑ.

Tα ονόματα που εμπλέκονται θα προκαλέσουν πάταγο στην ελληνική κοινωνία. Είναι πολύ πιθανό το Σκάνδαλο του ΕΣΠΑ να εξασφαλίσει στον Σύριζα το κλείσιμο της ψαλίδας! Μιλάμε για πακτωλό δις που φαγώθηκαν από επιτήδειους στην Κολομβία των Βαλκανίων…

Πηγή: kourdistoportocali.com

Μοιραστείτε το:
Tagged