Anonymous: Η διεφθαρμένη οικογένεια Ερντογάν λεηλατεί την Τουρκία – Σύντομα θα λάβουν την «αμοιβή» τους…

Τουρκία
Μοιραστείτε το:

Ο Αλμπαϊράκ τσέπωσε 14 δισ. ευρώ εν αγνοία του Ερντογάν – Εκδιώχθηκε από τον Ερντογάν, αν και γαμπρός του, γιατί αποδείχθηκε «μονοφαγάς»…

Δέσμιος της διαφθοράς  του και  της οικογένειάς του βρίσκεται πλέον ο Ταγίπ Ερντογάν, ο πολυχρονεμένος νέο-σουλτάνος της Τουρκίας, γεγονός που φαίνεται ότι αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα της προβαλλόμενης κυριαρχικής εξουσίας του, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.

Σύντομα, από την ευδοξία της «Περιφερειακής Δύναμης» και του Περιφερειακού Ηγέτη που όλοι τον «προσκυνούν», παρακαλετός στα τέσσερα  να μην πονέσει, μόλις η νέα ηγεσία των ΗΠΑ, αρχίσει να στρίβει την  ισπανικού τύπου στραγγαλίστρα, αφού  άπλωσε πόδια και χέρια, πέρα απ’ αυτό που μπορούσε, απαιτώντας μάλιστα απ’ όλους σεβασμό και αναγνώριση  για τις ηγετικές του ικανότητες…

Αδυνατεί πλέον να κατανοήσει, ότι τα αρχεία της ΜΙΤ, (της Μυστικής Τουρκικής Υπηρεσίας), για ηγέτες και στελέχη αλλοδαπών κρατικών υπηρεσιών ή τα «δώρα» του σ’ αυτούς με την μορφή «μετρητών» αλλά και άλλου τύπου εκδουλεύσεων, όπως εμμέσως πλην σαφώς αφήνουν να διαρρέει οι έχοντες γνώση, -φυσικά πρόσωπα και υπηρεσίες της αλλοδαπής-, δεν παράγουν πλέον «δουλείες» ή με απλά λόγια  αδυνατούν πλέον να επιβάλουν επηρεασμούς στα επιθυμητά του Ερντογάν.

Η αμερικάνικη Κυβέρνηση του Μπάιντεν ήδη τον έχει βάλει στην κατηγορία αυτών που «εκλιπαρούν» για μία συνάντηση έστω και στα όρθια, υποβάλλοντας τον, στο μαρτύριο της σταγόνας, ενώ πέρα από τις επίσημες δηλώσεις έχουν ανοίξει και την κάνουλα των αποκαλύψεων για το βίο και την πολιτεία, όχι μόνο του ίδιου αλλά και του στενού οικογενειακού και πολιτικού κύκλου του, ώστε το μήνυμα να εμπεδωθεί πλήρως, από αυτό τον εσμό  που κυβερνά σήμερα την  Τουρκία.

Για όποιον αμφιβάλει, τα δύο πρώτα «τηλεγραφήματα» εμπέδωσης του μηνύματος και χειροπαιδαγώγησης του υπερφίαλου τούρκου Προέδρου είναι α) η  αποκάλυψη από τους Anonymous της κατάχρησης των 14 δίς ευρώ από τον γαμπρό του Αλμπαϊράκ που παρουσιάζεται ως είδηση στην συνέχεια και β) η αποκάλυψη μέσω  αστυνομικών υψηλόβαθμων στελεχών της Κολομβίας για το Σύστημα εμπορίας  ναρκωτικών, -ηρωίνης και κοκαΐνης-. Που διευθύνει και νέμεται ο πολυπράγμων Υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σοϊλού.

Κι είναι μόνο η αρχή… Σε αναμονή λοιπόν και διασκεδάστε το… Ας πρόσεχε ο «φίλτατος» Ερντογάν… και οι κολλητοί του…

Μεγάλο «πράγμα» το Καλάμι… αν έχει και αγκίδες…

«Επίκουρος»

————

Διαβάστε στην συνέχεια τις αποκαλύψεις των Anonymous για τον διεφθαρμένο γαμπρό του Ερντογάν… Μπεράτ Αλμπαϊράκ…

Anonymous: Ο Αλμπαϊράκ έκδιώχθηκε γιατί πήρε 14 δισ. ευρώ εν αγνοία του Ερντογάν

Η παγκοσμίου φήμης ομάδα χάκερ Anonymous προέβη σε έναν ισχυρισμό που προκαλεί τουλάχιστον πανικό και αφορά στην παραίτηση του πρώην υπουργού Οικονομμικών της Τουρκίας και γαμπρού του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ.

του Πέτρου Κράνια

Τα έγγραφα που κοινοποιήθηκαν στο Twitter, η ομάδα χάκερ ισχυρίζεται ότι αποτελούν αποδείξεις των χρημάτων που στάλθηκαν από το υποκατάστημα της Ziraat Bank, στο Gaziosmanpaşa, στη γερμανική Deutsche Bank στη Φρανκφούρτη. Οι Anonymous έγραψαν: “Ρέις (Προσφώνηση προς τον Ερντογάν, σημαίνει “επικεφαλής”), έδιωξες τον Μπεράτ επειδή είχε 14 δισεκατομμύρια ευρώ που δεν γνώριζες; Δεν το περιμέναμε από εσένα”, είπε.

Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, η διάσημη ομάδα χάκερ δημοσίευσε τα βιογραφικά και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου των ατόμων που προσέλαβε ο υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, και οι οποίοι αποτελούν συγγενείς και φίλους του. Η κίνηση αυτή ήρθε ως απότοκος της κίνησης του Τούρκου ΥΠΕΣ, ο οποίος αποκάλεσε τους διαδηλωτές του πανεπιστημίου του Βοσπόρου “τρομοκράτες” και “ανώμαλους”.

Το γκρουπ έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς πολλάκις έχει κάνει δημοσιεύσεις εγγράφων σχετικά με τις παράνομες συναλλαγές μεταξύ και του Ερντογάν, αλλά και τον γιων του, ιδιαιτέρως του Μπιλάλ, ο οποίος ήταν και ο πρωταγωνιστής του σκανδάλου πριν από σχεδόν μία δεκαετία. Έχουν επανειλημμένα απαιτήσει την παραίτηση του Τούρκου προέδρου.

Πηγή: capital.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged