Ατσαλάκωτος – Η Μαντάμ Σουσού 11 δολοφονιών !!!

Γνώμες Τρομοκρατία,
Μοιραστείτε το:

Η Μαντάμ Σουσού των 11 δολοφονιών !!!

Ατσαλάκωτος στα χρόνια, ίδιος, ολόιδιος. Δεν είναι να το καμαρώνει. Τόσο αδιαπέραστα τα μέσα του από συναίσθημα, από τύψεις, από λάθη. Και έκτοτε, μόνο να έχει συνθήκες που να αντιπροσωπεύουν τη φήμη του. Ως άνθρωπος ανώτερης κάστας. Μια Μαντάμ Σουσού της Τρομοκρατίας που αρνείται τον «Μπίθουλα» του Δομοκού.

της Ρέας Βιτάλη

Κι άντε τώρα να τιθασεύσεις τα μέσα σου, να μπουν σε σειρά οι σκέψεις, να βγάζει νόημα ο αναγνώστης σου. Ενώ από κάθε σου κύτταρο ανεβαίνει μόνο κραυγή ζωώδης. Εκεί που τελειώνει η λογική, εκεί που αυτοκτονεί η νόηση, εκεί που τινάζουν μυαλά οι νοήμονες.

Τι «σειρά» να πιάσεις, αναγνώστη, να μιλήσεις, να γράψεις; Ο κ. Κουφοντίνας, κατά συρροή δολοφόνος, καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια για 11 ανθρωποκτονίες. Ο διαβόητος «Λουκάς». Ατσαλάκωτος στα χρόνια, ίδιος, ολόιδιος. Δεν είναι να το καμαρώνει. Τόσο αδιαπέραστα τα μέσα του από συναίσθημα, από τύψεις, από λάθη.

Σιγά! Οι δολοφονίες του είχαν φιλοσοφικό, υψηλό περιεχόμενο. Εκτοτε, μόνο να έχει συνθήκες που να αντιπροσωπεύουν τη φήμη του. Ως άνθρωπος ανώτερης κάστας. Μια Μαντάμ Σουσού της Τρομοκρατίας που αρνείται τον «Μπίθουλα» του Δομοκού. Λες και όσοι είναι φυλακισμένοι εκεί είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού και κάποιος της σειράς Κουφοντίνα δεν είναι για εκείνα τα λημέρια.

Eχετε πιο ταξικό από κάποιον που έκανε ταξική πάλη; Και σπεύδει σειρά «παιδιών» να τον αγκαλιάσουν, να του συμπαρασταθούν, να τον συντρέξουν. Να διεκδικήσουν χέρι με χέρι το δίκιο του. Να επικαλεστούν ανθρωπισμό και δικαιοσύνη.

Γιατί είναι άδικο ο Δομοκός; Αν άδικος για τον Κουφοντίνα, γιατί είναι δίκαιος για άλλους; Δημήτρης Αρκούδης, Μαρία Γιαννακάκη, Πέτρος Δαμιανός, Αννέτα Καββαδία, Μαρία Κανελλοπούλου, Παύλος Κλαυδιανός, Γιώργος Κυρίτσης, Πάνος Λάμπρου, Νίκος Μανιός, Γρηγόρης Μαρκέτος, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Άλκης Ρήγος, Μανώλης Σαρρής, Νίκος Τσιγώνιας και άλλοι και άλλοι. Δεκαεπτά μέλη, όλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Εξαιρετικά ενδιαφέρον δε, ότι αρκετοί δίπλα στο στοιχείο «Μέλος ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ» προσθέτουν «Κρατούμενος επί χούντας».

Α ρε Παναγούλη! Καμάρωσε την κάρτα «Κρατούμενος επί χούντας» ως συστατική επιστολή κομματικής καριέρας. Καλά εσύ πέθανες νωρίς. Κι άντε τώρα, να τιθασεύσεις τα μέσα σου, αναγνώστη, να γράψεις με λογικό ειρμό, να επιχειρηματολογήσεις ενάντια στους συμπαραστάτες του κου Κουφοντίνα…

Τι να σου λέω, τι να μου λες; Νιώθω, ό,τι ακριβώς νοιώθεις, αναγνώστη. Εκεί που τελειώνουν οι λέξεις, εκεί που αυτοκτονεί η νόηση.

————–

Υ.Γ. 68 Πανεπιστημιακοί υπέγραψαν κείμενο με κύριο αίτημα «Ζητάμε την άμεση ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος του Δ. Κουφοντίνα για μεταγωγή στις φυλακές Κορυδαλλού». Είπατε κάτι;

Πηγή: Protagon.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged