ΚΚΕ: Να αποχωρήσουν οι δυνάμεις καταστολής από το Περιστέρι

Περιστέρι
Μοιραστείτε το:

Από νωρίς το απόγευμα στην κεντρική πλατεία του Περιστερίου, έξω από το Δημαρχείο της πόλης στους γύρω δρόμους και στενά, δίπλα σε μικρά παιδιά που παίζουν και ανθρώπους που κάνουν μία βόλτα για να ξεσκάσουν αντικρίζει κανείς πάνοπλους αστυνομικούς, κλούβες και περιπολικά.

Η απαράδεκτη αυτή εικόνα μαζί με την τραγική εξέλιξη της πανδημίας έχει τη σφραγίδα της πολιτικής της κυβέρνησης που αφήνει τα δημόσια νοσοκομεία να στενάζουν και προσαρμόζει τα υγειονομικά πρωτόκολλα στις ανάγκες των επιχειρηματικών ομίλων κάνοντας τα λάστιχο.

Το γνωστό κακοπαιγμένο θεατρικό ότι “για την πανδημία και τα κρούσματα φταίνε οι ανεύθυνοι πολίτες” δεν φτουράει πλέον. Ο λαός μας έχει πάρει την ευθύνη που του αναλογεί. Απαιτούμε να αποχωρήσουν εδώ και τώρα οι δυνάμεις καταστολής από το Περιστέρι.

Η πανδημία δεν αντιμετωπίζεται με κρατική καταστολή, αλλά με ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας, με μέτρα πρόληψης και προστασίας του λαού και της νεολαίας στους χώρους δουλειάς και σπουδών.

Παρέμβαση στον δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη έκανε ο Γιώργος Σιδέρης, εκλεγμένος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δημοτικό συμβούλιο καλώντας τον να απαιτήσει να φύγουν από το Περιστέρι οι δυνάμεις καταστολής.

ΤΟ Περιστερίου – Νοτιοδυτικών Συνοικιών Αττικής του ΚΚΕ

Μοιραστείτε το:
Tagged