Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στον Δήμο Αιγάλεω

Αιγάλεω
Μοιραστείτε το:

Στο πλαίσιο του εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Δήμος Αιγάλεω διοργάνωσε δράση – εξόρμηση καθαρισμού και καλλωπισμού του Άλσους Αιγάλεω, με τη συμμετοχή των Διευθύνσεων Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου, την εθελοντική συμμετοχή του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αιγάλεω, μαθητών του δήμου μας, μελών ζωοφιλικών οργανώσεων και πολιτών, όπως της κας Όλγας Γαβάκη που συνέδραμε στη συμμετοχή των ζωόφιλων, του κ. Άκη Καλουδά, που συμμετείχε στη δράση, με την ευγενική του προσφορά να δωρίσει ξύλινασπιτάκια για αδέσποτα και το καταστήμα ειδών κατοικιδίων ζώων ”PET BOOM“ που προχώρησε στη δωρεά μπλουζών για τη δράση.

Οι συμμετέχοντες βοήθησαν στον καθαρισμό του Άλσους και στο τέλος της δράσης παρέλαβαν, συμβολικά, φυτά της Διεύθυνσης Πρασίνου για να τα μεταφυτεύσουν.

Στη δράση συμμετείχε ενεργά ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας, που ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για το εθελοντικό τους πνεύμα και τους εργαζόμενους για την άρτια οργάνωση της εξόρμησης, ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Μπίρμπας, νυν και τέως Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, μαζί με εργαζόμενους του Δήμου και δεκάδες συμπολίτες.

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας δήλωσε: Κάνοντας πράξη το, «Σκέψου Παγκόσμια, Δράσε Τοπικά», συνεισφέρουμε, ώστε η αειφόρος και ήπια ανάπτυξη να βρει τρόπους εφαρμογής στην καθημερινή πρακτική.

Μοιραστείτε το:
Tagged