Λούζονται όσα έκαναν και τώρα «κλαίνε» – Φόβος ή μετάνοια για την διαμαρτυρία;

Πολιτικοί
Μοιραστείτε το:

Συλλήψεις τεσσάρων ατόμων σε Γρεβενά και Κοζάνη για τις αφίσες βουλευτών

Σε τέσσερις συνολικά συλλήψεις σε Γρεβενά και Κοζάνη, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές για αφίσες κατά βουλευτών που προτίθενται να ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, οι οποίες αναρτήθηκαν προχθές το βράδυ σε κεντρικά σημεία.

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας πρόκειται για τέσσερις άντρες, δύο σε κάθε περιοχή, σύμφωνα με το voria. gr, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα.  

Τις τελευταίες ημέρες σε πολλές περιοχές της Μακεδονίας, ομάδες πολιτών έχουν αναρτήσει αφίσες με βουλευτές από ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και Ποτάμι, οι οποίοι πρόκειται να ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Στο μεταξύ αφίσες με τους βουλευτές της Θεσσαλονίκης από ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και Ποτάμι, οι οποίοι πρόκειται να ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών και με σύνθημα «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;» αναρτήθηκαν χθες το βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στις αφίσες απεικονίζονται οι Σωκράτης Φάμελλος, Σταύρος Θεοδωράκης, Τριαντάφυλος Μηταφίδης, Αλέξανδρος Τριανταφυλίδης, Τάσος Κουράκης, Κώστας Ζουράρις, Μάρκος Μπόλαρης.

Αφίσες αναρτήθηκαν εκτός από τα διάφορα σημεία της πόλης, Λευκό Πύργο, άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου, ΑΠΘ, και στις εισόδους των γραφείων των βουλευτών.

Πηγή: liberal.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged