Ευχαριστούμε κ. Φάουτσι!!!

Άρθρα
Μοιραστείτε το:

Η αιρετική ιστοσελίδα www.mousapolytropos.gr ευχαριστεί θερμά τoν γιατρό και σύμβουλο του Λευκού (μόνο κατ’ ευφημισμόν, είναι κατάμαυρος!) Οίκο, κύριο Άντονι Φάουτσι, που έστω με πάνω από ένα έτος καθυστέρηση την επιβεβαίωσε με τον τρόπο του, σε ό,τι από τον Μάρτιο του 2020 έχει με έμφαση γράψει: Ο ιός COVID-19 κατασκευάστηκε στο χημικό εργαστήριο από Αμερικάνους, Κινέζους και άλλα καλόπαιδα ειδικούς, που έκαναν για πολλά χρόνια πειράματα με νυχτερίδες!  Ο κ. Α. Φάουτσι «αποκάλυψε» ότι  οι ΗΠΑ χρηματοδότησαν με 600.000 δολάρια το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν για πέντε έτη προκειμένου να διερευνηθεί εάν οι Κορωνοϊοί της νυχτερίδας είναι ή όχι σε θέση να προσβάλουν το ανθρώπινο είδος!

του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Τί δουλειά έχουν επιστήμονες να πειραματίζονται με φονικούς ιούς και δη με νυχτερίδες για πάνω από δέκα χρόνια αγνοώντας μάλιστα επείγουσες προειδοποιήσεις συναδέλφων τους;-ρωτάμε εδώ και 16 μήνες! Για να γίνει ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος του Καπιταλισμού κατά της ανθρωπότητας με τρισεκατομμύρια δολάρια κέρδη και τρομερές, πρωτοφανείς, παγκόσμιες φασιστικές δοκιμές και μέτρα, που ο Χίτλερ φαντάζει μικροκομπιναδόρος μπροστά στα σύγχρονα SS και δήμιους της εξουσίας (γιατρούς και άλλους επίορκους ειδικούς) με τις νέες σβάστικες (τις βρωμερές μάσκες).

Όπως αναφέρει ο διεθνής Τύπος, τα 600.000 δολάρια δόθηκαν από κρατικό αμερικανικό οργανισμό, που καθορίζει τις πολιτικές για την αντιμετώπιση μολυσματικών ασθενειών, το National Institute Of Allergy and Infectious Diseases, του οποίου προΐσταται ο Φάουτσι. Τα κονδύλια διοχετεύτηκαν στην ομάδα εργασίας EcoHealth Alliance, το οποίο έδωσε τα χρήματα στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν. Ωστόσο, βάσει άλλων αναφορών και δημοσιευμάτων του 2020, έχουν δοθεί έως τώρα  7,4 εκατ. δολάρια σε δύο δόσεις των 3,7 εκατ. Οι δηλώσεις Φάουτσι έγιναν στα πλαίσια της προσπάθειας των Η.Π.Α. να ενοχοποιήσουν την Κίνα για τον Α‘ Παγκόσμιο Βιοχημικό Πόλεμο και να καλύψουν την συνενοχή τους. Όπως αναμένετο η Κίνα διέψευσε δεικτικά: Οι αμερικανικές ελίτ έχουν εκφυλιστεί ηθικά και ο Φάουτσι ανήκει σε αυτές». Βγάζει κόρακας κοράκου μάτι;

Από την πρώτη στιγμή γράψαμε ότι είναι αδιάφορο αν την… έφεραν οι Αμερικάνοι στους Κινέζους ή αντίστροφα στην διασπορά του ιού όσο κι αν οι εξελίξεις συνηγορούν έως τώρα υπέρ της πρώτης εκδοχής, το κρίσιμο και τραγικό έγκειται στο ότι ο Καπιταλισμός, το πιο φρικτό  σύστημα αφότου ο πίθηκος έγινε άνθρωπος, θυσιάζει  όλη την γη στο κυνήγι του μέγιστου κέρδους. Εμείς μαζί με τις θερμές ευχαριστίες στον κ. Α. Φάουτσι δεν έχουμε παρά να δημοσιεύσουμε ξανά, για τους νέους μας αναγνώστες αλλά και για την δικαίωση της Ιστορίας το άρθρο της 22ας Μαρτίου 2020.

Βιολογικός πόλεμος: COVID-19

Ο Κορωνοϊός είναι πρώτος μετά τον Β’ Παγκόσμιο μαζικός βιολογικός πόλεμος και συγχρόνως εκτεταμένη ψυχολογική επιχείρηση τρόμου και πανικού του όχλου, που διεξάγουν ο Ιμπεριαλισμός και το Κεφάλαιο, οι στυγνοί εγκληματίες της ανθρωπότητας, που όλοι συνένοχα υπηρετούμε και προσκυνούμε, αντί να ξεσηκωθούμε σε όλη την γη να τους στείλουμε στον διάβολο! Δεν είμαστε αφελείς, ηλίθιοι ή μαλάκες για να πιστέψουμε ότι μηρμηγκοφάγος με αράχνες και νυχτερίδες μόλυναν πέντε Κινέζους και μόλις σε δυο μήνες έγινε παγκόσμιο γαϊτανάκι θανάτου! Αυτό κι αν είναι σενάριο συνωμοσιολογίας, όχι τα προφανέστατα, τεκμηριωμένα και κυνικά της Κασσάνδρας. Κι αν δεν υπήρχε νέος δραστικά θανατηφόρος ιός, έπρεπε να τον επινοήσει ο Καπιταλισμός ως μόνος, μοιραίος αφέντης του πλανήτη. Για αυτό έβαλε κάτι καλούς εξωμότες επιστήμονες να δουλεύουν εντατικά κι αποτελεσματικά για πρώτη ζήτηση.

Όσο κυλά  ποταμός του χρόνου φέρνει διαρκώς νέες προσχώσεις για το φονικό κόλπο. Ότι, λόγου χάρη, εδώ και πέντε χρόνια γίνονται στην Κίνα και στις Η.Π.Α. εργαστηριακά πειράματα με νυχτερίδες προς μελέτη της μετάλλαξης ειδών. Ότι από το 2003 ή από το 2010 εκτελούνται έρευνες εν είδει βιοχημικών ασκήσεων για την παρασκευή εμβολίων και φαρμάκων για ιούς, που ίσως ενσκήψουν και άλλα, που συνιστούν ολέθριες εκδοχές για το πώς βυσσοδομούν μυστικά και ύπουλα στα βαθιά υπόγεια της κοινωνίας καλοπληρωμένα ανθρωπόμορφα τέρατα της εξουσίας. Επειδή scripta manent το σημαντικότερο το διαβάσαμε στο in.gr δημοσιευμένο το 2015 από το «Nature Medicine»:

Ερευνητές από τις  Η.Π.Α., την Κίνα και Ελβετία συνδύασαν τμήματα του ιού SARS με συγγενικό κορωνοϊο των νυχτερίδων και κατασκεύασαν στο εργαστήριο νέο υβριδικό ιό με ονομασία SHCO-14. Δοκίμασαν το τέρας τους σε ποντίκια και στο ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα και απεφάνθησαν ότι μπορεί να μολύνει ανθρώπους, να προκαλέσει επιδημίες και για αυτό πρέπει οι επιδημιολόγοι να επαγρυπνούν. Σκουλήκια! Κατασκεύασαν φονικό ιό και με ειδεχθές θράσος είπαν: Προσέξτε, θα ’ρθει ώρα να τον ρίξουμε! Συνετοί ερευνητές έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου αλλά η αμερικανική κυβέρνηση έκρινε ότι δεν συντρέχουν λόγοι να σταματήσουν οι έρευνες! Ο ιολόγος του Ινστιτούτου Παστέρ στο Παρίσι Σάιμον Γουέιν Χόμπσον δήλωσε: «Αν ο ιός κατάφερνε να αποδράσει, ουδείς θα μπορούσε να προβλέψει τις εξελίξεις». «Το μόνο, που προκύπτει από αυτήν την μελέτη είναι η δημιουργία ενός νέου, μη φυσικού ρίσκου» (Ρίτσαρντ Εμπράιτ, Πανεπιστήμιο Ράτγκερς, Νιου Τζέρσεϋ). Έχει πολύ δουλειά και ο ιστορικός του μέλλοντος! 

Πολλές φορές μετά το Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ο Καπιταλισμός έριξε εν καιρώ ειρήνης τροχιοδεικτικούς ιούς και άλλες ασθένειες για να πλήξει κοινωνικά και οικονομικά την μάνα του πολιτισμού Ανατολή κι άλλες χώρες  αναπτυσσόμενες. Διεστραμμένων γυμνάσια για μέλλουσες πανδημίες, για κανονικούς πολέμους, πρωτίστως για επόμενο Παγκόσμιο. Έμπολα, Η1Ν1, των πουλερικών, χοίρων,  αγελάδων, προβάτων, που τρώνε κουτόχορτο! Προφανέστατη η απάντηση σε όσους ρωτάνε πονηρά ή καλοπροαίρετα: Ο Έμπολα είχε στην Δ. Αφρική από το 2012-2016 πάνω από 11.300 νεκρούς και ο Η1Ν1 από τον Απρίλιο του 2009 ως τον Αύγουστο του 2010 «σκότωσε» σε 241 χώρες 18.500 άτομα. Γιατί τότε δεν έγινε τόσος χαμός και πανικός, όπως σήμερα με τον COVID-19;

Επειδή στην συντριπτική πλειοψηφία οι ανθρωποθυσίες στον βωμό άνομου, άπειρου καπιταλιστικού κέρδους αφορούσαν την Ασία, την Αφρική. Οι Δυτικοί κανίβαλοι ποτέ δεν θεωρούν ανθρώπους  Ασιάτες, Αφρικανούς κaι άλλους, που είχαν  σκλάβους! Ενώ τώρα ο COVID-19 όχι μόνο πέρασε εύκολα και αναίμακτα, για τον μέγεθος του πληθυσμού της, από την Κίνα αλλά κι έγινε ηθελημένα ή αθέλητα μέγα σφάλμα. Τους  ξέφυγε (ηθελημένα) η κατάσταση, ο ιός έφθασε μετανάστης, πλήττει την βάρβαρη Δύση, που μετρά χιλιάδες φέρετρα. Κάνανε το κρίσιμο λάθος, που σπάει την ρουτίνα κάθε συστήματος και φέρνει το νέο-όπως λέμε οι επαναστάτες φιλόσοφοι-ανεξάρτητα αν είναι ωφέλιμο ή βλαβερό και για ποιόν. Όλα είναι σχετικά και ταξικά!

Όταν με τα γελοία κι έωλα ιδεολογήματα της παγκοσμιοποίησης κάνεις όλο τον κόσμο τεράστιο χωριό να τον ελέγχεις απόλυτα με ψηφιακές αλυσίδες, να τον ληστεύεις χοντρά και αδιαμαρτύρητα, δεν μπορεί να μην πληρώνεις το  κόστος των επιλογών, κυρίως τις συνέπειες ενδεχόμενων (ηθελημένων) σφαλμάτων. Και αυτά καλοδεχούμενα εφόσον αποφέρουν  υπερκέρδη. Σιγά μη νοιαστεί ο πανάθλιος Καπιταλισμός για χιλιάδες θύματα σε καιρό ειρήνης, όταν έκανε δυο Παγκόσμιους Πολέμους με πάνω από 90 εκατομμύρια νεκρούς και πυρηνικούς βομβαρδισμούς στην Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι-να μιλήσουμε για τα πρόσφατα και μεγάλα του εγκλήματα.

Το βιοχημικό πείραμα κατά της ανθρωπότητας με κωδική ονομασία COVID-19 συνιστά πρώτη τόσο μεγάλη σε  κατά τεκμήριον ειρηνική εποχή επιχείρηση πληθυσμιακών εκκαθαρίσεων και μάλιστα στην καρδιά του συστήματος. Μέχρι τώρα την επιλογή ειδών διεξάγει η Φύση αργά, σταθερά και με νόμους, που διαμορφώνονται κατά τυχαία και αέναη ροή του χάους, όπου άνθρωπος κι όλη η γη δεν είναι παρά κόκκος αστρόσκονης στο σύμπαν. Έρχεται ο Καπιταλισμός να υποκαταστήσει την φυσική επιλογή βίαια, ραγδαία και με ταξικά κριτήρια, πρωτίστως  για ανθρώπινα ζωντόβολα, που τον προσκυνούν πλην με ολέθριες επιπτώσεις στον πλανήτη. Προσωρινά, φυσικά, γιατί ο Παγκόσμιος Πόλεμος  καλπάζει, είναι ο ανίκητος, που βάζει ανεξίτηλη σφραγίδα και κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Η δημιουργική καταστροφή φέρνει καινούρια ζωή, πρωτίστως όταν υπερβαίνει τα ασφυκτικά ανθρώπινα μέτρα και «χορεύει» στου σύμπαντος τον ρυθμό! Το άκρως επικίνδυνο είναι όταν προσπαθεί μάταια, έχει αυταπάτη ότι μπορεί να την ορίζει με το ζόρι, κόντρα στην Φύση ο Καπιταλισμός!

Το ότι στο χιτλερικό πείραμα COVID-19 τους «ξέφυγε η μπάλα», με ή χωρίς εισαγωγικά, ηθελημένα ή αθέλητα, είναι κι αυτό μέρος του ολέθριου παιχνιδιού.  Συστατικό, φρικώδες, εναλλακτικό ενδεχόμενο του Μεγάλου Κόλπου.  Όταν ενορχηστρώνεις τεράστια ασύμμετρη πολεμική επιχείρηση δεν μπορεί να μην έχεις, πληθώρα παράπλευρων ωφελειών και απωλειών. Τις περιμένεις, όταν δεν τις επιδιώκεις. Αυτές κι αν είναι πληθωρικά ταξικά μεγέθη! Ωφέλειες για τον Ιμπεριαλισμό και τον Καπιταλισμό.  Απώλειες για την ανθρωπότητα, για τους όχλους του ντουνιά, που απλώς υπομένουν ιώβεια και θρησκόληπτα και δεν επαναστατούν να γίνουν λαοί, που ορίζουν το είναι και το έχειν τους…

Παράλληλο εξίσου ολέθριο παιχνίδι, που διέπεται και από την αρχή συγκοινωνούντων δοχείων. Κάθε εξουσία μετρά,  δίνει προτεραιότητα στην ευέλικτη, εναλλακτική δράση, βλέποντας κάθε στιγμή τί την συμφέρει και δεν λειτουργεί με άκαμπτα και προαποφασισμένα σενάρια. Το διατυμπανίζει η συνωμοσιολόγα Κασσάνδρα: Προκειμένου να κερδίσει έστω μια ώρα ζωής και αμύθητα εκατομμύρια ματωμένα υπερκέρδη, ο Καπιταλισμός όχι μόνο κάνει τον άνθρωπο πίθηκο να τον ελέγχει απόλυτα και να τον απομυζά αλλά και καταστρέφει την γη.  Αν δεν παρέμβει έγκαιρα, καταλυτικά ο Πατέρας Πόλεμος κι η ολέθρια καπιταλιστική δράση συντονιστεί με περιβαλλοντική καταστροφή, που επιτελεί το μόνο σύστημα εξουσίας; Γαία πυρί μιχθήτω!

Το επικίνδυνο για τον βιολογικό-βιοχημικό πόλεμο COVID-19 είναι ότι ανοίγει φάμπρικα ασύμμετρων εγκληματικών πειραμάτων, που ουδείς γνωρίζει πού καταλήγουν. Συνετελέσθη η πρώτη  τερατογέννηση.  Φαίνεται ότι περιφερειακές συγκρούσεις, μεγάλοι πόλεμοι βαίνουν εκ παραλλήλου για την ώρα με… Κορονοϊούς, με ασύμμετρα όπλα του χημικού εργαστηρίου. Αόρατοι εχθροί, που οι χρήστες τους ηθελημένα ή όχι μπορούν να κάνουν λάθος. Αστοχίες υλικού ίδιον του καπιταλισμού, σε κάθε πολιτικό ή άλλο παιχνίδι, που όσο πιο άναρχα διεξάγεται, τόσο πιο φρικτές παράπλευρες απώλειες (για την κοινωνία) και ωφέλειες (για το Κεφάλαιο). Φαντασθείτε ν’ αρχίσουν πόλεμοι ιών, όταν δεν θα μπορούν να γεφυρωθούν αντιθέσεις, καθώς ο Καπιταλισμός δίχως αξιόμαχο αντίπαλο δέος τρώει μετά το 1992 τις σάρκες! Όταν λείψει το νερό! Και είναι γεμάτη η γη πυρηνικά! Πειράματα τελεσίδικου(;) Παγκόσμιου Πολέμου όταν ξανάρθει ο τρελός. Θα τον στήσει πάλι το  Κεφάλαιο…

22 Μαρτίου 2020

Πηγή: mousapolytropos.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged