Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας διαψεύδει περιστατικό απόπειρας απαγωγής κοριτσιού

Αιγάλεω
Μοιραστείτε το:

Η δημοτική αρχή, διαψεύδει κατηγορηματικά το περιστατικό απόπειρας απαγωγής κοριτσιού στο δήμο μας.

Ουδέποτε ενημερωθήκαμε επίσημα ότι έλαβε χώρα αυτό ή παρόμοιο γεγονός, ούτε μας δόθηκε ποτέ ανάλογη επιβεβαίωση από το αστυνομικό μας τμήμα, με το οποίο επικοινωνήσαμε.

Πρόκειται προφανώς για πληροφορίες ανεπίσημες, που διαδίδονται από στόμα σε στόμα, ενώ στην πραγματικότητα αν είχαν συμβεί τόσο σοβαρά περιστατικά θα είχαν άμεσα γίνει επίσημες καταγγελίες, τόσο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μας, όσο και αναφορές στο δήμο.

Ας είμαστε, λοιπόν, επιφυλακτικοί στη διαφορά της είδησης από την αόριστη φήμη, καθώς και στη στοχοποίηση συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων.  Η υπερκαχυποψία, δε βοηθά, όπως επίσης δε βοηθά η παραπληροφόρηση ή η κατασκευή τρομολαγνικών ειδήσεων.

 Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας παραμένει ευτυχώς έως τώρα ασφαλής για τα παιδιά μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι γονείς δεν οφείλουν να συνεχίσουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ειδικά όσοι αφήνουν μικρά παιδιά μόνα τους στο αυτοκίνητο για να ψωνίσουν, έστω και για λίγα λεπτά, καλό είναι να αποβάλουν την επικίνδυνη αυτή πρακτική. Υπευθυνότητα λοιπόν και προσοχή, ώστε να μην τεθεί ποτέ σε κίνδυνο κανένα παιδί.

Μοιραστείτε το:
Tagged