Συνελήφθη ο παιδεραστής τραυματιοφορέας του «Αγία Σοφία» – Δίωξη για τρία κακουργήματα

Γεγονότα Παιδιά-Έφηβοι
Μοιραστείτε το:

Σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων: Συνελήφθη και διώκεται για 3 κακουργήματα ο τραυματιοφορέας του “Αγία Σοφία”

Για 3 κακουργήματα, σχετικά με σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”, διώκεται ο τραυματιοφορέας σε βάρος του οποίου διεξαγόταν έρευνα. Μάλιστα διατάχθηκε η σύλληψή του και θα οδηγηθεί στον ανακριτή ώστε να απολογηθεί για όσα κατηγορείται, αλλά αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπισή του.

του Π. Στάθη

Τα αδικήματα σε βάρος του αφορούν αποπλάνηση ανηλίκου κατά συρροή, κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή, κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, αλλά και το πλημμέλημα της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Η δίωξη ασκήθηκε μετά από τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την εισαγγελέα Χάιδω Ζούγρη, η οποία μετά από παραγγελία της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, ερεύνησε τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση δύο παιδιών ηλικίας 6 και 8 ετών στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”.

Η δράση του τραυματιοφορέα αποκαλύφθηκε όταν μια ειδικευόμενη γιατρός και επιμελήτρια φέρεται να τον είδε την ώρα που τοποθετούσε τον καθετήρα σε ένα 6χρονο κοριτσάκι, να το αγγίζει στην περιοχή των γεννητικών του οργάνων, ενώ εκείνο βρισκόταν σε αναισθησία. Ωστόσο, επειδή φοβήθηκε ότι ίσως δεν είδε καλά, αποφάσισε να παρακολουθήσει τις κινήσεις του, για να διαπιστώσει λίγο αργότερα ότι έκανε ακριβώς το ίδιο σε ένα 8χρονο κορίτσι, λίγο πριν διασωληνωθεί.

Πηγή: capital.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged