Βλάκες γονείς ή βαλτοί… αρνητές του self test; Κατηγορίες «Περί εσχάτης προδοσίας και σύστασης εγκληματικής συμμορίας»!!!

Επαγγελματική
Μοιραστείτε το:

Το κίνημα των «γενναίων»  αρνητών του self test

Μήνυσε καθηγητές του γιου της γιατί δεν του επέτρεψαν να μπει στο σχολείο χωρίς self test

Μητέρα στη Λάρισα μήνυσε καθηγητές για «βασανισμό» και «εσχάτη προδοσία» γιατί απαγόρεψαν την είσοδο του γιού της στο σχολείο χωρίς self test

Τρεις καθηγητές Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) Λάρισας μήνυσε χθες, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερίας», μητέρα μαθητή για τη διάπραξη – κατά δήλωσή της – αδικημάτων όπως αυτά… του «βασανισμού», της «εσχάτης προδοσίας»,των «εγκλημάτων κατά ανθρωπότητας», αλλά και… της «σύστασης εγκληματικής οργάνωσης».

Όπως αναφέρει το onlarissa, η Λαρισαία μητέρα αντέδρασε στην απόφαση των εκπαιδευτικών να μην επιτρέψουν στον μαθητή – γιο της να παρακολουθήσει χθες μαθήματα στο σχολείο του καθώς δεν έφερε μαζί του τη βεβαίωση του ελέγχου αυτοδιάγνωσης (self test) για τον κοροναϊό και αργά χθες το μεσημέρι προσέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας, μηνύοντας τόσο τη διευθύντρια του ΕΠΑΛ όσο και δύο ακόμη καθηγητές, καταθέτοντας μια πολυσέλιδη αναφορά με πρωτοφανείς κατηγορίες σε βάρος εκπαιδευτικών.

————–

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο πατέρας του μαθητή που πήγε στο σχολείο χωρίς να κάνει self test

Μετά από μήνυση για απειλή και εξύβριση που κατέθεσε ο διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Θέρμης συνελήφθη ο πατέρας του μαθητή που πήγε στο σχολείο χωρίς να κάνει self test

Ο πατέρας του μαθητή της Β’ Λυκείου του 1ου ΓΕΛ Θέρμης ο οποίος την Δευτέρα το πρωί διαπληκτίστηκε με τον διευθυντή του εκπαιδευτικού συγκροτήματος, καθώς ζητούσε ο γιος του να μπει στην τάξη παρότι δεν είχε κάνει το υποχρεωτικό self test.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, αστυνομικοί χθες το βράδυ συνέλαβαν το γονέα ο οποίος σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ προχώρησαν στη συγκεκριμένη ενέργεια μετά από μήνυση για απειλή και εξύβριση που κατέθεσε ο διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Θέρμης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη σύλληψη γονέα που πραγματοποιείται σε διάστημα λίγων 24ώρων με αφορμή την άρνηση να αυτοεξεταστούν με self test τα παιδιά τους για να συμμετάσχουν δια ζώσης στα μαθήματα.

Πριν από πέντε ημέρες ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης είχε παραγγείλει τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή το περιστατικό στο 1ο ΓΕΛ Ευόσμου, ζητώντας να σχηματιστεί δικογραφία σχετικά με αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πολίτες που καλούν τους μαθητές να πηγαίνουν στα μαθήματα χωρίς τα απαραίτητα τεστ ανίχνευσης του κορονοϊου.

———-

Μήνυση σε διευθυντή λυκείου από πατέρα αρνητή των self test

Μήνυση σε βάρος του διευθυντή του 1ου Λυκείου Θέρμης κατέθεσε ο πατέρας του μαθητή που χθες προσήλθε χωρίς βεβαίωση αρνητικού self test στο σχολείο.

Πρόκειται για τον 58χρονο άνδρα που συνελήφθη χθες όταν προκάλεσε ένταση στο σχολείο του γιου του, επειδή δεν επιτράπηκε στον μαθητή να εισέλθει στην τάξη χωρίς προηγούμενη υποβολή σε αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self-test).

Είχε προηγηθεί μήνυση εναντίον του 58χρονου από τον διευθυντή του σχολείου που συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία. Ο ίδιος πάντως αφέθηκε ελεύθερος, κατόπιν ορισμου δικασίμου, ενώ ο γιος του προσήλθε για δεύτερη ημέρα στο σχολείο χωρίς να έχει προηγηθεί self test.

«Παρέλαβα ένα εξώδικο από τον γονέα, όπου κάνει λόγο για εσχάτη προδοσία και σύστασης εγκληματικής συμμορίας» ανέφερε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο διευθυντής του σχολείου Π. Μάρκου.

Το παιδί, όπως είπε,  αρνείται κατηγορηματικά να κάνει το τεστ, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά δεν συμμερίζονται την άποψη του συμμαθητή τους,  πρόσθεσε ο κ. Μάρκου.

Πηγή: in.gr /newsbeast.gr /in.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged