Ιδού ο επίδοξος εραστής ανηλίκων κοριτσιών… Ο «εραστής-απαγωγέας της Ραφήνας»

Γεγονότα Παιδιά-Έφηβοι
Μοιραστείτε το:

Δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών ημεδαπού κατηγορούμενου για αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικης στην περιοχή της Ραφήνας

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται ότι βραδινές ώρες της 27-5-2021, κινούμενος με το αυτοκίνητό του στην περιοχή της Ραφήνας, προσέγγισε ανήλικη η οποία επέστρεφε στην οικία της με το ποδήλατό της και επιχείρησε επανειλημμένα και προστακτικά να την πείσει να επιβιβασθεί στο όχημά του. Ο ανωτέρω συνελήφθη λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τ.Α. Ραφήνας-Πικερμίου.

Πρόκειται για τον ΚΑΛΛΑ Παντελή του Νικολάου και της Ευανθίας, γεννηθέντα την 29-3-1973 στην Αθήνα

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22940-29415 του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 2-12-2021, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Μοιραστείτε το:
Tagged